Καλοκαιρινές διακοπές σε Ίο και Νάξο παρέα με το TCL 20L+

, Καλοκαιρινές διακοπές σε Ίο και Νάξο παρέα με το TCL 20L+

Ταξιδέψαμε σε Ίο και Νάξο συντροφιά με το TCL 20L+ και τραβήξαμε τις φωτογραφίες των καλοκαιρινών μας διακοπών που δεν πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει snap ένα κινητό των 200 ευρώ.

Με την τετραπλή κάμερα του TCL 20L+ που αποτελείται από τον βασικό αισθητήρα 64 Megapixel με f/1.8, AF και 2x lossless zoom, έναν αισθητήρα 8 Megapixel, f/2.2, ultra-wide, έναν 2 Megapixel, f/2.4, macro και έναν 2 Megapixel, f/2.4, depth γεμίσαμε τα Social Media με καλοκαιρινές εικόνες και τα hashtag #DISPLAYGREATNESS #TCLmobileGreece #TCLmobile #TCL20LPlus #shotonTCL.

Αυτό που σου προκαλεί θετική εντύπωση από την αρχή είναι η ποιότητα κατασκευής του TCL 20L+. Ναι, είναι εξολοκλήρου από πλαστικά υλικά – εκτός από την οθόνη που προστατεύεται από γυαλί – αλλά είναι τόσο περιποιημένο και κομψό που δείχνει ακόμα καλύτερο. Έχει έξοδο ακουστικών στο πάνω μέρος, στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι μέσα στο power button και τη selfie κάμερα των 16 Megapixel στο κέντρο της οθόνης μέσα σε punch hole.

Πίσω, το πάνελ διαθέτει πάνω ένα εκατομμύριο πρισματικές κρυστάλλινες λεπτομέρειες δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα οπτικά το οποίο κατά την δοκιμή μας δεν έπιανε δακτυλικές και δεν χαράκτηκε από την χρήση. Εδώ κυριαρχεί μια διακριτική τετραπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 64 Megapixel με f/1.8, AF και 2x lossless zoom, έναν αισθητήρα 8 Megapixel, f/2.2, ultra-wide, έναν 2 Megapixel, f/2.4, macro και έναν 2 Megapixel, f/2.4, depth.

Συνολικά, οι επιδόσεις της κάμερας θα έλεγα ότι είναι όπως πρέπει για επίδοξους φωτογράφους που ψάχνουν προσιτές λύσεις σε ένα smartphone. Σε ότι αφορά τη λήψη βίντεο, μπορεί να τραβήξει υλικό έως FullHD με 60 fps.

Η οθόνη του είναι 6.67″, τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση FullHD+ και τεχνολογία NXT Vision που βελτιώνει τα χρώματα, το κοντράστ και τις σκοτεινές λεπτομέρειες όταν αναπαράγει εικόνες και κάνει τα βίντεο και τα games να αποκτούν ποιότητα επιπέδου HDR.

Στο εσωτερικό του TCL 20L+ βρίσκεται ο Snapdragon 662 συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης micro SD έως και 1TB.

Είναι δίκαρτο 4G αλλά μπορεί να δεχθεί ή δυο SIM ή μια SIM και μια micro SD, τρέχει Android 11 με το νέο TCL UI 3.0 και έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh και φόρτιση 18W που το γεμίζει στο 100% από άδειο σε 2.5 ώρες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θεμίνιο

Με το γυαλί και το καπέλο στην πισίνα, ίδιος ο “αγάπη μόνο” 😝😝😝

Νικος

Πεθαίνω για την φωτο στην πισίνα… Εχεις χιούμορ.. 👍👍👍😁😁😁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.