iPhone X: Μετά από 10 χρόνια η Apple διδάσκει ξανά τη χρήση του iPhone [video]

Πριν από 10 χρόνια, όταν έφερε το πρώτο iPhone, η Apple για να εξοικειώσει τους χρήστες με το νέο κινητό και την μεγάλη (για τότε) οθόνη, είχε κυκλοφορήσει τα εισαγωγικά videos όπου μας “δίδασκε” πως να το χρησιμοποιήσουμε.

Μια δεκαετία αργότερα, η Apple θεωρεί πως και πάλι χρειάζεται να δείξει στους fans της πως να χρησιμοποιούν το iPhone X. Η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού από την κάτω πλευρά και η έλευση του Face ID για την αναγνώριση προσώπου, είναι αρκετά για την Apple έτσι ώστε να δημιουργήσει τα νέο tutorial.

iphone x tutorial video, iPhone X: Μετά από 10 χρόνια η Apple διδάσκει ξανά τη χρήση του iPhone [video]

Η Apple κυκλοφόρησε ένα video με τίτλο “iPhone X — A Guided Tour”, το οποίο έχει διάρκεια 4 λεπτών και 22 δευτερολέπτων. Περιλαμβάνει βασικά gestures, με διάφορα swiping για διάφορες λειτουργίες και φυσικά το Face ID που μπορεί να σε αναγνωρίσει στο στο σκοτάδι, με διάφορα στυλ, μούσι, μέικ απ κλπ.

Αν λοιπόν σκοπεύετε να πάρετε το iPhone X και έχετε απορίες για βασικές λειτουργίες, η Apple ετοίμασε το παραπάνω video.

Διαβάστε επίσης: iPhone X ελληνικό unboxing video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

και πλεον μπορω να πω οτι επιτελους η apple εκανε ενα βημα μπροστα. απιστευτο κινητο αλλα συγχρονως και πανακριβο

KnightRider

Σιγά τις σοβαρές λειτουργίες – μόνο για animoji και φωτογραφίες με φίλτρα λένε και στο βγάζουν ως tutorial λες και είναι κάτι δύσκολο !!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν κάτι πιο καινοτόμο ή κάτι πιο λειτουργικό ??? Υποτίθεται δίνεις 1200€ για να πάρεις κάτι καλό.

ΦΝ

Ωραιο κινητο..το ειδα και απο κοντα και μου άρεσαν οι διαστάσεις του του για το μέγεθος οθόνης. Καιρος ήταν η Apple να ακολουθήσει τις αλλες εταιριες & σιγουρα είναι ενα ωραιο ακριβό αξεσουαρ για όποιον το πάρει.
Όμως κατα τη δοκιμή που το εκαναν δειχνει να χρειαζεσαι εξοικείωση αρκετή, γιατι θεωρω οτι το λειτουργικό του δεν ειναι τοσο πρακτικό. Πχ το πλεονέκτημα που ειχε …να εχει κατω μια μπάρα με λειτουργίες βασικές οπως φωτεινότητα, wifi κτλ την έβαλε πάνω. Επισης, στο ιδιο σημείο έβαλε το εικονικό κουμπί- γραμμή και πρεπει να το μετακινείστε προς τα πάνω για να πας στην αρχική οθονη …δεν ειναι βολικό …θα έπρεπε απλα να το πατάς ή κατι αλλο.
Σιγουρα περνάει τις παιδικές ασθενειες μια πλήρης touch οθόνης χωρις κουμπ…θα ακολουθήσουν βελτιώσεις…. παντως ειναι ομορφο! Σε όποιον το αγοράσει …καλορίζικο

giannis

Είδα το βίντεο. Είναι πολύ όμορφο και κάτι δοαφορετικό. Μου άρεσε (και το σχολιάσα και παλαιότερα) ότι δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό στον αέρα για να ξεκλειδώσει. Ένα μικρό tilt και αυτό ήταν.Βέβαια τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε από τα reviews πως θα λειτουργεί το face id.

Wave

Πανέμορφο ποιοτικό απίστευτο. Μια εντελώς νέα εμπειρία που νομίζω ότι θα εφαρμόσει και στα ipads. Πολύ ακριβό όμως. Σε όποιον το πάρει γιατί πολύ άνθρωποι οπωσ φαίνεται από τις πωλήσεις έχουν την οικονομική άνεση …. καλορίζικο.

thanos

Τα λόγια ειναι περιττά, το κινητο κλείνει τα στόματα επικριτών και haters. Με τις υγείες σας!!!

Stelans

1200 ευρώ και λέτε ποιοτική αυτή την αηδία χωρίς touch id χωρίς κουμπί χωρίς audio jack … Δεν έχετε κριτική ικανότητα μόνο επικροτείτε επειδή το επιτάσσει η μοδα . Μην ξεχνάτε ότι η αύξηση τιμών θα ακολουθηθεί και από άλλες εταιρείες μόνο υπέρ μας δεν είναι αυτό ….

wave

Ευτυχώς που έχουμε εσένα μες στην κριτική σκέψη και ικανότητα να μας μαθαίνεις! Μίλα για τον εαυτό σου μάστορα πες την άποψη σου αλλά μην επιτίθεσαι στην άποψη των άλλων. Εμάς μας αρέσει και τη γουστάρουμε και ΑΜΑ ΑΜΑ σου αρέσει.

vaskor

Η παρουσίαση έγινε από ένα αγοροκόριτσο…Ούτε Άντρας ούτε Γυναίκα. Όλα μελετημένα στη λεπτομέρεια.

Miui

Όλα κατανάλωση!
Ο νέος θεός…
Μπορείς να είσαι κι ο παιδεραστής, ή βιαστής, ή ο πιτσιρικάς με τα πιστόλια του μπαμπά, που καθάρισε τη μισή τάξη του.
Δεν ήμαστε ρατσιστές!!!!
Η Apple είναι ένα προϊόν δεν την ενδιαφέρει το τι είσαι… ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ!
Αρκεί να έχες το ζεστό χρήμα να το αγοράσεις.
Η διαμόρφωση και η διαπαιδαγώγηση ανήκει σε άλλους, ΕΓΏ ένα προϊόν είμαι δεν διαπαιδαγωγώ…

Don Mitso Mou

Πίστευα πως το pronews κατείχε τα πρωτεία όσον αφορά την χειρότερη ποιότητα των σχολίων. Βλέπω με λείπει πως και το techblog καλά πάει.

Don Mitso Mou

*λύπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.