Huawei Mate 30 RS Porsche Design: Επίσημα με τιμή 2099 ευρώ

Η παρουσίαση της Huawei έγινε χθες και μαζί με τα Mate 30 και Mate 30 Pro ο κινεζικός κολοσσός παρουσίασε μία special έκδοση η οποία έγινε σε συνεργασία με την Porsche. Το Mate 30 RS Porsche Design διαφέρει εμφανισιακά από τα υπόλοιπα μοντέλα και αντί για κυκλικό module για την κάμερα έχει ορθογώνιο πλαίσιο το οποίο εκτείνεται σχεδόν σε όλη την πλάτη του.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design, Huawei Mate 30 RS Porsche Design: Επίσημα με τιμή 2099 ευρώ

Αρχικά ας μιλήσουμε για το design του smartphone μιας και αυτό είναι που διαφέρει σε σχέση με την Pro έκδοση. Η Huawei σε συνεργασία με την Porsche “έντυσε” την πλάτη του τηλεφώνου με δέρμα αντί γυαλί σε χρώμα μαύρο και κόκκινο και τοποθέτησε κατά μήκος της πλάτης ένα γυάλινο πλαίσιο το οποίο φιλοξενεί την τετραπλή κάμερα. Φυσικά, ένα τηλέφωνο σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο τον αυτοκινήτων δεν αναμένεται να είναι φθηνό. Έτσι λοιπόν το κόστος του τηλεφώνου ανέρχεται στα 2099 ευρω.

Πιο συγκεκριμένα το Huawei Mate 30 RS Porsche Design έχει waterfall display στις 6.53 ίντσες τύπου OLED με ανάλυση 2400 x 1176 pixels. Το display έχει αναλογία οθόνης 94.1% και aspect ratio 18.4 : 9. Στην πάνω μεριά υπάρχει notch παρόμοιο με αυτό των iPhone και ενσωματώνεται ένας in-display fingerprint scanner.

Τα “γρανάζια” του smartphone έχει αναλάβει να γυρίσει ο Kirin 990 ο οποίος υποστηρίζει 5G ενώ στα γραφικά συναντάμε την Mali-G76. H RAM και ο αποθηκευτικός χώρος σε αυτήν την περίπτωση ανέρχονται στα 12 και 512GB αντίστοιχα.

Η κάμερα έχει τετραπλή διάταξη και αποτελείται από δύο 40MP αισθητήρες έναν wide και έναν ultra wide καθώς και έναν 8MP telephoto και έναν 3D ToF. Τις selfie φωτογραφίες έχει αναλάβει μία 32MP wide σε συνδυασμό με μία 3D κάμερα.

Ζωή στο smartphone δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh η οποία υποστηρίζει fast charing με USB-C καλώδιο και fast wireless charing στα 40 και 27W αντίστοιχα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Ανταλλαγη με αυτοκινητο 2004 μοντελο σε καλη κατασταση δεχονται??

Τhorn

Με 3-4.000 ακόμα παίρνω Porche αυτοκίνητο

Chris_BMW

Τηλεκατευθυνόμενο ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.