Κινητά για μικρά παιδιά hands-on [Japan]

Είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία στη ζωή μας. Μου αρέσει κάθε τι περίεργο και αρέσκομαι στο να τα δοκιμάζω όλα, όμως δύο πράγματα πιστεύω ότι δεν θα έκανα σαν γονιός, να ανεβάζω φωτογραφίες των παιδιών μου στο facebook και να τους πάρω κινητό πρν κλείσουν τα 14-16 τους χρόνια. Δείτε παρακάτω τι υπάρχει διαθέσιμο από κινητά για μικρά παιδιά.

Επεξεργάστηκε την 21 Σεπτεμβρίου 2012 13:37

Σχόλια

  • Επικυνδινη υπερβολή ... Εώς απαράδεκτα Επικυνδινη υπερβολή.
    Απο την άλλη βλέπω τον 7χρονο γιο μου να κάνει άνω κάτω SGS2 &3, iPad2, PSP, PS3.
    Κάπου η εξέλιξη μας τρομάζει ΓΙΑΤΊ βάζουμε τους εαυτούς μας στη θέση τους και το τι κάναμε ΕΜΕΊΣ στην ηλικία τους. Οι εποχές αλλάζουν και ΕΜΕΊΣ κυνηγάμε τις εξελίξεις.
    Προσωπικα θυμάμαι ποσο εκστασιασμένος ήμουν στην ίδια περίπου ηλικία, μέσα της δεκαετίας του 70 όταν επαιξα το πρώτο Atari που είχε ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ με 2 παβλες, μια τελιτσα και ΈΝΑ μονότονο ηλεκτρονικό ήχο.
    Μάθαμε να παίζουμε έξω στις αλάνες και εκει πρέπει να επικεντρωθούμε στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ των παιδιών.
    Φυσικα και να ασχολούνται με την τεχνολογία αλλα με μέτρο και συγκεκριμένες ώρες την εβδομάδα.
    ΜΕΓΆΛΗ συζήτηση αυτη. Συμφωνω πάντως με το κείμενο στη γενική του κεντρικη ιδέα.

  • αποστολή +1 εγώ έκανα το λάθος να δείξω στις δίδυμες πού είναι 20 μηνών το fruit ninja και γίνεται χαμός και όταν τους παίρνω το τηλ ψάχνουν τίς μαμάς δυστυχώς για εμάς πού τρέχαμε σε μια αλάνα όλη μέρα αυτα πια δεν υπάρχουν οι εποχές αλλάζουν με τρομακτικούς ρυθμούς.

  • Σωστός ο Κώστας...κινητό στα παιδιά σαν μέσο επικοινωνίας μετά τα 14-15 γιατί πιο πριν δεν έχουν την ωριμότητα (καλά ούτε και μετά την έχουν) για να το χειριστούν.
    Όπως και facebook account επίσης, ακόμα και στο σερφάρισμα θέλουν διακριτική επίβλεψη και καθοδήγηση.
    Όσον αφορά τις φωτό στο FB, σαν γονιός έχω βάλει της κόρης μου, ωστόσο επειδή σε κάνει add πολύς κόσμος που δεν τους ξέρεις και όλους και να τους ξέρεις όμως ακόμα, δεν τους ξέρεις καλά, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα, να ορίζεις είτε τις συγκεκριμένες φωτό να τις βλέπουν μόνο οι φίλοι, είτε μόνο οι φίλοι με εξαίρεση τους "γνωστούς" (εκεί μπορείς να βάλεις όσους είναι απλά γνωστοί και όχι πραγματικά φίλοι), είτε να είναι ορατές σε μια συγκεκριμένη μόνο ομάδα πχ οικογένεια...και τέλος!

  • Το επομενο βημα προοδου,θα ειναι κινητο για βρεφη.Θα διαθετει πιπιλα,και θα ειδοποιει ποτε το μωρο,θελει γαλα και αλλαγη πανας...

  • Είμαι λάτρης της τεχνολογίας αλλά είμαι αντίθετος στη χρίση κινητών από παιδάκια για λογούς Ηγίας Πάνο από όλα .

  • σαν γονιος συμφωνω απολυτα με την απαγορευση των κινητων οποιαδηπωτε μορφης σε παιδια κατω των 16 ετων. δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο για την ακτινοβολια των κινητων σε ενηλικες, ποσο μαλλον σε παιδια...., οσο αφορα το φατσοβιβλιο και αλλα τετοια μεσα, γενικα εχουν αποξενωσει τους ανθρωπους, τους εχουν κολησει μπροστα σε ενα υπολογιστη και συνεπως πρεπει να μενουν μακρια τους ανηλικα παιδια

  • Τα δικά μας τα "μωράκια" δεν παίρνουν αυτά τα κινητά ως τα πρώτα τους. Αντίθετα παίρνουν το SII του μπαμπά μιας και αυτός τώρα πίρε το SIII. Είναι απίστευτο τι κινητό κυκλοφορεί πολλές φορές στα δημοτικά ακόμη (άσε τα γυμνάσια, λύκεια). δεν λέω πως είναι κανόνας λέω ότι κυκλοφορεί πολύ πράγμα. Πάντως αυτά μάλλον είναι για προσχολική (νήπια) οπότε πάλι μπροστά είναι.

  • Είμαι 15 και αυτή την στιγμή δεν εχω κινητό εδω και 1-2 μήνες(σε μερικές μέρες θα πάρω το mls iqtalk).Πρώτο κινητό πήρα στα 11(αν θυμάμαι καλα).
    Συμφωνώ με το οτι δεν είναι σωστο τα μικρά παιδιά να χρησιμοποιούν κινητα αλλά όταν φτάσουν τα 13 πιστεύω ότι δεν είναι κακό να έχουν κινητο.Πολλές φορές το κινητό είναι χρήσιμο εργαλείο της καθημερινης μας ζωης και μας την κάνει πολύ πιο εύκολη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.