Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

Facebook, Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατεβάσουμε βίντεο από το YouTube και το Instagram. Όταν όμως το βίντεο που μας ενδιαφέρει είναι δημοσιευμένο στο Facebook τι κάνουμε;

Η διαδικασία λήψης ενός βίντεο από το Facebook είναι ιδιαίτερα εύκολη και γίνεται με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής “MyVideoDownloader”.

Facebook, Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

  • Το app εμφανίζει αμέσως την αρχική σελίδα του λογαριασμού μας στο Facebook. Για να κατεβάσουμε ένα βίντεο, βρίσκουμε τη δημοσίευση που το περιέχει, πατάμε στο βίντεο, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πατάμε “Download”.

Facebook, Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

  • Μετά, το MyVideoDownloader θα ζητήσει να επιλέξουμε σε τι ποιότητα θέλουμε να κατέβει το βίντεο. Οπότε, επιλέγουμε “Standard” ή “HD”, ανάλογα τι θέλουμε, διαλέγουμε που θα αποθηκευτεί το βίντεο, γράφουμε ένα όνομα, και πατάμε “OK”

Facebook, Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

  • Το βίντεο θα ξεκινήσει να κατεβαίνει αμέσως. Το πόση ώρα θα πάρει μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη εξαρτάται από τη διάρκεια του βίντεο και την ποιότητα που διαλέξαμε. Όπως και να έχει, όταν το βίντεο κατέβει θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση σαν αυτή της παρακάτω εικόνας.

Facebook, Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

Τόσο εύκολα και γρήγορα μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο από το Facebook. Εσείς γνωρίζατε τη διαδικασία; Έχετε υπόψη σας κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή;

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Υπάρχει και για Instagram κατεβάζεις φωτο βίντεο

PANAGIOTIS

Tubemate το κάνει εδώ και πολύ καιρό, και το ίδιο εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews EDISION How To οδηγοί τεχνολογίας

Προγραμματιζόμενα τηλεχειριστήρια 2-in-1 EDISION: How To

Τα γνήσια 2 σε 1 τηλεχειριστήρια της EDISION είναι συμβατά με όλους τους δέκτες νέας γενιάς της εταιρείας και έτοιμα προγραμματισμένα με 4 ή 5 βασικές λειτουργίες για τηλεοράσεις SAMSUNG και LG.

Software featured How To οδηγοί τεχνολογίας

Windows 10: Πως να έχετε πολλαπλές επιφάνειες εργασίας [Οδηγός]

Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε παραπάνω από μία επιφάνειες εργασίας στα Windows 10 για να μη… βυθίζεστε στα εικονίδια!

Software Facebook featured How To οδηγοί τεχνολογίας

Πως να διαγράψετε εντελώς το λογαριασμό σας στο Facebook

Ένας αναλυτικός οδηγό για το πως μπορειτε να διαγράψετε εντελώς το λογαριασμό σας στο Facebook όταν και αν το αποφασίσετε.

Software featured How To οδηγοί τεχνολογίας Windows 10

Αυξήστε την ταχύτητα των Windows 10 PC κάνοντας εκκαθάριση Cache [How To]

Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να καθαρίσετε όλα τα αρχεία της προσωρινής μνήμης Cache για μεγαλύτερη ταχύτητα στο Windows 10 PC σας.