Kyocera Torque: Έρχεται στην Ευρώπη

Η ιαπωνική Kyocera αποφάσισε να δοκιμάσει τις “δυνάμεις” της και στην ευρωπαική αγορά και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες το μοντέλο Torque, αρχικά σε Γερμανία και Γαλλία σε B2B (Business-to-Business) platform. Το Torque είναι μια mid-range συσκευή η οποία διαθέτει 4.5″ οθόνη στα 720p, quad-core επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.4GHz Cortex-A7, 1GB RAM και κύρια κάμερα στα 8MP με LED.

Όπως και άλλα Kyocera smartphones, το Torque πληροί τις πιστοποιήσεις IPX και IPX8 για προστασία από νερό και κραδασμούς ενώ μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες από -21 έως 50 βαθμούς Κελσίου έως και 3 ώρες. Πάντως, δε θα βρούμε στην εν λόγω συσκευή την sapphire screen που διαθέτει το Kyocera Brigadier.

Στο λειτουργικό του βρίσκουμε το Android 4.4 KitKat ενώ για την ευκρινέστερη και ποιοτικότερη απόδοση των ήχων κατά τη συνομιλία, προσφέρει την τεχνολογία Smart Sonic Receiver.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει το μοντέλο της στο MWC 2015 της Βαρκελώνης (το Techblog θα βρίσκεται εκεί) δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την τίμη και την διαθεσιμότητά του.

Kyocera Torque, Kyocera Torque: Έρχεται στην Ευρώπη

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.