Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από το πακέτο αγοράς των smartphone της

Meizu, Και η Meizu αφαιρεί τον φορτιστή από το πακέτο αγοράς των smartphone της

Η Meizu ακολουθεί τα βήματα των Apple, Samsung και Xiaomi και αφαιρεί τον φορτιστή από το πακέτο αγοράς των επερχόμενων smartphone της. Οι πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με το νέο πακέτο θα είναι τα Meizu 18 και 18 Pro, τα οποία πήραν ήδη πιστοποίηση για την αγορά της Κίνας.

Το απλό Meizu 18 θα έρθει με μπαταρία 4.000mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W, ενώ το Pro μοντέλο θα έρθει με μπαταρία 4.500mAh και γρήγορη φόρτιση 40W. Βέβαια, για να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ταχύτητες, θα πρέπει να αγοράσετε τον αντίστοιχο φορτιστή. Τα δύο νέα μοντέλα θα έρθουν με Snapdragon 870 SoC, ενώ θα δούμε και μία ναυαρχίδα με Snapdragon 888.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι πέραν των “μεγάλων” κατασκευαστών, ακόμα και οι μικρότεροι κατασκευαστές θέλουν να εκμεταλλευτούν το ότι περνάει πλέον στα ψηλά γράμματα η έλλειψη φορτιστή. Η Meizu λοιπόν μπαίνει στο club των κατασκευαστών χωρίς φορτιστή στο πακέτο αγοράς και μάλλον θα δούμε σιγά σιγά όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν (ή να υπερτονίζουν ότι έχουν φορτιστή).

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Καποιοι απο εδω τ ειπαμε απο τη πρωτη μερα της… φημης για τ iphone οτι θα ακολουθησουν ολοι ιδιαιτερα λογω των νεων περιβαλλοντικων κανονισμων….Κοροιδευανε ολοι την apple και τους λεγαμε οτι θα το κανουν ολοι…Δεν πειραζει ειμαι σιγουρος οταν το xiaomi redmi note 10 pro βγει στην αγορα και δεν θα εχει φορτιστη θα βγουν ολοι αυτοι που κραζανε και θα λενε ”ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι ολοι εχουμε φορτιστη usb-c”…

Αλέξανδρος

 για τ iphone οτι θα ακολουθησουν ολοι ιδιαιτερα λογω των νεων περιβαλλοντικων κανονισμων” ορίστε;

Υπάρχει και η ανακύκλωση φίλε, επίσης, ΑΝ οι πολλοί δεν αντιδράσουν, θα περάσει, ειδάλλως…. έρχεται “lock down” για αυτούς που δε θα το πιστεύουν.

SUPS 👨‍⚖️

λογικο να λεει ο κοσμος οριστε οταν δεν παιρνει χαμπαρι τι περιβαλλοντικοι στοχοι οριζονται τουλαχιστον στο επιπεδο της ΕΕ…Μονο με νομοθεσια θα μπορουσε να γινει κατι αλλα με τη πιεση για μειωση περιβαλλοντικων αποβλητων και του ανθρακικου αποτυπωματος μου φαινεται απιθανο να γινει κατι μεσω νομοθετικης πρωτοβουλιας εστω της Κομισιον..Πως θα αντιδρασουν οι πολλοι δηλαδη θα σταματησουν να αγοραζουν κινητα οταν κανενα δεν θα εχει φορτιστη μεσα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.