iPhone 2019: Καλούπια θηκών επιβεβαιώνουν το setup της τριπλής κάμερας

iPhone 2019, iPhone 2019: Καλούπια θηκών επιβεβαιώνουν το setup της τριπλής κάμερας

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύτηκαν στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo δύο εικόνες που δείχνουν τα υποτιθέμενα καλούπια των θηκών των iPhone 2019 ή iPhone XI ή iPhone 11. Λίγο αργότερα η δημοφιλής ιστοσελίδα διαρροών SlashLeaks αναδημοσίευσε τις εικόνες αυτές, οι οποίες παρουσιάζουν τόσο τη μικρή έκδοση, όσο και αυτή με την οθόνη των 6,5 ιντσών.

Τα καλούπια δεν αποκαλύπτουν τίποτα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα, απλώς επιβεβαιώνουν αρκετά από τα leaks. Για παράδειγμα, βλέπουμε ξεκάθαρα την τελική διάταξη της μπροστινής κάμερας. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Apple θα χρησιμοποιήσει στα iPhone 2019 μία 12MP TrueDepth κάμερα, κάτι που κάνει αρκετούς να ελπίζουν ότι το notch θα μικρύνει, αλλά αν τα καλούπια είναι αυθεντικά, τότε τα iPhone 2019 δεν θα έχουν μικρότερο notch από τα iPhone X και XS

Τα καλούπια των iPhone 2019 ανήκουν κατά πάσα πιθανότητα σε κάποια εταιρεία κατασκευής θηκών, η οποία τα δημιούργησε για προσωπική της χρήση. Με δεδομένο ότι η Apple δεν μοιράζεται τις διαστάσεις των συσκευών της με κανέναν κατασκευαστή, πριν αυτές κυκλοφορήσουν στην αγορά, μάλλον η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα καλούπια στηρίχτηκε σε κάποια αρχεία CAD που ίσως έχουν διαρρεύσει.

Τα iPhone 2019 θα έχουν το ίδιο design με τα iPhone X και XS, αν και μάλλον η Apple θα χρησιμοποιήσει frosted glass στη πίσω μέρος. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των παλαιών και των νεότερων μοντέλων είναι η τριπλή πίσω κάμερα. Ακολουθώντας τις τάσεις, για πρώτη φορά, η Apple θα χρησιμοποιήσει στα iPhone 2019 έναν ultra-wide φακό, καθώς και έναν αισθητήρα 12MP της Sony με 1.0um pixels. Τέλος, όλο το module της κάμερας θα έχει μία ειδική μαύρη επίστρωση, ώστε να είναι λιγότερο ευδιάκριτη.

iPhone 2019, iPhone 2019: Καλούπια θηκών επιβεβαιώνουν το setup της τριπλής κάμερας

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Ακόμη η Apple να ξεφορτωθεί το (τεράστιο) notch ????? Όταν σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι έχουν βρει λύσεις minimal ή και εντελώς χωρίς…… ΕΛΕΟΣ.

Αν πράγματι ισχύει και δεν είναι τρολιά, τότε άλλη μία σειρά θα περάσει και θα φύγει χωρίς να αγγίξει την τσέπη μου.

Johnn

Το ότι το λεγόμενο notch πλέον καταργείται ή καμουφλάρεται από τις περισσότερες κατασκευάστριες κινητών δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι είναι ένα βήμα μπροστά. Το μόνο εύκολο αγαπητέ μου είναι να γράψεις “ΕΛΕΟΣ”…. Υπομονή φίλε μου και να ξέρεις ότι είτε θα έχει το ίδιο notch είτε όχι η Apple χέστηκε για την “φθηνή” γνώμη σου.

notcher

Πραγματικά για κλάματα αν όντος εχει αυτό το notch (ιδιο με το oneplus 6)
Tα τελευταία χρονιά ειναι πίσω απ το ήλιο αυτη η εταιρία, καμία καινοτομία πλεον, εφτασε να αντιγραφει αλλες εταιριες.
Μου θυμίζει την περίπτωση της ΝΟΚΙΑ, ειναι σαν να επαναλβανεται το εργο… απ την κορυφη στα πατωματα.
Ειναι λυπηρό που θα καταλήξει αυτη η εταιρία… 🙁

Johnn

Για πες μας που πιστεύεις αγαπητέ ελληνάρα ποια θα είναι η τύχη της εταιρίας, μιας και εσύ έχεις αποψη και γνωμη για τα παντα πριν ακόμα βγει καν το τελικό προιον ….?

Agnostos13

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πουν όσοι δεν αντέχουν να βλέπουν το notch που θα βάζανε τους αισθητήρες του face-id…
Αν μπορούσαν να μπούν πίσω από την οθόνη θα το είχαν κάνει πιστεύω!

Νικος

Το πισω μερος η κουμουτσα η τετραγωνη που φιλοξενει τις καμερες,εινι για κλαματα..Απο τις χειροτερες πλατες που εχω δει εως τωρα σε κινητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.