iQOO Neo6 SE: Επίσημα με chipset Snapdragon 870

iQOO Neo6 SE, iQOO Neo6 SE: Επίσημα με chipset Snapdragon 870

Το iQOO Neo6 SE κυκλοφόρησε επίσημα στην Κίνα με Snapdragon 870. Το chipset είναι η μόνη του διαφορά από το  iQOO Neo6 που αποκαλύφθηκε και κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Αφού, λοιπόν, δεν έχει το Snapdragon 8 Gen 1, η τιμή του είναι σαφώς χαμηλότερη. Τη στιγμή που το Neo6 ξεκινά από 419 $ με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, το Neo6 SE με την ίδια μνήμη και αποθηκευτικό χώρο κοστίζει μόλις 299 $. Ακόμα, το μοντέλο 8/256 GB κοστίζει 449 $ και 344 $ αντιστοίχως, ενώ η κορυφαία έκδοση της σειράς με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 494 $ και 374 $ αντιστοίχως.

iQOO Neo6 SE, iQOO Neo6 SE: Επίσημα με chipset Snapdragon 870

Το Neo6 SE, όπως και το Neo6, διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 6,62″ 1080×2400 με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και έως 1.300 nits φωτεινότητας. Στο πίσω μέρος έχει σύστημα τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 64 MP με OIS, 12 MP ultrawide και μια κάμερα πορτραίτου 2 MP, ενώ μπροστά μια selfie 16 MP, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μια μπαταρία 4.700 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 80 W.

iQOO Neo6 SE, iQOO Neo6 SE: Επίσημα με chipset Snapdragon 870

Η συσκευή τρέχει Android 12 με OriginOS Ocean, ενώ είναι διαθέσιμη για παραγγελία στην Κίνα σήμερα σε μπλε, πορτοκαλί και μπλε ντεγκραντέ και θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Πότε θα φτάσει σε άλλες αγορές; Άγνωστο.

iQOO Neo6 SE, iQOO Neo6 SE: Επίσημα με chipset Snapdragon 870

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.