Smartphones

To iPhone X είναι πιο εύθραυστο από το iPhone 8 [drop test]

Στην επίσημη ανακοίνωση των φετινών iPhones η Apple ανακοίνωσε ότι έχει χρησιμοποιήσει το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχουμε δει ποτέ σε κινητό (πίσω και μπροστά). Πόσο ανθεκτικά είναι τελικά τα iPhones του 2017 όσον αφορά στις πτώσεις;

Η SquareTrade, η οποία ασχολείται με την πώληση εκτεταμένης εγγύησης για διάφορες συσκευές, πραγματοποίησε τα σχετικά drop test για να δει πόσο αντέχουν τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, τις πτώσεις.

Το iPhone 8 είχε σκορ 67 πόντων στην “Breakability” κλίμακα και το iPhone 8 Plus είναι λίγο πιο ψηλά με 74 πόντους, το κάθε ένα εντάσσεται στην κατηγορία medium και medium-high risk, αντίστοιχα.

Το iPhone X όμως κινείται πιο ψηλά με σκορ 90 στα 100, για τo πόσο εύκολο είναι να σπάσει. Συγκριτικά, Samsung Galaxy Note 8 έχει 80 πόντους και ανήκει στην κατηγορία high risk.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να αγοράσετε το επετειακό iPhone X, να διαθέσετε τουλάχιστον 1199 ευρώ, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια προστατευτική θήκη. Στην περίπτωση που πέσει και σπάσει το κινητό, η αντικατάσταση της οθόνης κοστίζει 279 δολάρια και της πλάτης 550 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Νοεμβρίου 2017 12:57

Σχόλια

  • Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η οθόνη μπροστά μαζί με το γυαλί κοστίζει τα μισά χρήματα απο το γυαλί σκέτο που υπάρχει πίσω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και 550$!!!! :O
    Πραγματικά πείτε μου οτι είναι κάτι που δεν ξέρω....

  • Εμεις που λεμε ότι χρειαζονται τα bezel (aka οικόπεδα κτλ) εχουμε λογο και το λεμε και δεν ακολουθούμε σαν τυφλοί το trend της εποχης.
    Αν ημουν φαν της Apple έπαιρνα το iPhone 8 Plus και μετα θα περίμενα σε μελλοντικές συσκευές που θα έχουν λυσει αρκετές παιδικές ασθένειες του νεου design και τοτε θα εκανα μετάβαση σε bezelless.

  • @One γιατί πολύ απλά να μην πάρεις το iPhone 7 που είναι ολοιδιο με το 8 πρωσοπικα μου φαίνεται κοροϊδία κάπως που έχει τα λεφτά και θέλει να πάρει αποκλιστηκα iPhone να πάρει το 8 αντί του x!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.