Smartphones

Apple: Χάρη στο iPhone X, η μέση τιμή πώλησης θα ανέβει στα 700 δολάρια;

Σύμφωνα με τους αναλυτές της IHS Markit, μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του iPhone X, το κινητό αντιπροσώπευε το 2% των ενεργών smartphones της Apple και οι νέες προβλέψεις είναι υπέρ της Apple.

Πρόσφατα, άλλοι αναλυτές ανέφεραν ότι έχουν πουληθεί περί τα 15 εκατ. iPhone X με τα 6 από αυτά να “φεύγουν” την εβδομάδα της Black Friday. Να σημειώσουμε ότι και η ίδια η Apple έχει πει πως το κινητό ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε πωλήσεις.

Η Apple έχει μια γερή βάση fans, οι οποίοι την ακολουθούν και σύμφωνα με την IHS Markit, Ελβετία, Δανία, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία είναι μέχρι στιγμής οι πιο “iPhone X-friendly” χώρες, αλλά και οι αγορές όπου τα Phone Plus έχουν μεγάλη απήχηση και πιστούς αγοραστές.

Στις ΗΠΑ, η υιοθέτηση του iPhone X, έπειτα από 3 εβδομάδες έφτασε στα επίπεδα του iPhone 8 Plus, και ξεπέρασε τα επίπεδα των iPhone 8 και iPhone 7 Plus (την αντίστοιχη περίοδο της αρχικής κυκλοφορίας). Μόνο το iPhone 7 είχε καλύτερη πορεία το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε η διάθεση.

Η IHS προβλέπει ότι η Apple θα σπάσει ρεκόρ όσον αφορά στα έσοδα για το οικονομικό έτος, και τα επόμενα τρία τρίμηνα θα είναι δυνατά χάρη στις πωλήσεις του iPhone X. Το τρίμηνο αναμένεται να λήξει με 88.8 εκατ. αποστολές iPhones, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχουμε δει ποτέ.

Αν μέσα στον Δεκέμβριο καταφέρει να αποστείλει άλλα 15 εκατ. iPhone X, τότε ο μέσος όρος τιμής που πουλά τα iPhone θα ανέβει στα 700 δολάρια, πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Δεκεμβρίου 2017 11:19

Σχόλια

  • Μανώλη εννοεί την μέση τιμή .
    Αυτή τη στιγμη η Apple πουλάει επίσημα ακόμα κ το 6s ... αλλα κ το se με τιμές -ειδικά για το δεύτερο αρκετά πιο κάτω απο τα 700$

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.