Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

2

Facebook Video Download Android Smartphone

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατεβάσουμε βίντεο από το YouTube και το Instagram. Όταν όμως το βίντεο που μας ενδιαφέρει είναι δημοσιευμένο στο Facebook τι κάνουμε;

Η διαδικασία λήψης ενός βίντεο από το Facebook είναι ιδιαίτερα εύκολη και γίνεται με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής “MyVideoDownloader”.

  • Αρχικά, κατεβάζουμε το app από το Play Store χρησιμοποιώντας την αναζήτηση ή πατώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, ανοίγουμε το MyVideoDownloader, πατάμε “LOGIN”, συμπληρώνουμε τα στοιχεία σύνδεσης μας στο Facebook, και κάνουμε σύνδεση.

  • Το app εμφανίζει αμέσως την αρχική σελίδα του λογαριασμού μας στο Facebook. Για να κατεβάσουμε ένα βίντεο, βρίσκουμε τη δημοσίευση που το περιέχει, πατάμε στο βίντεο, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πατάμε “Download”.

Facebook Video Download Android Smartphone

  • Μετά, το MyVideoDownloader θα ζητήσει να επιλέξουμε σε τι ποιότητα θέλουμε να κατέβει το βίντεο. Οπότε, επιλέγουμε “Standard” ή “HD”, ανάλογα τι θέλουμε, διαλέγουμε που θα αποθηκευτεί το βίντεο, γράφουμε ένα όνομα, και πατάμε “OK”

  • Το βίντεο θα ξεκινήσει να κατεβαίνει αμέσως. Το πόση ώρα θα πάρει μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη εξαρτάται από τη διάρκεια του βίντεο και την ποιότητα που διαλέξαμε. Όπως και να έχει, όταν το βίντεο κατέβει θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση σαν αυτή της παρακάτω εικόνας.

Facebook Video Download Android Smartphone

Τόσο εύκολα και γρήγορα μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο από το Facebook. Εσείς γνωρίζατε τη διαδικασία; Έχετε υπόψη σας κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή;

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Υπάρχει και για Instagram κατεβάζεις φωτο βίντεο

PANAGIOTIS

Tubemate το κάνει εδώ και πολύ καιρό, και το ίδιο εύκολα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα