iPhone SE: Βγάζει portrait φωτογραφίες οποιοδήποτε αντικείμενο με τη χρήση app

, iPhone SE: Βγάζει portrait φωτογραφίες οποιοδήποτε αντικείμενο με τη χρήση app

Το iPhone SE (2020) είναι το νέο μοντέλο smartphone της Apple το οποίο ανακοινώθηκε το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να κάνει εξαιρετικές πωλήσεις. Το smartphone ενσωματώνει στην πλάτη μία κάμερα των 12MP ωστόσο αυτή μπορεί να τραβήξει portrait φωτογραφίες μόνο τους ανθρώπους.

Οι χρήστες πλέον των iPhone SE (2020) θα μπορούν μέσα από τις εφαρμογές Halide Camera και Spectre Kit να τραβήξουν portrait φωτογραφίες οποιοδήποτε αντικείμενο. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι δύο εφαρμογές υποστηρίζουν και το iPhone XR ώστε οι χρήστες να έχουν παρόμοιες λειτουργίες. Αν για παράδειγμα, θέλετε να τραβήξετε μία φωτογραφία το κατοικίδιο σας με bokeh εφέ τότε αυτές οι δύο εφαρμογές θα σας λύσουν τα χέρια.

Το αρνητικό αυτών των εφαρμογών είναι ότι είναι επί πληρωμή. Η εφαρμογή Halide Camera κοστίζει 6 δολάρια ενώ το Spectre Kit κοστίζει επιπλέον 3 δολάρια. Ωστόσο, το κόστος τους είναι μικρό σε σχέση τις λειτουργίες που θα προσφέρουν οι δύο εφαρμογές στους χρήστες των νέων iPhone SE.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Η εφαρμογή Halide Camera είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό portrait feature βέβαια. Από τις καλύτερες εφαρμογές για manual control της κάμερας του iPhone που για όποιον γνωρίζει μπορεί να κάνει τη διαφορά! Φυσικά, πρέπει να κράξω και το γεγονός ότι χρειάζεσαι μια paid εφαρμογή (ή έστω third party free σαν το Lightroom) για να έχεις πρόσβαση σε manual mode, τη στιγμή που στα Android είναι μέρος του camera app εδώ και χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, μπορεί να βγάλει πολύ καλή φωτογραφία με το iPhone ή τα πρόσφατα Android flagships (καμία σχέση με DSLR όμως, αυτά να τα ξεκαθαρίσουμε). Μπορεί το μέγεθος του sensor και το σταθερό aperture να είναι περιοριστικά αλλά η φωτογραφία με τα smartphones μπορεί να σε κάνει περισσότερο δημιουργικό… έχω βγάλει φωτογραφίες με το iPhone 8 και το S10 Plus που δεν κατάφερα ποτέ να φτάσω με την Canon 80D, και αυτό λέει πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.