Κλέφτες επέστρεψαν κινητό όταν ανακάλυψαν ότι δεν είναι iPhone

Στη μαύρη αγορά, ένα iPhone αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από ένα τηλέφωνο Android γι’ αυτό και είναι περιζήτητο κλοπιμαίο. Οι κλέφτες, είτε δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ένα Samsung Galaxy S23 Ultra παραδείγματος χάρη κοστίζει όσο ένα iPhone ή και περισσότερο, είτε δεν θέλουν να ρισκάρουν την ελευθερία τους για ένα Android. H σκέψη τους είναι: Αν είναι iPhone το παίρνουμε, αν είναι Android δεν αξίζει τον κόπο.

Αυτή η τακτική εξηγεί αυτό που συνέβη σε ένα ζευγάρι στην Ουάσιγκτον τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με το WKTV, ο σύζυγος επέστρεφε νωρίς το πρωί από τη δουλειά του και κάλεσε τη γυναίκα του να τον συναντήσει έξω από την πολυκατοικία τους όπου θα πάρκαρε το αυτοκίνητο.

«Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο τον πλησίασαν δύο μασκοφόροι κύριοι με όπλο, οπλισμένοι. Τον λήστεψαν, πήραν ό,τι είχε στις τσέπες του, πήραν τα κλειδιά του φορτηγού μου και μπήκαν μέσα και έφυγαν”, είπε η σύζυγος, περιγράφοντας τι συνέβη.

Ο ένας από τους κλέφτες είχε πλησιάσει το ζευγάρι πεζός ενώ ο άλλος οδηγούσε μια BMW. Όταν οι κλέφτες πήραν το κινητό του άντρα, έκαναν κάτι παράδοξο. “Βασικά κοίταξαν αυτό το τηλέφωνο και είπαν κάτι σαν “Ω, αυτό είναι ένα Android; Δεν το θέλουμε αυτό. Νόμιζα ότι ήταν ένα iPhone”, εξήγησε η γυναίκα. Οι κλέφτες, στη συνέχεια, επέστρεψαν το smartphone στον έκπληκτο σύζυγο.

Όλο το συμβάν κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Δυστυχώς, αν και το Android επεστράφη, το ζευγάρι έχασε το φορτηγάκι του και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από τους ληστές. “Αυτό ήταν το εισόδημά μου. Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο έβγαζα χρήματα. Έκανα Uber Eats και Instacart, οπότε αυτός ήταν ο τρόπος ζωής μας”.

Επεξεργάστηκε την 6 Δεκεμβρίου 2023 10:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.