Smartphones

iPhones 2018: Με μεγαλύτερες και καλύτερες μπαταρίες

Ένα από τα παράπονα των κατόχων iPhone (και όχι μόνο) είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με τα χρόνια έχουν γίνει βελτιώσεις, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές. Στα iPhones του 2018 αναμένουμε μεγαλύτερες και καλύτερες μπαταρίες.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, τον δημοφιλή Ming-Chi Kuo στα iPhones του 2018 οι μπαταρίες θα είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος και βελτιωμένες συγκριτικά με τους προκατόχους τους.

Οι βελτιωμένες μπαταρίες θα είναι και στα τρία μοντέλα του iPhone, που έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει η Apple του χρόνου. Θα είναι δυο εκδόσεις με οθόνη OLED και μια με LCD.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το ίδιο L-shaped design μπαταρίας, το οποίο βρίσκεται και στο iPhone X, και το οποίο αναμένεται να δώσει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Ωστόσο, η αύξηση στο μέγεθος της μπαταρίας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ο Kuo επισημαίνει ότι το iPhone 5.8 ιντσών θα έχει μπαταρία 2900-3000mAh, 200mAh περισσότερα από το iPhone X.

Πρόκειται για μικρή αύξηση, η οποία αναμένεται να καλύψει τη διαφορά στον νέο επεξεργαστή, κάποια άλλα hardware features και την οθόνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Δεκεμβρίου 2017 12:17

Σχόλια

  • Απογοητευτικές μπαταρίες για επαγγελματική χρήση.....
    δεν μου εβγαζε ολη την ημέρα...
    μιλάω παντα για επαγγελματική χρηση (6s)

  • Σε κινητό που ήδη έχει ξεπεράσει το φράγμα κόστους των 1.000,00 ευρώ,

    να μιλάμε για μπαταρία που με το ζόρι βγάζει τη μία μέρα και

    ΔΕΝ ενδέχεται να βελτιωθεί ούτε στο άμεσο μέλλον....

    είναι απλά......

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ του καταναλωτή.

    (και μαγκιά της apple που συνεχίζει να μοσχοπουλάει παρά την κατάμουτρη κοροϊδία προς τους πελάτες της)

  • Κινητό που δίνεις 1400 ευρώ, έχεις άθλια μπαταρία και κυρίως φορτίζει απελπιστικά αργά.
    Ακούγεται σαν ευκαιρία για μένα...

  • @nikos2017

    Νιώθεις εξαπατημένος δηλαδή με την αγορά του 8 plus??
    Αν ναι θα ήθελα να μου πεις σε ποιον τομέα οπως επίσης κ το λόγο που το αγόρασες καθώς επίσης κ το λόγο που δεν το πουλάς (Εφόσον ισχύει πως εξαπατήθηκες)

    Το X πάντως την μερα την βγάζει αρκετά άνετα. Τουλάχιστον για τωρα που η μπαταρία του ειναι καινούργια . Οπως επίσης κ το 6s μου οταν υπήρξε καινουργιο την μερα μου την έβγαζε με οποιαδήποτε χρήση (όχι παιχνίδια όμως ) έστω κ αν στο τέλος έμενε ένα 5% κάποιες φορές .
    Τωρα βεβαια αυτό αποτελεί ονειρο θερινής νυχτός . Αλλα λογικό απο την άλλη καθώς η ζωή μιας μπαταρίας ανέρχεται σε ~ 1000 φορτίσεις τις οποίες πιστεύω πλέον μετά απο δυο κ πλέον χρονια χρήσης του τις κοντεύω ..

  • Νικος αφου δεν ξες τι μπαταρια βγαζει το Χ ρεαλ λιφε γτ καθεσε και λες φιλοσοφιες ... πωπω μπλεψαμε με πουθεναδες εξυπνους σε αυτη την χωρα που περνουν κινητα κινεζων και πιστευτουν οτι ειναι οι εξυπνοι στο κοσμο

  • Chris δυστυχώς δεν νιώθει πολύς κόσμος εξαπατημένος για ένα smart που δεν έχει βασικά πράγματα όπως ανοιχτό λογισμικό, μίνι είσοδο για hands free, επεκτάσιμη μνήμη και άλλα πολλά..
    Τους φτάνει και περισσεύει που έχει πάνω το μήλο....
    Αλλά και μια πολύ κάμερα σε συνδυασμό με το δυνατό chipset.. Πράγματα που δε τα ξέρουν ειδικά όταν η συζήτηση πάει στο chipset

  • Ναι ναι apple δεν θα κρατάει μισή μέρα.... Θα κρατάει 1μερα του χρόνου.. Χαχαχα εε ρε κοροϊδία

  • Φίλε Chris _BMW, η μπαταρία του 8 plus δυστυχώς εμένα με έχει απογοητεύσει. Υπήρξαν αρκετές φορές που γύρω στις 9 το βράδυ έχω μείνει με 8-10%. Το κινητό δεν το πούλησα, το έδωσα στη σύζυγο σαν το βασικό της (πούλησα το SE της) και γω πήρα το 5Τ της OnePlus. Η διαφορά των δύο μπαταριών, εδώ και δυο βδομάδες περίπου, είναι κάτι περισσότερο από εμφανής για μένα.

    Πέτρο, καμία φιλοσοφία, όταν τολμάς να βγεις από την πεπατημένη του browsing και των social media και πάς σε video filming και editing (και μπόλικο gems of war) και πριν βγει η μέρα αρκετές φορές ψάχνεις πρίζα... Και δεν χαρακτήρισα κανέναν (ούτε σένα) για να δώσω έμφαση στις ατάκες μου....

    Κι ένα τελευταίο, αλλά χαρακτηριστικό.... δεν κάνει σε κανέναν πλέον εντύπωση το γεγονός ότι ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, η apple αποφεύγει σαν το διάλο το λιβάνι να μιλήσει για "μπαταρία" στις παρουσιάσεις της ??? Μόνο από κάτι FixIt βίντεα μαθαίνουμε τη λυπητερή περί ίδιων ή μικρότερων μπαταριών στα επόμενα μοντέλα......

    Αγαπώ iOS για την απλότητα και αποτελεσματικότητά του, αλλά η apple το χει παραξεχειλώσει με τις "επίχρυσες" συσκευές της.

  • Επειδη η μπαταριες ειναι χειροτερες απο το τελευταιο κινεζικο κινητο καποιου χωριου της κινας , μπορει να "καινοτομησει" πραγματικα στο θεμα τις μπαταριας ;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.