iPhone X: Τελικά είναι υψηλή η ζήτηση για το επετειακό;

iPhone X demand, iPhone X: Τελικά είναι υψηλή η ζήτηση για το επετειακό;

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετές οι αναφορές και οι εκτιμήσεις ότι η ζήτηση στα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, είναι χαμηλότερη από το αναμενόμενο και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η έλευση του iPhone X, η αναμονή του οποίου έχει κάνει τους χρήστες να περιμένουν μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα αγοράσουν.

Είδαμε έρευνες που δείχνουν ότι το iPhone 7 πουλά καλύτερα από το iPhone 8, ενώ σε σημερινό άρθρο, η έρευνα της Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), έδειξε ότι και το iPhone 6s ξεπερνά τις πωλήσεις του νέου iPhone.

Πόσο υψηλή θα είναι όμως τελικά η ζήτηση για το επετειακό iPhone X; Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε από τώρα να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά θα βασιστούμε και πάλι σε έρευνες.

Αυτή τη φορά, η έρευνα που διεξήχθη από την Bernstein, δείχνει ότι η ζήτηση για το iPhone X θα είναι υψηλή, αλλά όχι στα επίπεδα που αναμένεται. Από τους 1112 κατόχους iPhones που ρωτήθηκαν, το 48% δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένο για το iPhone X, αλλά μόλις το 25% είπε πως σκοπεύει να το αγοράσει.

Η έρευνα συμπεραίνει ότι ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το iPhone X φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από την πραγματική πρόθεση αγοράς.

Το iPhone X θα γίνει διαθέσιμο από 3 Νοεμβρίου με τιμή από 999 δολάρια και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει σε πωλήσεις. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει δηλώσει πως το iPhone X θα βοηθήσει την Apple να κάνει ρεκόρ πωλήσεων το 2018, αλλά και την αγορά των smartphones στο σύνολο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techmaniac

μπα δεν το νομιζω

ananias

Ακριβό το μηλόφωνο, συνήθως παίρνω ρομποτάκι και από το φθηνά!!!!

Agnostos13

Δεν θα πουλήσει…όπως και το αποτυχημένο 7…που ήταν ίδιο με το 6s…που ήταν παρομοιότυπο με το 6…

Rizo

Σωστό το άρθρο.
Κι εγω την θεωρώ πολύ όμορφη και γρήγορη συσκευή και μπράβο που το κατάφεραν, αλλά επίσης σκέφτομαι και τα 1150€ που θα κάνει.. Εντάξει, όταν βγει και θα υπάρχουν στην γωνία κάτι Νοτε8 με <800€ και Ματε10 με <700€ ε θα είναι δύσκολο.

Paul

Τι να κάνουμε
Τα IPhone έχουν ένα κακο.δεν χαλάνε εύκολα συνέχεια υποστήριξη….και αν τα προσέξεις λίγο θα περάσουν 4 χρόνια και θα δουλεύουν σαν καινούργια .Ποιος ο λογος να κυνηγάς το τελευταίο μοντέλο

ΝΙΚΟΣ

2 ετών συσκευή το 6s που σε όλα υστερεί σε σχέση με τον τωρινό ανταγωνισμό από 250 ευρώ και πάνω, αλλά οι πελάτες της Apple είναι οι πλέον επιδερμικοί αγοραστές παγκοσμίως. Σου λένε ίδιο είναι , με λιγότερα λεφτά. Φέρτο. Όλα μια χαρά ΟΥΑΟΥ IOS ΘΕΟΣ.
Φάτε το ios 11 στην μάπα που είναι τα vista των smartphones
Δεν είναι το 90 % του πλανήτη haters, το 10 % είναι puppies
@Paul γελάμε, αυτό κάνουμε.
@Agnostos13 το 2020 το iPhone 8 θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων! Απλά πρέπει να ωριμάσει σαν τα ροκφόρ 2-2,5 χρόνια για να βγάλει Innovation..

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ:
Καλά εσύ κάτσε πλήρωνε την Google για να παίρνει τα προσωπικά σου δεδομένα και άσε εμάς τα puppies να πληρώνουμε κερατιάτικα για συσκευές που θα υστερούν σε 2 χρόνια…

ΥΓ. Από αυτό το 90% που λές το 50% έχει συσκευές των 150 ευρώ…οπότε δεν έχουν και πολλές επιλογές!

thanos

Το κινητο θα πουλήσει, ξεκάθαρα. Αυτός που έδινε 900 ευρω κάθε χρόνο για iPhone θα εχει να δώσει και φέτος 300 ευρω παραπάνω. Και αυτο που θα κοιτάξουν ολοι ειναι η ριζική αλλαγή εμφάνισης που το κανει να ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό.
@ΝΙΚΟΣ ποιος σου ειπε οτι το iOS 11 ειναι τα αντίστοιχα vista; Εχω το 6s και πλέον με την 11.0.3 ειναι κομπλέ, δεν υπήρχε αναβάθμιση στο παρελθόν που να μην ειχε τα θέματα της. Ηρεμήστε λίγο με την υπερβάλλουσα κακία!!!

Nikopoup

@Agnostos13 φτάνει η καραμέλα με την Google. Όλες το κάνουν. Να ξέρουμε και τι λέμε

John

Σιγά μην δίνουν οι κάτοχοι iphone 900 ευρώ , ας είναι καλά οι επιδοτήσεις και οι 48 άτοκες δόσεις , αλλιώς δεν θα είχε iphone το παιδί που φέρνει τις πίτσες και η κυρία Καίτη η γριά κουτσομπόλα της γειτονιάς.

panos

θα πουλήσει τρελά. είδη ξέρω άτομα που το περιμένουνε

MixalisDoukis

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ο καθένας να είναι Googlικός ή Applικός (ας μου επιτραπουν οι εκφρασεις). Είχα android για 5 χρόνια χωρίς να έχω αγγίξει iPhone, φέτος πήρα το 7 και πραγματικά δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ ο ίδιος γιατί τα έκραζα παλιότερα. Είναι δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα προφανώς, πανέμορφα και τα δύο με τα δικά τους συν και πλυν. Δεν μου αρέσει ούτε κι εμένα που το 7ρακι μου δεν εχει jack θύρα, αλλά ακόμα γελάω με αναδρομή στο παρελθόν όπου η Google κοροιδευει την Apple γι αυτον τον λογο κι ενα χρονο μετα βγαζει δικαιολογίες που πήρε την ίδια απόφαση. Θα ξανααγοραζα iPhone? -Σίγουρα, δεν νομίζω να θεωρούμαι puppie η προβατο η οτιδήποτε απο την στιγμη που δοκιμασα ένα οικοσύστημα και μου άρεσε. Και όταν γελάω με 10τα άτομα που λενε “μονο iPhone κτλπ” άλλο τόσο νευριάζω με τα άτομα που το παίζουν έξυπνα και λενε “iPhone sheeps κτλπ” μην νομίζεται ότι όσοι έχετε android έχετε απαλαγεί απο την ταμπέλα του πρόβατου, δεν παει Apple=προβατο και Android=μαγκας όπως δεν συμβαίνει και το αντίθετο, Δεν είναι γαμημένος πόλεμος, ηρεμίστε λίγο. Δοκιμάστε τα και τα δύο (δοκιμάστε τα εσείς όχι reviews και χαζομάρες) βγάλτε τα δικάς σας συμπεράσματα… Συνέχεια »

Rizo

@MixalisDoukis
Μόνο μια ένσταση. Κατα βάθος όλοι την τιμή κράζουμε.
Ξέρουμε ότι είναι σφαιράτα 😀
(και τα μεν και τα δε)

MixalisDoukis

@Rizo
Εν μέρη μαγκιά τους, αφού αγοράζει ο κόσμος και 5χιλιάρικα να το πάνε μπράβο τους.
Ένα εμπάρκο τους χρειάζετε, για έναν μόνο χρόνο να μην αγοραστεί ούτε 1 smartphone, δεν είναι και δύσκολο.

ΓΙΑΝΝΗΣ

αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι εδω μεσα οτι εμεις οι καταναλωτες και ειδικα αυτοι των apple προιοντων ΔΕΝ θα πρπει να δυσαρεστουνται για κατωτερες των αναμενομενων πωλησεις των ναυαρχιδων κυριως..Μον αν υπαρξουν χαμηλοτερες πωλησεις υπαρχει περιπτωση για επενδυση κ πραγματικες καινοτομιες στα κινητα που και αυτο μπορει απλα ν οδηγησει απλα σε ακομα περισσοτερο μαρκετινγκ και οχι επενδυση στο σχεδιασμο στα χαρακτηριστικα κτλ….Για αυτο δεν μπορω ν βλεπω διaμαχες για το αν θ πετυχει τους στοχους της η apple η η samsung και ποσο πουλησε το καθενα κτλ…Εκτος αν ειστε μετοχοι εδω μεσα ή εχετε επενδυσει σε μετοχες τους δλδ ελεος…

Nt Z.

Oλοι τα δικια σας αλλά ο Γιάννης 200%.

Δεν υπάρχει το δίλημμα Android η iOS αλλά το δίλημμα καταναλωτές η εταιρείες. Όσο αγοράζουμε τα ακριβά,, τόσο θα ανεβάζουν τις τιμές γιατί μας έχουν του χεριού τους. Όσο παίζουμε το χαρτί μας, της στροφής κ σε κάποιες φτηνές λύσεις, τότε ίσως γίνεται κάτι.
Να σας θυμίσω πχ τη Samsung που έφαγε άκυρο σε πωλήσεις όταν έβγαλε την SD κ την επόμενη αναγκάστηκε κ την επανέφερε,
Από την αλλη δεχτηκαν οι καταναλωτές αφαίρεση ir, fm, θύρας ακουστικών, και οι εταιρείες το επέβαλλαν.
Τώρα παίζεται το παιχνίδι της τιμής. Αν ενισχύσουμε αγοράζοντας πανάκριβα, θα καθιερωθεί δια παντός. Γι αυτό ο κόσμος παγκόσμια σιγά σιγά κάνει στροφή σε άλλες εξίσου καλές λύσεις η κ καλύτερες σαν τη Huawei τη xiaomi το one plus. Κι ας το χλευαζουν οι εθελοντές θύματα.

Sint

Μην αγοράζετε ακριβή συσκευή για ένα χρόνο κ τότε θα δείτε φως.Μας βλέπουν στο μέγεθος σαν μυρμήγκια αλλά όμως σαν πελατες μας υπολογίζουν. Αν υποστηριξουμε τα ακριβά, σε 2 χρόνια θα δίνουμε 2.000 για μέτριες συσκευές. Και όλο θα ανεβαίνει κ κάποιοι θα πανηγυρίζουν. Αυτό που το πας; Κατά τα άλλα, τσακωθείτε.!!!

o.k.man

Αν ήταν έτσι αγαπητέ φίλε @Paul δεν θα υπήρχαν και όλοι αυτοί οι συγκεκριμένοι applefans που αγοράζουν μανιωδώς συνεχώς τα νέα τελευταία μοντέλα iphone!

Agnostos13

@Nikopoup:
Μα η Google το κάνει επίσημα…από αυτό ζεί και όχι από τις πωλήσεις των Pixel!
Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Facebook…
Για τις άλλες το ξέρεις ή το υποθέτεις; Γιατί η λογίκη αφού το κάνει μία θα το κάνουν και οι άλλες είναι υπεραπλούστευση και τσουβάλιασμα!
Καλό είναι να ξεχωρίσουμε τις εταιρείες πληροφορικής που πουλάνε υλικό (software/hardware) σε χρήστες από τις εταιρείες πληροφορικής που πουλάνε υλικό (data) από χρήστες…

MixalisDoukis

If you use a free product, you are the product being sold. Άσχετο απλά μου άρεσε (και παει και λιγο για την Google)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.