Smartphones

iPhone SE 4: ΗQ renders αποκαλύπτουν την παράξενα οικεία σχεδίαση

O αναλυτής Jon Prosser του Front Page Tech δημοσίευσε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας render για την επόμενη συσκευή smartphone της Apple, που δεν είναι άλλη από το iPhone SE 4, το οποίο περιμένουμε στις αρχές του επόμενου έτους.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα αφού, για προϊόν του 2023, είναι κάπως ξεπερασμένο, παίρνοντας πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το iPhone XR του 2018. Το παραδοσιακό cutout της οθόνης ζει και βασιλεύει!

Το iPhone SE (2023) θα μοιάζει ακριβώς με το XR 6,1 ιντσών. Θα αναγνωρίσετε τα πάντα, από τη διαγώνια της οθόνης μέχρι τα εμφανή αλλά όχι πολύ χοντρά πλαϊνά και κάτω πλαίσια έως μια εξαιρετικά ευρεία εγκοπή που φιλοξενεί όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για το σύστημα Face ID της Apple.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει να φιλοξενεί θύρα Lightning – εξοργίζοντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – και προφανώς θα αφομοιώσει άλλες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του iPhone XR όπως η ανάλυση οθόνης, η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ανάλυση 12MP της κάμερας που φαίνεται στα renders.

Στις αποδόσεις βλέπουμε με μεγάλη ακρίβεια τις επιλογές Midnight, Starlight και (Product) RED της γενιάς iPhone SE του επόμενου έτους, που τυχαίνει να είναι ακριβώς οι ίδιες χρωματικές επιλογές της τρέχουσας έκδοσης iPhone SE, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος με έναν ισχυρό επεξεργαστή Apple A15 Bionic.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.