Smartphones

iPhone X: Μια από τις 25 καλύτερες εφευρέσεις του 2017 σύμφωνα με το TIME

Η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού, η οθόνη OLED, το edge-to-edge design και η αναγνώριση προσώπου είναι χαρακτηριστικά που δεν βλέπουμε για πρώτη φορά στην αγορά, αλλά είναι η πρώτη φορά που τα φέρνει η Apple στο iPhone X.

Μπορεί λοιπόν όπως είπαμε να μην είναι η πρώτη που φέρνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα ενσωμάτωσε στο iPhone X είναι αρκετός για το TIME έτσι ώστε να το συμπεριλάβει στη λίστα με τις 25 Καλύτερες Εφευρέσεις του 2017 (“25 Best Inventions of 2017”).

Δεν αναφέρεται πως κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, αλλά επισημαίνεται το bezel-less design, η ενσωμάτωση augmented reality features και η απόφαση να αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών (κάτι που δεν έγινε για πρώτη φορά φέτος). Γίνεται αναφορά στην αναγνώριση προσώπου, αλλά το περιοδικό αναγνωρίζει ότι Samsung και LG, ήταν από τις πρώτες που εφάρμοσαν το χαρακτηριστικό.

Τέλος, γίνεται αναφορά στην τιμή του iPhone X, η οποία ξεκινά από τα 999 δολάρια και χαρακτηρίζεται ως το πιο ακριβό iPhone μέχρι σήμερα.

Μερικές από τις συσκευές που περιλαμβάνει η λίστα του TIME είναι ένα ρομπότ, μια κούπα που ζεσταίνει τον καφέ σου, γυαλιά για τυφλά άτομα, το Nike Pro Hijab, το Tesla Model 3 και άλλα. Το iPhone X περιγράφεται ως “A Smarter Smartphone”.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Νοεμβρίου 2017 11:02

Σχόλια

  • Σε μία λίστα που βρίσκετε μια κούπα καφέ δε χρειάζεται σχολιασμό.
    Αλήθεια βρε times τόσο έχει βαλτώσει η ανθρωπότητα;

  • Δηλαδή αν η απλ βγάλει καφετιέρα θα είναι εφεύρεση...
    Χαχαχα γελάει ο κόσμος πραγματικά...

  • αυτα γινονται οταν γραφουν αρθρα ασχετοι με το αντικειμενο. το time ας γραφει για οικονομια πολιτικη δε ξερω γω τι αλλο αλλα μη μπλεκεται με θεματα που οι δημοσιογραφοι του δεν γνωριζουν!

    σαν να βαλεις τον χατζηνικολαου νασου πει για το note.....

  • Έτσι ακριβώς..Ο πλανήτης από πάνω έως κάτω βυθίζεται στην ηλιθιότητα του μάρκετινγκ με φούμαρα. Να δω που είναι ο πάτος.

  • Μια κούπα που ζεστένει τον καφέ,μια αθλητική μπούργκα της Νικε κ.α χαζομάρες.Έτσι εξηγείται που μπήκε και το iphone x.Πραγματικά ότι να ναι το TIME.Όχι ότι δεν έχουν μπεί και αξιόλογες εφευρέσεις αλλά TIME είναι αυτό..

  • Δίκαια για μένα βρίσκεται στις 25 καλύτερες εφευρέσεις του 2017. Καμία άλλη εταιρία δεν κατάφερε να φτιάξει πίσω τζαμάκι ενωμένο με το εσωτερικό της συσκευής ώστε αντί για 20€ να πληρώσεις 550€ αν σπάσει. Αν το σκεφτείτε είναι ασύλληπτη επινόηση.

  • Να εδω μια ωραια αποδειξη στο πως η Apple πληρωνει ενα σωρο λεφτα για μαρκετινγκ προκειμενου να ενθουσιασει τους, ασχετους απο τεχνολογια, οπαδους της..

  • Που να βάλουν και πενάκι να δείτε τι θα γράφουν. Όσο για την τιμή που θα έχει ας μην το αναφέρουμε.

  • (λίγο εκτός) πρόσφατα είδα ένα παλικάρι με s8 νομίζω ίσως και s8+..πρόσεξα ότι του λαγκαρε χαρακτηριστικά σε λειτουργίες όπως chrome. Και λέω εγώ τώρα μήπως 800ευρώ είναι πάρα πολλά για μια συσκευή που μπορεί να κολλάει έστω και σπάνια; Το σονυ μ5 που έχω κολλάει λιγότερο. Είτε αυτή η συσκευή λέγεται s8 είτε x είναι κοροιδια το 2017 να υπάρχουν θέματα lagging σε high end μοντέλα. Απογοήτευση....

  • Όλες οι εταιρείες που βλέπω να αναφέρει το TIME είναι Αμερικάνικες (Apple , Nike , Tesla κτλ) , όπως έλεγε και ο Τραμπ "make America great again".
    Πάντως στην λίστα με τις εταιρείες που πληρώνουν φόρους δεν μπαίνει το μήλο με τίποτα. LOL

  • Οι αναλυτές του time "δεν έχουν ιδέα"... οι ελληνάρες σχολιαστές του techblog είναι οι "ειδικοί" για να βγάλουν πόρισμα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.