iPhone SE: Με διπλάσια χωρητικότητα αλλά ίδιες τιμές

Μέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Apple και ας μην διοργάνωσε κάποιο big event. Μαζί με τα κόκκινα iPhone 7, iPhone 7 Plus, το νέο iPad που ήρθε να αντικαταστήσει το iPad Air 2 με τιμή στα 329 δολάρια, ανακοίνωσε αλλαγές στο iPhone SE.

Όταν λέμε αλλαγές, εννοούμε ότι διπλασίασε την χωρητικότητα στις δυο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB, σε 32GB και 128GB, αντίστοιχα.

Το θετικό είναι ότι οι τιμές του iPhone SE παραμένουν ίδιες. Για παράδειγμα στην Γερμανία κοστίζει 479 ευρώ και 589 ευρώ (τα 32GB και 128GB). Βεβαίως οι τιμές είναι πιθανό να διαφοροποιούνται ανάλογα με την κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τα άλλα, το iPhone SE παρέμεινε ίδιο, μια μίξη μεταξύ iPhone 5S και iPhone 6S. Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 640×1136 pixels, κάμερα 12 Megapixel με 4K video, Apple A9 και μνήμη RAM 2GB.

Η διάθεση των νέων εκδόσεων ξεκινά από την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

iphone se double storage, iPhone SE: Με διπλάσια χωρητικότητα αλλά ίδιες τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Χαρά που θα κάνουν αυτοί που το έχουν αγοράσει το τελευταίο τρίμηνο..

Ioannis

πλακα πλακα εγω πηρα πριν απο 1 μηνα περιπου το 64αρι με 410 ευρω μαζι με θηκη οπότε δεν την πατησα ισα ισα κ ολας η τιμη του δεν επεσε καθολου. Καλα το 16αρι δεν αξιζε καν με 45 ευρω συν επαιρνες το 64αρι

Αλέξανδρος

@ Nikopoup δεν έχεις άδικο αλλά να είναι, πόσοι;

forneverarrow

Νομίζω ότι το iPhone SE είναι τα καλύτερο value for money μοντέλο που έχει η Apple. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το G5 πριν ένα μήνα αλλά τελικά με κέρδισε το δεύτερο λόγω οθόνης και διπλής κάμερας. Κατά τα άλλα, το SE είναι μια χαρά, μικρό, βολικό και γρήγορο. Τώρα ειδικά με τα 32GB θα είναι τέλειο.

bezilys

Όντως σαν κινητό είναι καλό, γρήγορο και πρακρακτικο με 4 inches μακάρι να το συνεχίσει….

John

Υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμη αυτό το απολίθωμα της τεχνολογίας;

Makis

Ναι το αγοράζουμε, και δεν κάνει κιχ, άει στην παντοφλάρα σου τώρα καυμένε. Με 380 από Αμερική και το ξεχνάς στην τσέπη.

Ιωάννης jb

Αν του έβαζε κ πιο καινούργιο chipset…
Για σοβαρούς χρήστες το iphone se ειναι με διαφορα η καλυτερη επιλογη κ σε καλή τιμή…
Για τους υπόλοιπους καλύτερες οι παντόφλες

ΝΙΚΟΣ

Για τους απόλυτα σοβαρούς, αυστηρούς και απαιτητικούς χρήστες θα βγεί και σε 3,5 inches
Η παράκρουση μεγεθύνεται

Ιωάννης jb

ΝΙΚΟΣ.. Ποια είναι η δουλειά σου?? Ή μήπως είσαι 20 χρονών παιδάκι κ τρως τα λεφτά του μπαμπά σου??
Οι περισσότερες δουλειές με τις οποίες ζουν οι άνθρωποι… συσκευές τύπου z ultra, galaxy note, mate κ άλλες τεράστιες είναι δύσκολες στην χρήση…
Σκεψου να είσαι γεωργός κ να χρειάζεται να είσαι 200 μέρες το χρόνο στο χωράφι δε βολευει να έχει τεράστια συσκευή! Εκεί μία συσκευή μικρή τύπου z3 compact είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει κανείς…
Κτηνοτρόφος τα ίδια! Γιατρός τα ίδια! Μία σειρά από δουλειές όπως ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες είναι καλύτερα να έχουν μαζί τους συσκευές οι οποίες να είναι εύκολες στη μετακίνηση κ στη χρήση όσο το δυνατόν με το ένα χέρι…
Σίγουρα υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που θέλουν μαζί τους μεγάλη συσκευή διότι δεν τους ενοχλεί το μέγεθος ή συμβιβάζονται λόγω των ευκολιών που έχουν στην περιήγηση στο internet…
Το καλύτερο όμως όλοι ξέρουμε ποιό είναι για κάποιον που χρησιμοποιεί την συσκευή για κλήσεις, επικοινωνία χωρίς να θέλει να κάνει μία ώρα να ανοίξει το fb… E-mail, χαρτες κ λίγο browsing…

ΝΙΚΟΣ

Ιωάννη μήπως το είπες το ποιήμα?

Nikopoup

Και είναι η 4 ίντσες λογικό μέγεθος και όχι οι 4,7? Πόσοι από εδώ έχουν 4 ίντσες για βασικό κινητό?

Sin. Tir

4 iντσες όταν η ίδια η Apple όλο και μεγαλώνει το μέγεθος.

John

Να μην δώσει και 380 ευρώ κάποιος για την κινητάρα με την οθονάρα ανάλυσης 640×1136 pixels και την μπροστινή υπερκάμερα 1.2 MP; Μιλάμε για κελεπούρι. Lol

Makis

Ο άσχετος John και οι υπόλοιποι. Βγάλε selfie με το SE και με άλλο 5MP και πάμε να μιλήσουμε. Είχα το πρώτο Note αγορασμένο από Κορέα, είχα Nexus, είχα και Sony του ’12…ρε ότι και να μου πείτε πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό, δεν έχει. Είμαι εκτός Ελλάδος και συνδέομαι όλη τη μέρα με ότι κωλοδίκτυα θες, με ότι wifi τριτοκοσμικής χώρας, ποτέ κανένα θέμα. Ούτε κιχ λέμε. Ούτε μία φορά στους 6 μήνες που το έχω να μου κάνει σκάλωμα σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Και προέρχομαι από κινητό με 4,7 ίντσες. Ούτε μία μέρα να το συνηθίσω το SE. Ρε 7 ίντσες κινητό να έχεις, με 99,9% body to screen ratio πάλι θα χρειαστείς laptop…τι κουβαλάτε τις κουμούτσες…βαριέμαι…

John

Το εχει το SE ο ξαδερφος μου , ακομη και το Samsung J5 των 150 ευρω ειναι κλασεις ανωτερο σε ολα. Τωρα αν εσενα σου αρεσουν οι αρχαιολογιες με οθονες και καμερες του 2012 εγω παω πασο.

Agnostos13

Κλασεις ανωτερο το J5…με το Snapdragon 410…την ωρα που το SE εχει τον A9!
Αρχαιολογια το SE…με την οθονη 326ppi…την ωρα που το J5 εχει 282ppi!
Καμερα του 2012 το SE που εχει την καμερα του 6S…την ωρα που το J5 εχει αγνωστου πατρος!
Ρε θα καουν τα ματια μας με αυτα που γραφετε! Ειπαμε δεν θελετε ή δεν μπορειτε να παρετε iphone, μεγεια σας με χαρα σας! Μην μας τα ζαλιζετε καθε τρεις και λιγο κανοντας το ασπρο μαυρο για να δικαιολογηθειτε…

menios

@John φιλικά φίλε, αλλά δεν το έχεις…δεν…ο Α9 θερίζει στο 6s και 6s plus και στα ipads και διαβάζουμε σε τεχνολογικό χώρο οτι το se είναι αρχαιολογικό απολίθωμα. καμία σοβαρότης…το πιό γρήγορο και άνετο κινητό. άλλο να διαφωνείς επειδή συνήθισες στις γκουμούτσες και άλλο να λές απολίθωμα ένα ταχύτατο κινητό.

John

Διπλα διπλα τα ειχαμε τα δυο κινητα γιατι το J5 το εχω για δευτερο και ο ξαδερφος μου το παραδεχθηκε οτι ακομη και φωτογραφιες και σελφι βγαζει καλυτερες το Samsung , οσο για την οθονη το ενα εχει οθονουλα 4 και το αλλο 5.2 amoled. Ουτε εκει υπαρχει συγκριση. Αφου με ρωτουσε ποσο εχει για να το παρει και αυτος.

menios

δεν εξηγείται αλλιώς. όλοι εδώ μέσα έχουν τρελά απωθημένα και πρόβλημα κατανόησης. λέει ο αγαπητός John (το ενα εχει οθονουλα 4 και το αλλο 5.2 amoled). και ποιός σου είπε οτι αυτός που αγόρασε το se και όχι το 6s, 6s plus, 7, 7 plus, δεν το αγόρασε ακριβώς γιατί του πάει γάντι οι 4 inches; άν ήθελε στις 5 θα έπαιρνε το 6s και άν ήθελε ποιό μεγάλο το 6s plus. δεν κατάλαβα μέχρι σήμερα τις συγκρίσεις ορισμένων. τραγικά εκτός τόπου και χρόνου.

Chris_BMW

Ο άλλος έχει 500€ I phone SE και ρωτούσε λέει ποσο έχει το αγνώστου ταυτότητας Samsung για να το πάρει … 😂
Ρε τι άλλο θα διαβάσω εδω ….

Agnostos13

Αμα εχει ολοκληρη 5,2 amoled και τα βαζατε διπλα-διπλα και το J5 εβγαζε καλυτερη selfie ειναι καλυτερο το Samsung…τι συζηταμε!

giannis

Ε άμα βγάζει καλύτερη σέλφι ρε παιδιά τότε τι συζητάμε?

haris

Ρε έπεσε κατά τύχη στα χέρια μου ένα 5s και έμεινα ξερός και θα πούμε για το se….
Καλό το μεγάλο μέγεθος αλλά όταν (ξανα)πιάσει κάποιος στα χέρια του 4ιντσο και ειδικά αυτό το κουκλί θα μετανοιώσει για αυτά που είπε σαν και μένα ένα πράγμα.
Respect και από μένα στήν Apple και όσο για το παιδί που αλλάζει το se με το samsung του το αγοράζω τώρα αν θέλει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.