iQOO Z5: Επίσημα με Qualcomm επεξεργαστή στα 6 nm

https://www.youtube.com/watch?v=-4T0V2-Xs0k

To iQOO Z5 παρουσιάστηκε επισήμως, με έναν επεξεργαστή υψηλών δυνατοτήτων στο εσωτερικό του. Το νέο μοντέλο φορά τον Qualcomm Snapdragon 778G με τεχνολογία LPDDR5, UFS 3.1 και HID defragmentation για καλύτερη απόδοση μνήμης.

Η οθόνη του iQOO Z5 έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών, είναι τεχνολογίας LCD και υποστηρίζει συχνότητα λειτουργίας στα 120 Hz. Η μνήμη RAM ξεκινά από τα 8 έως και τα 12 GB, με την εσωτερική μνήμη να ξεκινά από τα 128 και να φτάνει έως και τα 256 GB. Ο Qualcomm Snapdragon 778G είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των 6 nm, για μικρό μέγεθος, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και ισχυρή απόδοση. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000 mAh, με ταχεία φόρτιση 44W.

, iQOO Z5: Επίσημα με Qualcomm επεξεργαστή στα 6 nm

Στο θέμα του imaging, το iQOO Z5 έχει μία κάμερα 16 Megapixel στο μπροστινό μέρος και τριπλό camera setup στο πίσω. Εκεί, η κύρια κάμερα είναι στα 64 Megapixel, συνοδευόμενη από έναν αισθητήρα 8 Megapixel ultra wide και έναν macro στα 2 Megapixel. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα, όπου οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.