Kirin 810: Benchmark στο AnTuTu εντυπωσιάζουν

Kirin 810, Kirin 810: Benchmark στο AnTuTu εντυπωσιάζουν

Ο Kirin 810 της Huawei αποκαλύφθηκε χθες και παρότι διαθέτει flagship χαρακτηριστικά προορίζεται για mid-range smartphones. Στο AnTuTu εμφανίστηκαν σήμερα τα benchmark του επεξεργαστή και τα νούμερα εντυπωσιάζουν.

Kirin 810, Kirin 810: Benchmark στο AnTuTu εντυπωσιάζουν

Το σκορ που πέτυχε το Nova 5 με τον Kirin 810 είναι 237437. Με αυτό το σκορ ανεβαίνει γρήγορα στις υψηλότερη θέση της mid-range κατηγορίας. Σε όλα τα σημεία σύγκρισης, CPU, GPU, UX, MEM ο Kirin 810 αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τον Kirin 710 και τον Snapdragon 730.

Kirin 810, Kirin 810: Benchmark στο AnTuTu εντυπωσιάζουν

Ο Kirin 810 φτιάχτηκε από την HiSilicon, θυγατρική της Huawei και διαθέτει 8 πυρήνες. Ενσωματώνει δύο Cortex-A76 high-performance large cores χρονισμένους στα 2.27GHz και έξι Cortex-A55 energy efficient small cores χρονισμένους στα 1.88GHz, ενώ τα γραφικά έχει αναλάβει η Mali-G52.

Το chip είναι κατασκευασμένο με την διαδικασία των 7nm της TSMC και την αρχιτεκτονική DaVinci NPU και με 32.280 πόντους αφήνει πίσω του τον Snapdragon 855.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.