iPhone XI: Δύο μοντέλα με 6,1 και 6,5 ίντσες OLED οθόνες, τριπλή κάμερα και 18W φόρτιση

iPhone XI, iPhone XI: Δύο μοντέλα με 6,1 και 6,5 ίντσες OLED οθόνες, τριπλή κάμερα και 18W φόρτιση

Σήμερα το πρωί το ιαπωνικό blog της Apple, Macotakara, ανέφερε ότι πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις που θα έχουν τα επόμενης γενιάς iPhone σε σχέση με τα XR και XS, θα έχουν επίσης και οθόνες 6,1 και 6,5 ιντσών. Αυτά τα μοντέλα θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν το φημολογούμενο σύστημα τριπλής κάμερας που είδαμε πριν μερικές μέρες.

Η Apple κάνει το πλαίσιο των iPhone XI σχετικά λεπτότερο ώστε να αντισταθμίσει το εξόγκωμα που δημιουργεί το module της κάμερας. Το κύριο σώμα της συσκευής με την οθόνη OLED 6,1 ιντσών θα είναι περίπου 0,15 χιλιοστά παχύτερο από το iPhone XS, και το μοντέλο με την OLED 6,5 ιντσών θα είναι κατά 0,2 χιλιοστά παχύτερο από το iPhone XS Max. Και τα δύο iPhone XI θα έχουν μικρότερα bezels, αφού η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει OLED οθόνες και όχι LCD.

Τέλος, ο γνωστός leaker, OnLeaks, είπε στο Twitter ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, η τριπλή κάμερα των iPhone XI δεν θα είναι αποκλειστικότητα του ακριβότερου μοντέλου, και ο σχεδιασμός του frosted glass στην πίσω όψη θα υπάρχει μόνο στα iPhone XI και iPhone XI Max.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Για εμένα θα έπρεπε να βγάζει και mid range κινητά σε λογικές τιμές , μόνο έτσι θα ξανά κερδίσει έδαφος

Τακης

mid range μπορεις να πεις και το XR στα 700κατοσταρικα. Πιο φτηνα δεν θα εβγαζε με τιποτα γιατι θα επρεπε να ριξει και αλλο τα χαρακτηριστικα ( τωρα θα μου πεις ποσο ακομα αφου το xr τι εχει ? lcd οθονη , μια καμερα μονο, χωρις δαχτυλικο αποτυπωμα κτλ). Σκεψου ομως οτι αν επεφτε και αλλο σε τιμη και specs πολλοι θα ηταν δυσαρεστημενοι αφου το xiaomi mi9 πχ εχει πολλα παραπανω σε πολυ χαμηλη τιμη. Ασε που το αηφον διαφημιζεται για την ποιοτητα και καλα χαρακτηριστικα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Εχοντας πιασει s10+ p30 pro, xs max μ φαινονται παααρα πολυ ογκωδεις γενικα σαν συσκευες..ειδικα για αντρα ειναι απλα μια τεραστια συσκευη π δεν χωραει ευκολα σε τσεπες κτλ και προφανως ειναι πλεον αδυνατον να τις χειριζεσαι με ενα χερι(ποσο μαλλον οι γυναικες).Οι 6 ιντσες (χωρις bezel ) πιστευω πρεπει να ειναι ανωτατο οριο και δεν θα πρεπει να απομακρυνθουν οι κατασκευαστες απο αυτο οσο αφορα τις ναυαρχιδες τους(συσκευες τυπου note ειναι για συγκεκριμενη αγορα καταναλωτων και δεν αφορουν τον μεσο χρηστη).

Τακης

Μπα εμενα μου φανηκαν νορμαλ , ειδικα το s10+ μου φανηκε πιο καλη η αναλογια σε σχεση με p30pro Που ειναι ελαχιστα μακροστενο αλλα το καταλαβαινεις. Το απλο s10 ας πουμε ειναι 6,1 ιντσες αλλα δεν εχει σχεδον καθολου διαφορα διαστασεων με το Plus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.