iPhone X: Στις 2-3 εβδομάδες ο χρόνος αναμονής

iphone x 2-3 weeks, iPhone X: Στις 2-3 εβδομάδες ο χρόνος αναμονής

Το iPhone X είναι από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της Apple, μιας και η ίδια μπαίνει σε μια νέα εποχή με την αλλαγή στο design. Ανακοινώθηκε Σεπτέμβριο, αλλά οι πωλήσεις ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου, αλλά η ζήτηση ήταν αρκετά μεγάλη.

Η ζήτηση (που ξεπέρασε τις προσδοκίες της Apple) σε συνδυασμό με τα διάφορα προβλήματα που λέγεται ότι είχε η Apple κατά την παραγωγή, ανέβασαν τους χρόνους αναμονής για το iPhone X στις 5-6 εβδομάδες.

Ωστόσο, πλέον όσοι παραγγείλουν το iPhone X, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Apple ο χρόνος αναμονής πέφτει πλέον στις 2-3 εβδομάδες. Φαίνεται πως η Apple καταφέρνει να βρει μια καλύτερη ισορροπία όσον αφορά στην ζήτηση και την παραγωγή.

Το iPhone X διατίθεται σε Space Gray ή Silver με ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 256GB και την τιμή του στην Ελλάδα να είναι 1199 ευρώ και 1399 ευρώ, αντίστοιχα.

Τις τρεις πρώτες μέρες, οι παραγγελίες του iPhone X εκτιμάται ότι έφτασαν τα 9-12 εκατ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσος θα είναι ο συνολικός αριθμός πωλήσεων για τ τρίμηνο.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

νομίζω μετα απο το 6 η apple κατάφερε να δημιουργήσει ταση προς αυτή.

ξαναορισε με τη νεα εξωπραγματικη τιμη το premium στα κινητά και κατεστησε το x ως το πιο ποθητό και ζηλευτο κινητο αφου ειναι εξ αντικειμένου δύσκολο να το αποκτήσεις.

το marketing της πηρε ενα ρίσκο μεγαλο με τα 999δολλαρια τιμης που του βγηκε αφου γίνεται πανζουρλισμος οπου βρεθεις με αυτο το κινητο. ολοι το κοιτανε λες και εχεις la Ferrari

μιλώντας ειδικα για τον μεσο ελληναρα ελληνιδα που ναι φουλ βλαχαδερό στη νοοτροπία του και ολη του η ζωη ειναι η φιγούρα και το φαινεσαι, το iPhone αυτο θα ειναι το αντικείμενο που θα σφαζε και τη μανα του προκειμένου να το αποκτήσει

επισης το design αυτό ειχε το σκοπό του αφου οσο αντίεργονομική και αν ειναι η θέση του πάνω μπεζελ – αυτιου, το κανει να ξεχωρίζει απο ολα τα αλλα bezeless τηλέφωνα.

η Apple ξέρει καλα οτι ο πελάτης της θέλει να διαφερει και ειναι διατεθειμένος να πληρώσει για το διαφορετικό και αυτό του δινει με το x. κατι συγχρονο μα και διαφορετικο συναμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.