iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

iPhone XI, iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε στο διαδίκτυο φήμες, leaks και concept renders των iPhone XI και XI Max, σε σημείο που έχουμε συνηθίσει τον σχεδιασμό των επερχόμενων Apple smartphones. Σήμερα, κυκλοφόρησαν νέα concept renders από την HKI Products, τα οποία μας δίνουν μία πιο ρεαλιστική ματιά στο τηλέφωνο.

Τα renders απεικονίζει το iPhone XI όπως θα περιμέναμε να είναι με βάση τα leaks. Η συσκευή έχει μεταλλικό σασί κάτι που την κάνει να δείχνει πιο premium από ποτέ. Με την κυκλοφορία του τελευταίου iPad, η Apple χρησιμοποιεί ένα σύνθετο υλικό το οποίο είναι ελαφρύτερο, ισχυρότερο, πιο ανθεκτικό και αδιαπέραστο. Οπότε, είναι λογικό η εταιρεία να χρησιμοποιήσει το ίδιο υλικό για τα iPhone 2019.

iPhone XI, iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

Στην μπροστινή πλευρα, μπορούμε να δούμε το μεγαλύτερο notch που έχουμε δει στην ιστορία των notches το οποίο στεγάζει την κάμερα, το ακουστικό, το dot-projector και το υπέρυθρο εξοπλισμό που επιτρέπει την αναγνώριση του προσώπου.

iPhone XI, iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

Σε γενικές γραμμές, είναι γνωστό ότι όσο μικρότερα είναι τα bezels της οθόνης τόσο μεγαλύτερο είναι το κόστος κατασκευής. Βέβαια, η Apple μπορεί να αντέξει αυτό το κόστος, διότι συνήθως μεταφέρετε στην τελική τιμή των συσκευών της.

Τα νέα iPhones 2019 δεν παρουσιάζουν σχεδόν καμία αξιόλογη διαφορά σε σχέση με τους προγόνους τους, εκτός από την τριπλή πίσω κάμερα. Κάτι που δυστυχώς είναι το χειρότερο κομμάτι του τελικού σχεδιασμού των συσκευών. Επίσης, μοιάζει λες και η Apple τοποθέτησε το module των καμερών σε εκείνο το σημείο επειδή απλά διαπίστωσε ότι εκεί θα είναι λιγότερο άσχημο.

Λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικό φινίρισμα, το λείο μέταλλο, τις απαλές στρογγυλεμένες άκρες και τη μεταξένια υφή της συσκευής, το εξόγκωμα της κάμερας ξεφυτρώνει από το πουθενά για να χαλάσει όλη τη σχεδιαστική αρμονία των iPhone 2019. Δυστυχώς όμως, μάλλον οι κάτοχοι των νέων iPhone θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό, διότι η Apple δεν προλαβαίνει να αλλάξει τον σχεδιασμό των συσκευών.

iPhone XI, iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

Σύμφωνα με φήμες, η Apple θα κάνει λιγότερο ορατή τη διάταξη των καμερών χρησιμοποιώντας ειδικό γυαλί. Δυστυχώς όμως, δεν είναι ολόκληρη η πλάτυ μαύρη ή από το ίδιο υλικό, με αποτέλεσμα το module να ξεχωρίζει, και μάλιστα αρκετά. Ειδικά στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο χρώμα πέραν του μαύρου για το γυαλί, τότε οι διάταξη αυξάνει την ασχήμια του module.

Τα iPhone 2019 αναμένεται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει 5G έκδοση αφού η συμφωνία με την Qualcomm άργησε να εδραιωθεί.

iPhone XI, iPhone XI: Νέα renders δείχνουν την premium κατασκευή και πως οι κάμερες καταστρέφουν το design

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

εεε ρε γελια που θα πέσουν

STELIOS

Θεέ μου υπάρχει σχεδιαστικό τμήμα να σχεδιάσει τέτοιο έκτρωμα παίρνει την πρωτιά μετά το s5 της σαμσουνγκ και το τραπεζομάντηλο του pixel 3 xl

Λουκάς

Ευχαριστώ apple που με βοηθάς να κάνω οικονομία κ να μείνω ακόμα μια χρόνια με το 6s που είναι Τούρμπο μέχρι τώρα .! 2020 και βλέπουμε γτ πάμε από κακό στο χειρότερο.

John Real

Τούρμπο με οθονη 4.7 και μπεζελς 2 μέτρα λίγο δύσκολο. Προϊστορικό θεωρείται.

Λουκάς

Άποψη σου φιλε μ. Για τις δικές μ ανάγκες είναι μια χαρά .

karelis

Νομιζω ειναι μετα την εποχη τοων δυνοσαυρων!!!
😛

Γιωργος

υπαρχουν και τα android για ενα αξιολογο upgrade. Δοκιμασε το αξιζει.

Φωτης

Απο μπροστά κόσμημα απο πισω ασχημοπαπο!!:)

Thanoslam

Καλά μιλάμε για πολύ ασχήμια. Σιγά να μην πουλήσει αυτό το τηλέφωνο. Θα το πάρω.

Makis

Από ios σε Android είναι τουλάχιστον αυτοκτονία. Προσωπικά έχω iPhone και εταιρικό Android mid range που μου το παρήχαν φέτος. Ευτυχώς μάλιστα για να δω που βρίσκεται το Android σήμερα που το είχα αφήσει από το 2016 και σκεφτόμουν επιστροφή λόγω τιμών των iPhone και μόνο, αλλά δεν….

bill

χαχαχαχα
ο αλλος συγκρίνει mid range κινητό με το ιφονε κ βγαινει κ λεει οτι η αλλαγη ειναι αυτοκτονία
ποση ωρα το σκευτοσουν?
βγαλε άποψη όταν πιασεις κτ αξιόλογο οχι οτι να ναι
αλλα δν σε συμφερει σε γενικες γραμμες
συγκρινε το σαπακι με mid range να μεινει η ψευδαίσθηση οτι το ιος ειναι καλύτερο απτο αντροιντ

Makis

Mid range iPhone έχω, για τα σημερινά δεδομένα, και ούτε. Και επειδή είναι σαπάκι όπως λες μένω σ’ αυτό. Γρήγορα τα χάπια σου τώρα. Τα ξέχασες.

I am

Δυστυχώς εκεί που κέρδιζε η Apple πλέον χάνει. Κάμερα, άνεση λογισμικού, εμφάνιση. Τα Apple φημίζονταν για την καλαισθησία τους και αυτός ήταν ο ν1 λόγος να τα αγοράσεις. Σήμερα έχει επέλθει μια μεγάλη βελτίωση στα Android και ένα χάος στα Apple.
Εγώ επίσης ξενερώνω όταν μια εταιρία που πουλάει ποιότητα βγάζει πάνω από 2 μοντέλα τον χρόνο.

Makis

Apple για μένα είναι λογισμικό άντε και κάμερα, τα υπόλοιπα ποσώς με ενδιαφέρουν.

I am

Σύμφωνοι. Κάμερα έχει καλύτερη από τα αντίστοιχα κινητά στην ίδια τιμή?

Makis

Εξαρτάται. Αν πάρεις το xs με 865€ που έχει στα σκρουτζομάγαζα αυτή τη στιγμή, ναι έχει καλύτερη κάμερα από τα αντίστοιχα των 860. Εάν το πάρεις επίσημα 1,300, όχι. Ελπίζω να σε κάλυψα 😄

Giorgos S.

Ετσι και αλλιώς από το Χ και μετά τα τηλέφωνα της είναι πιο άσχημα πεθαινεις.Απλά αυτό είναι 100 φορές πιο άσχημο.Αλλά και πάλι θα πουλήσει γιατί θα έχει το μήλο και θα πάνε οι κολλημένοι να το αγοράσουν.

karelis

πιστευω ειναι τρολια….αλλιως ειναι για κλαματα αν ειναι αυτο!

Greg

Ανάμεσα του να πέφτω θύμα του Marketing και να έχω ένα κινητό που θα το κουκουλώνω με θήκες για να κρύβω την ασχήμια από τις 32 κάμερες που θα έχει πάνω του και θα χρυσοπληρώνω για δυνατότητες που δεν χρειάζομαι όπως υπερβολική Ram και Rom, δεκάδες επεξεργαστές και υδρόψυξη κλπ και του να έχω ένα κινητό που θα το έχω χωρίς θήκη για να γουστάρω κάθε φορά που θα το βλέπω προτιμώ το 2ο. Εξάλλου μιλάμε για ΚΙΝΗΤΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ!, η δουλειά του είναι να ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΛΈΦΩΝΟ!

karelis

παρε ενα 3310 εσυ, μια χαρα ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΛΈΦΩΝΟ!
οτι νανε….

Greg

Εσύ προφανώς ή έχεις χάσει το όλο νόημα αυτού που λέω ή είσαι απλά ένα θύμα του Marketing και θέλεις Ram, Rom και Mpixel με το κιλό… δεν σε νοιάζει αν όλα αυτά κάνουν πραγματικά την διαφορά.

karelis

κατσε πισω απ τον ηλιο εσυ…. με το καλογουστο ξεπερασμενο κινητο σου….Ασε εμας να απολαμβανουμε την τεχνολογικη υπεροχη

Greg

Κανένα επιχείρημα θα μου πεις γιατί εσύ είσαι σωστός και εγώ λάθος ή απλά θα συνεχίσεις να λες εξυπνάδες ??? για να καταλάβω αν αξίζει να συνεχίσουμε την συζήτηση είσαι ενήλικος ή είσαι κανένα 12χρονο που πήρε Smartphone με 12Ram, 500Gb Rom και υδρόψυξη για να παίζει Fortinite ???

Aligator

Άλλο ένα καρφί στο μύλο…..βλέπε ονε πλας να μαθαίνεις!!!

Basilis Georgotzidis

Να ρωτήσω επειδή είμαι γενικά άσχετος; Όλα αυτά τα renders πως προκύπτουν από αποσπούν αυτές τις φωτογραφίες για το καινούργιο iphone;

Greg

Τα Render κινητά είναι τα κινητά που φτιάχτηκαν με βάση της εικόνες που έχουν διαρεύσει εως τώρα ή ακόμα μπορεί και να είναι τα δοκιμαστικά μοντέλα, απλά μας δείχνουν για το πως θα είναι περίπου εμφανισιακά, από τι υλικά θα είναι, τη επεξεργαστές κλπ θα φέρουν, το τελικό μοντέλο όμως που θα πάρει έγκριση μπορεί τελικά να διαφέρει πολύ από τα Render μοντέλα, μπορεί όμως και να είναι ακριβός το ίδιο.

Blats

Ότι και να λέμε πάλι πάταγο θα κάνει ομως!! Από μπροστά είναι σαν το πρώτο iphone Χ και από πίσω καταλαβαίνεις ότι η Νοκια με το 9 προσπάθησε πιο πολύ σχεδιαστικά!!χαχαχα!!

Nickolas

Σχεδιαστικά στο σημείο που έβαλαν το καρούμπαλο είναι μαύρα χάλια, ίσως αν το έβαζαν στη μέση να ήταν λίγο καλύτερο, αλλά η Apple δεν θα το έκανε αυτό γιατί θέλει να κρατήσει μια σχεδιαστική ταυτότητα και όχι να μοιάζει με το Mate 20 Pro για παράδειγμα.
Αν όμως η κάμερα είναι πραγματικά καλή και έχει μεγάλη διαφορά από το περσινό μοντέλο δε θα απασχολήσει κανένα το σχέδιο και θα πουλήσει τρελά.
Έτσι κι αλλιώς σε μια θήκη θα το βάλουν όλοι και η κάμερα στην ίδια ευθεία με την πλάτη.
Πολύ μου αρέσει πάντως όταν είχε βγει το P20 Pro που άνθρωποι της Apple που μιλούσα το κορόιδευαν και έλεγαν, η Apple δε θα βάλει ποτέ τρεις κάμερες στα κινητά της και πως γύρισαν τα πράγματα και αντιγράφει τώρα η Apple τη Huawei ενώ πριν γινόταν το αντίθετο.

Dimos

Εν τω μεταξύ (λεπτομέρεια), το CE στην πλάτη είναι λανθασμένο, καθώς το συγκεκριμένο CE της φώτο, αναγράφεται στα κινεζικά προϊόντα (China Export). Tο CΕ με απομακρυσμένους χαρακτήρες, αναφέρεται στην ευρωπαϊκή πιστοποίηση ( Conformité Européenne), που χρησιμοποιείται και στα iphone.

Κώστας Βλαχάκης

Σωστός, το έχω διαβάσει και εγώ αυτό.

Stavros

<> Πώς κρίνεις και σχολιάζεις αγαπητέ Κώστα κάτι το οποίο δεν έχεις δει καν μπροστά σου ; Θεωρώ πως μεταφέρεις κάποια πληροφορία – είδηση και δεν θα έπρεπε να αναφέρεις εκφράσεις τύπου “είναι λες και…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.