Smartphones

iPhone X: Εκτιμήσεις για 9-12 εκατ. παραγγελίες τις 3 πρώτες μέρες

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone X ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και οι αποστολές στους πρώτους χρήστες θα ξεκινήσουν από αύριο 3 Νοεμβρίου. Παρά τα 999 δολάρια ως τιμή έναρξης, η Apple ανακοίνωσε ότι οι προ-παραγγελίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ωστόσο, η ίδια έχει σταματήσει να ανακοινώνει αριθμούς παραγγελιών, κι έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση του iPhone X.

Ο αναλυτής της Rosenblatt Securities, Jun Zhang μας δίνει τους πρώτους αριθμούς, εκτιμώντας ότι μέσα στις 3 πρώτες μέρες που άνοιξαν οι προ-παραγγελίες, οι επίδοξοι κάτοχοι του iPhone X είναι μεταξύ 9 και 12 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο στην Κίνα, οι προ-παραγγελίες του iPhone X έχουν έφτασαν στα 6.5 εκατομμύρια το πρώτο σαββατοκύριακο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι εκτιμήσεις του Jun Zhang είναι σωστές, αλλά με δεδομένο ότι ο χρόνος παράδοσης του iPhone X, έχει ανέβει στις 5-6 εβδομάδες, η ζήτηση φαίνεται πράγματι να είναι μεγάλη. Θα περιμένουμε να δούμε τους επίσημους αριθμούς από την Apple για το πως τα πήγαν iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Στο σημείωμά του ο Zhang έγραψε χαρακτηριστικά: “Based on the 5-6 week wait time for an iPhone X, we estimate that there were 9-12 million iPhone X total preorders over the last three days due to iPhone X’s current production ramp schedule (Oct: 2.5M, Nov 5-6M, Dec 15-16M). We also believe total preorders in China reached 6.5M over the last three days (including some pre-registrations without payment)”.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2017 16:25

Σχόλια

  • αστα hype και τα ευχολόγια!!! για τις πωλήσεις του iPhone 8 που ηδη κυκλοφορεί και έχουν πιάσει πατο γιατί δε μας λενε?? 😂😂

  • Εν των μεταξυ το iPhone 8 παει τοσο ασχημα που ηδη εχουμε μεγαλη μειωση τιμης στην Ασια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.