Ladies Talk: Η Ραφαέλα σχολιάζει το iPhone 5 και το Sony Xperia T

Γεια σας φίλοι μου Techblogers. Σας ενημερώνω πως αυτό εδώ είναι το 2ο μου άρθρο, στο οποίο θέλω να θέσω το θέμα της σύγκρισης μεταξύ δύο νέων και καυτών κινητών. Τα δύο αυτά κινητά, είναι πολύ αγαπητά από όλους μας λίγο πολύ. Ποια είναι; Μα φυσικά το ένα είναι το πολυπόθητο Sony Xperia T, που χρησιμοποιεί ο λατρεμένος των γυναικών James Bond στην ταινία Skyfall και το δεύτερο το iPhone 5.

Η πρώτη κινητάρα λοιπόν Sony Xperia T (επιτρέψτε μου να δηλώσω θαυμάστρια και εγώ…χεχε), διαθέτει λογισμικό Android 4.1 Jelly Bean,το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό με Sony technologies όπως xLOUD και Mobile Bravia Engine 2. Το γνωστό αυτό κινητό, επιθυμούν να αποκτήσουν γυναίκες και άντρες, ενώ ταυτόχρονα έρχεται σε κόντρα με το δεύτερο επίσης γνωστό κινητό iPhone 5.Σαν συνέχεια των γνωστών πολυαγαπημένων iPhone, το νέο αυτό iPhone 5 ακόμα δεν κυκλοφόρησε στην αγορά,έσπασε ρεκόρ πωλήσεων.

Τι οικονομική κρίση μας λένε τώρα, για iPhone 5, πολλά άτομα κυριολεκτικά έτρεξαν να το αγοράσουν και να προλάβουν τα πρώτα αποθέματα. Προσωπικά γνωρίζω άτομα, που έχουν τόσο μεγάλη οικονομική ευχέρεια, που έχουν αγοράσει όλη την σειρά iPhone. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζηλέψω, να πάω να πάρω και εγώ κανένα iPhone ή να μην πω τίποτα και να παρηγορηθώ στο Sony Ericsson Vivaz μου; Σαν ελληνίδα φοιτήτρια και εγώ, μάλλον το τελευταίο..

Γυρνώντας στο θέμα μας, κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες στο ίντερνετ, οι οποίες δείχνουν ουρές ανθρώπων έξω από καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων για το συγκεκριμένο κινητό. Μα τόση αγάπη για το iPhone 5; Τα αξίζει τα λεφτά του;

Η απάντηση από την δική μου γυναικεία πλευρά, είναι πως ναι τα αξίζει και με το παραπάνω. Είναι 18% λεπτότερο και 20% ελαφρύτερο από το iPhone 4S, έχει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, κάμερα 8 Megapixel (3264×2448) αν και θα μπορούσε να έχει και 12 Megapixel και αυτό το θεωρώ μεγάλο του μειονέκτημα για εμάς που σε κάθε μας βήμα βγάζουμε και φωτό. Tο μειονέκτημα όμως έρχεται να καλύψει το ηχείο του iPhone 5, το οποίο έχει 5 πλέον μαγνήτες, δηλαδή 3 περισσότερους από πριν, πράγμα που βελτιώνει σημαντικά των ήχο, άρα κερδίζει τους sound lovers.

Από την άλλη πλευρά τώρα, βλέπουμε το Sony Xperia T ,το οποίο είναι ότι καλύτερο υπάρχει από τα Sony smartphones σε HD οθόνη, κάμερα και One–touch συνδεσιμότητα μέσω NFC τεχνολογίας. Φυσικά με 13MP κάμερα με ταχεία λήψη από την κατάσταση «αναμονής» μέσα σε 1 δευτερόλεπτο, αρκετοί λάτρεις της φωτογραφίας,όπως και εγώ,το προτιμάμε από το iPhone 5. Μεγάλο μπόνους η κάμερα λοιπόν. Επιπλέον έχει οθόνη 4.6 ίντσες HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια, εγγραφή Full 1080p HD video και 720p HD μπροστινή κάμερα για υψηλή απόδοση ποιότητας, 1.5GHz διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς για καλύτερη απόδοση μπαταρίας, ταχύτητα και άψογα γραφικά που προσελκύουν πολλούς και τέλος MHL συνδεσιμότητα, για προβολή περιεχομένου σε μεγαλύτερη οθόνη.

Τελικά όμως ποιο κερδίζει τις καρδιές μας; Ποιο από τα δύο αυτά αγαπημένα κινητά τραβάει τα βλέμματα και συγκινεί τις γυναίκες και ποιο τους άντρες; Ποιο αντέχει τις τσέπες μας και για ποιο θα θυσιάζαμε τα λεφτά μας, που την σήμερον ημέρα βγαίνουν με κόπο ή δεν υπάρχουν καθόλου για τέτοιες αγορές;

Νομίζω για τους άντρες που τους ενδιαφέρει να δημιουργούνε αίσθηση με το κινητό τους,ταιριάζει περισσότερο το Sony Xperia T,δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή θέλουν να πετύχουν και οι ίδιοι την γοητεία που βγάζει ο James Bond χρησιμοποιώντας το, ίσως πάλι σαν γυναίκα να έχω λάθος άποψη και απλώς να θέλω πολύ να δω άντρα κάτοχο του κινητού αυτού.

Περιμένω τις απόψεις σας,γιατί με ενδιαφέρουν αρκετά και με βοηθούν και βεβαίως μέχρι το επόμενο άρθρο,ανυπομονώ να ξαναπάω για μια έρευνα αγοράς κινητού και για δοκιμές κινητών με Android λογισμικό, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 18:08

Σχόλια

  • Πηρε χθες φιλος μου το iphone 5.. Παιδια ειναι το πρωτο iphone που χαιρομουν να κραταω στο χερι μου. Παναλαφρο και ωραιο μεγεθος με ωραια χρωματα. Οστοσο εξακολουθω να το χαρακτηριζω ως το χειροτερο value-for-money.. Xperia T ποιοτητα SONY δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια!!!

  • Δυστυχώς Mobile Bravia Engine 2 δεν έχει το Xperia T, αλλά το Xperia V!
    Συνεχίστε κορίτσια δυνατά!

  • Ελαα, σε βιντεο επρεπε να γινει η καταγραφη...

    Παντως πολυ ενημερωμενη την βρησκω την κοπελια!

  • Ναι παιδιά, ας μην είμαστε πολύ αυστηροί κριτές. Θέλουμε το feeling της Ραφαέλας και φυσικά θα διορθώνουμε τυχόν λαθάκια. Θα βελτιώνεται κάθε μέρα :)

  • Αγαπητέ Ignus ,δεν νομίζω πως όλα τα άρθρα πρέπει να έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα .Φυσικά και είναι άρθρο και φυσικά και εγώ είμαι άνθρωπος και επειδή τα "λάθη" είναι ανθρώπινα,είναι λογικό να κάνω και να μην αρέσουν σε κάποιους.Ευχαριστώ με την σειρά μου τους υπόλοιπους & χαίρομαι πολύ που με "ακολουθούν" και διαβάζουν τις σκέψεις μου μέσα από αυτό το άρθρο....:)

  • Δεν εγραψα οτι κατι ειναι λαθος , εγραψα οτι δεν διαβασα κατι ουσιαστικο κατι που θα με κανει να συνεχισω να διαβαζω πιο κατω οπως και αλλα αθρα σου στο μελλον

  • k αγαπητη μικαελα,το μεγαλο του μειονεκτημα δεν ειναι που δεν εχει 12αρα καμερα,αλλωστε δεν θελουμε να εκτυπωσουμε αφισες,αλλα ο σχεδιασμος τηλεκοντρολ,η απιστευτη εν ετη 2012 ελειψη παραμετροποιησεων κ οτι λειπει η αισθηση του γυαλι κ αλουμινιου που το εκαναν ξεχωριστο.για τα λεφτα το πορτοφολι ανηκει στον ιδιοκτητη του οποτε δε μας πεφτει λογος ας κανει κ 2000 ευρο.κ τελος μην ξεχασω οτι χωρις swype στης 4 ινσες δε γραφεις με το ενα χερι μηνυμα, στο σονι ειναι σονι κ τελειωνει εκει η κουβεντα,για εμενα απλα αδιαφορο. σορυ για την ανορθογραφια μου κ για τα πονεμενα ματια

  • @ cVlachakis

    Φυσικά θα υπάρχουν διορθώσεις :) Κανείς δεν είναι τέλειος!Απλώς πρέπει όλοι από κάπου να κάνουμε την αρχή...:)

  • To xperia T το βρίσκεις απο 453 ευρώ. Κάπου εκεί νομίζω παύει να έχει νόημα η συζήτηση για το ποιά είναι η καλύτερη επιλογή! Το iphone 5 όταν το έπιασα μου φάνηκε κάπως μακρόστενο και δεν μου άρεσε. Και το καρτελάκι στο κατάστημα της vodafone έγραφε κάτι παραπάνω απο 700 ευρώ τιμή λιανικής για το 16άρι... Καλό χρυσό αλλά για μενα αξίζει τα μισά πως να το κάνουμε!

  • @αντωνης

    Συμφωνω μαζι σου! :) Ραφαελα Android 4.0.4 το xperia T :p (αναβαθμισιμο σε 4.1)
    Επισης τα ΜΡ δεν κανουν την καμερα! Μπορω να πω με βεβαιοτητα βλεποντας απο κοντα φωτογραφιες και των 2 συσκευων , οσο και αν δε χωνευω τα μηλοφωνα , οτι το iphone βγαζει καλυτερη φωτο στα σημεια , απο το xperia T , αλλα το που χανει και που κερδιζει το ξερουμε οι περισσοτεροι ;) Εκαστος στο ειδος του !
    Μπραβο για το αρθρο παντως!! :D
    Φιλε Ignus , νομιζω οτι ο τιτλος του αρθρου λεει αρκετα! "Η ραφαελα ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ..." δε θα περιμενα να δω φουλ τεχνικα χαρακτηριστικα και hands on απο την κοπελα! Μια γυναικεια οπτικη γωνια περιμενα, οπως κ αυτο βλεπω ! :)

  • ραφαελα κοριτσι μου σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν............................βρε παιδια δεν περιμεναμε αυτο το αρθρο για να μαθουμε για τα 2 αυτα κινητα.παντα με συμπαθεια ετσι?

  • Θα συμφωνησω με τον maki88..Και για μενα τα μισα αξιζει το iphone 5..οχι παραπανω απο 350 ευρω με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει.Αλλα η υπερτιμηση παει συννεφο!!

  • @Chris φυσικά.Για ότι θέλουμε να μάθουμε ψάχνουμε και ρωτάμε ειδικούς.Εγώ δεν έχω δηλώσει ειδικός,απλώς σχολιάζω όπως άλλωστε και όλοι μας,για αυτό τα σχόλια είναι ανοιχτά,για να εκφράζει ο καθένας την άποψή του ελεύθερα!:)

  • Ωραιο αρθρακι, keep up the good work Ραφαελα!
    Μονο ενα σχολιο εχω να κανω, η ποιοτητα της φωτογραφιας που τραβαει η καθε συσκευη δεν εχει σχεση με τα Megapixels. Μπορει με 6 mpixels να βγαζεις καλυτερες φωτο απο καποιον που εχει 14.

  • Εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί ουτε το ενα ουτε το άλλο.Το i-phone4(XL) είναι απλα ενα ακόμη i-phone και το Τ ενα ακόμη μετριο android .
    Καλες γιορτες

  • Τι να λέμε τώρα το iPhone είναι δέκα φορές καλύτερο από το Sony αν θέλουμε να συγκρίνουμε κάτι με το iPhone μόνο το s3 μπορούμε .... και από πλευράς μεγέθους να το ΔΕΙΣ πολύ κουμούτσι το xperia

  • Εντάξει, το ένα κοστίζει περίπου τα μισά από το άλλο! Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα παραπάνω λεφτά να αγοράσεις άιφον, ή μήπως με λιγότερα βρίσκεις μία εξίσου λειτουργική συσκευή και με κάποια πράγματα καλύτερα όπως κάμερα?

  • Παιδια το αρθρο θελει να μας δωσει μια αποψη απο μια διαφορετικη οπτικη..Δεν θελουμε να μας αναλυσει τα spec,ολοι μας τα γνωριζουμε..

  • Κάθε αρχή και δύσκολη.Η προσπάθεια που κανεις για να μας ενημερώσεις το πιο κινητό θα προτιμουσες είναι καθαρά μια γνώμη καθαρά δικιά σου και είναι σεβαστή.Εμεις πιστεύετε ότι θα τα λέγαμε καλύτερα;Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά για να έχουμε την καλύτερη ενυμερωση στην τεχνολογία και με λίγο υπομονή θα δούμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Φιλικά ευχαριστώ.

  • Εμένα πάντως από το άρθρο μου άρεσε περισσότερο η Φώτο στο τέλος!!
    Θέλουμε κι άλλες

  • Το iphone 5, σεν συγκρίνεται, εκτός από την τιμή, όλα του είναι οκ.
    Χperia T από χρώματα φωτογραφίας δεν με ενθουσίασε, φωτογραφίες μάλλον αδιάφορες παρά τα 13mp.
    Το έχω στα χέρια μου πέντε ημέρες και ήδη το βαρέθηκα. Δεν συνάντησα καμιά φοβερή ταχύτητα στο inernet kai κατά τα άλλα κάνει όσα θα έκανε ένα οποιοδήποτε android κινητό.
    Συγνώμη αν είμαι λιγάκι απότομη αλλά με οτι xperia sony κυκλοφορεί έχω πολύ ταλαιπωρηθεί, συνέχει κολλάει . service κλ.π. από τον πρώτο μήνα.Τυχαίο????

  • Να καταθέσω κι εγώ με την σειρά μου την άποψή μου.
    Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η ενότητα "Ladies Talk". Αρχικά νόμιζα πως έγινε για πλάκα, όμως σιγά σιγά βλέπω πως γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ειδικά τώρα που βλέπουμε ολοκληρωμένες τις σκέψεις μιας κοπέλας για την τεχνολογία και ειδικότερα για τα smartphones. Από την στιγμή που η Ραφαέλα βρίσκεται και στο στάδιο της έρευνας για να αγοράσει μια άλλη συσκευή, έχουμε να ακούσουμε πολύ ωραίες σκέψεις και τα κριτήρια αγοράς μίας γυναίκας.

    Άλλωστε βλέποντας και το όνομα του site, Techblog, αυτό το δεύτερο συνθετικό, "blog", της δίνει το δικαίωμα να μοιράσει τις σκέψεις και προβληματισμό της... Μπράβο και στον Κώστα που έδωσε το ελεύθερο να ακουστούν και άλλες γνώμες! Έτσι το Techblog γίνεται πιο "ζεστό" και "προσωπικό", ταιριάζει και στην εορταστική περίοδο που διανύουμε. (Χεχε)

    Σχετικά για τα τηλέφωνα δεν έχω να πω τίποτα το ιδιαίτερο... Είναι θέμα καθαρά γούστου! Γιατί και τα δύο είναι από τα κορυφαία σε ποιότητα, όμως φοράνε διαφορετικά λογισμικά, άρα η οποιαδήποτε σύγκριση πρέπει να γίνει από άποψη design, ποιότητα κατασκευής, αίσθηση στο χέρι κτλ. Γιατί το να συγκρίνουμε iOS με Android smartphone είναι σαν να συγκρίνουμε ένα πιάτο φασολάδα κι ένα πιάτο φακή. Σε άλλους αρέσει η φασολάδα και σε άλλους η φακή... (βέβαια υπάρχουν κι άλλοι που τους αρέσουν και τα δύο, εκεί μετράει η οικονομική άνεση). Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε iOS... Μου αρέσει το Android, το έχω συνηθίσει και μου αρέσει η σχετική ελευθερία του, οπότε το Sony XPERIA T πανηγυρικά. Το ότι είναι Sony το θεωρώ καλό εν μέρη. Για παράδειγμα το xLOUD του, το Engine Bravia 2, η Walkman εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής, τα Small Apps είναι κορυφαία και στα προσφέρει μόνο η Sony, άρα αμέσως το ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα Android smartphones της αγοράς και το έχεις στα υπόψιν. Ωστόσο το ότι ακόμα να πάρει το 4.1 Jelly Bean, ενώ είμαστε στο 4.2 και τον Μάρτη (αν θυμάμαι καλά) υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί το 5.0, σε κάνει να σκέφτεσαι τι υποστήριξη θα έχεις και πόσο θα περιμένεις για τα official updates. Από την άλλη είναι και το XDA... Όμως χρειάζεται πολύ ψάξιμο για αρχάριους (όπως εσύ Ραφαέλα), χάνεις την εγγύηση λόγω του root που θα κανείς και υπάρχει ένα ποσοστό αποτυχίας αν κανείς λάθος βήμα ή το παραλείψεις το κινητό σου να μείνει "τούβλο".
    Αυτά λοιπόν από εμένα... Αν θες λάβε τα υπόψιν. :Ρ

    Υ.Γ.: Η ενότητα Ladies Talk λέγεται αλλά μόνο σχόλια από εμάς τους ματραχαλους βλέπω... Γιατί έτσι; Ντρέπεστε ρε κορίτσια;; Αν θυμάμαι καλά ο Κώστας είχε πει σε ένα βιντεάκι πως υπάρχει ένα ποσοστό 20% με γυναίκες αναγνώστριες...

  • Ωραίο αρθρο Ραφαέλα , συνέχισε . Μου αρέσουν οι απόψεις καθημερινών χρηστών όπως της Μάρας και της Ραφαέλας , πέρα απο το τεχνικό κομμάτι

    Οσο αφορά τα 2 κινητά . Προτιμώ το Xperia T αλλα κανένα απο τα δύο δεν με ενθουσιάζει τόσο όσο να πω , πως θα το αγοράσω . ιδίως το Iphone που με την τιμή που έχει δεν αξίζει καθόλου η αγορά του για αυτα που προσφέρει

  • Σεβομαι την προσπαθεια να βγουν συνεργατες στη συνταξη κειμενων, ετσι βλεπω αυτα τα αρθρα.

    Παντα το ικανο νεο αιμα ειναι ευπροσδεκτο.

    Κατα τ αλλα το αρθρο προσωπικα δεν μου λεει κατι, ουδετερο ειναι.

    Καλη επιτυχια παντως!

  • Καλησπέρα και από εμένα. Να προσθέσω τη γνώμη μου στα σχόλια η οποία είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι πολυ ωραία που μια κοπέλα συμμετέχει ενεργά στο blog και παραθέτει τη δική της άποψη, όποια και αν είναι αυτή. Σίγουρα τα άρθρα της είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ πέρα στο techblog και σε άλλα sites τεχνολογίας, αλλά αυτό πιστεύω είναι και κατά ένα μεγάλο ποσοστό επιθυμητό. Η Ραφαέλα μας δείχνει τη γυναικεία πλευρά των πραγμάτων στο θέμα των κινητών τηλεφώνων και της τεχνολογίας γενικότερα, με τρόπο πιο αυθόρμητο, λιγότερο επιτηδευμένο και πιο χαλαρό. Και εφόσον, όπως λέει ο Κώστας, το 20% των αναγνωστών του techblog είναι γυναίκες, είναι ωραίο να ακούμε και τις απόψεις τους.

    Μια παρατήρηση έχω μόνο να κάνω, που έγκειται ασφαλώς στο προσωπικό μου γούστο. Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν η εκτενής αναφορά στα χαρακτηριστικά των συσκευων. Τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές και σίγουρα δεν έιναι αυτά που προσέχει μια γυναίκα (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον) όταν πρόκειται να αγοράσει μια συσκευή. Αντιθέτως, οι αφελείς πεποιθήσεις του τύπου περισσότερα MP-καλύτερη κάμερα, δεν με πείραξαν καθόλου. Γι' αυτό είμαστε και εμείς εδώ άλλωστε για να σε διορθώνουμε όπου έχεις λάθος και να σε βοηθάμε.

    Τέλος, τρομερή εντύπωση μου έκανε που η Ραφαέλα τείνει πιο πολύ σε android-lover παρά apple-fan! Ομολογώ παράξενο για γυναίκα.

    Φιλικά, Γιώργος

  • Εντάξει καλή η προσπάθεια και καλή επιτυχία,

    αλλα cvlachakis

    πες "παιδιά εχω φίλες-γνωστες-υποψήφιες συνεργατισες-χομπίστριες και δοκιμαζουμε πράγματα'

    παρά τώρα να λέμε οτι αυτή η ενότητα ειναι από την οπτική της καθημερινής κοπέλας" ή κάτι τέτοιο... αφού δεν είναι, και μεις στην κοινωνία ζούμε!

    φαινεται από μακρυα, καλά κάνεις αλλα ξέρω γω να τα λέμε ευθέως, δεν ειναι κακό, ισα-ισα

    μη γινουμε και κρυψίνοι χωρίς λόγο!

    no offence!

  • Μαρία Μαστρογιάννη, Επιτέλους και μια γυναίκα! Ladies Talk ονομάζεται η στήλη!

    Χαίρομαι που σας αρέσει παιδιά. Θα φιλοξενήσουμε και άλλες απόψεις από άτομα που δεν είναι tech guru. Μας αρέσει η πολυφωνία και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα να κάτσει να ασχοληθεί και να γράψει για τεχνολογία.

    Τη Ραφαέλα δεν την γνωρίζω προσωπικά, μέσα από το FB γωριστήκαμε επειδή μου έκανε εντύπωση που σχολίαζε σε άρθρα στο Fan Page μας. https://www.facebook.com/techblogGreece

    Όλα τα άρθρα Ladies Talk μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα εδώ https://techblog.gr/tag/Ladies-Talk

  • πολύ καλή η στήλη! Να βλέπουμε και την σκοπιά των θηλυκών..

    Εύγε cVlachakis που το σκέφτηκες.

    Οσο για τους προβληματισμούς της κοπέλας να πω και εγώ, δεν κάνουν τα mp την κάμερα σε αυτές τις διαστάσεις αισθητήρα λιγο διαφέρουν οι επιδόσεις. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία γιατί να είναι λιγότερα μάλιστα (λόγος s/n).

    Αν θέλεις "καλή-καλή" κάμερα μονο nokia 808 αλλα Symbian..

    Αλλιώς καλύτερα Sony Τ με το Α Ν Ο Ι Κ Τ Ο android ως OS κινητού.

    Να στο πώ αλλιώς.. Σκέψου να έχεις τραβήξει μια ωραία φώτο με το iphone μονο και μονο για να ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να την μοιραστείς με τους φίλους σου με BT αφού αυτό.. είναι κλειδωμένο. Το ίδιο θα πάθεις όταν ακούσεις το 'ρουντολφ το ελαφάκι' σε ringtone και δεν θα μποεούν να σου το στείλουν για τον ίδιο λόγο (γιατί το iphone σου απλά ΔΕΝ δέχεται ringtones με ΒΤ). Τι ξενέρωμα για ένα κινητό των 700€ όταν και ένα απλό το κινητό των 50€ το μπορεί.. :P

  • Αγαπάμε Techblog, αγαπάμε cVlachakis, αγαπάμε Ladies Talk,
    Ραφαέλα συνεχίσε....
    Είσαι Θεσσαλονικιά μένεις στα ανατολικά και έρχεσαι στα δυτικά? στην
    Σίνδο? χαρά στο κουράγιο σου αν έρχεσαι με λεωφορίο.
    Και προσοχή αν έρχεσαι με αυτοκίνητο γιατι Ο ΔΗΜΟΣ ΔΈΛΤΑ έχει πολλές
    λακούβες.

    **Με σηγχωρεις Κώστα για το off-topic**

    και μένα με κάνει εντύπωση που μια Ladie 1: ειναι λάτρης της τεχνολογίας και 2: ειναι λάτρης του android.

    {επιτέλους μια γυναικα android fun}

  • Ενταξει και εγω κοπελα ειμαι και στηριζω την ραφαελα,αλλα το αρθρο ειναι πολυ ελλειπες,θυμιζει αρθρο σχολικης εφημεριδας γυμνασιου,ασε που παραλειπει να αναφερει βασικα στοιχεια οπως τιμη..οπως και να το κανουμε αλλο 450 και αλλο 700.Τωρα on-topic το xperia t ειναι αξιολογο κινητο αλλα οποιος το παρει μαλλον θα κλαει τα λεφτα του,γιατι σε 3 μηνες θα βγουν καινουργια κινητα της sony με 4-πυρηνες,καλυτερες οθονες,καλυτερες καμερες,νεοτερο λογισμικο.Οποτε πιο ασφαλη θεωρω την αγορα iphone 5 που τουλαχιστον ξερεις οτι σε 1χρονο,θα βγει ο διαδοχος του,που και νωριτερα να βγει,κατω απο 600 δεν θα βρεις το 5 πουθενα...ενω το t το βλεπω το μαρτιο εκει στα 350max.(να μην μιλησω για την μαπα μπαταρια σε συγκριση με galaxy s3).

    Γενικα,οποιος θελει android high-end κινητο το καλυτερο που μπορει να παρει ειναι το galaxy s3,αφου το Nexus 4 δεν πωλειται ελλαδα.(και να πωλειτο θα εκανε 500αρι,αρα και παλι s3).

  • γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι ηθοποιος ?:p τελως παντων καλα τα λες γιατι οπως εχω ξαναπει και σε αλλο τετοιου ειδους αρθρο(με αποψεις γυναικων) αλλα θελετε εσεις σε ενα ''κινητο'' αλλα ο αντρικος πλυθησμος εκτος αυτου με αυτη του ειδους τη γραφη ξεφευγει λιγο απο το κλασσικο οποτε δεν εχει κατι κακο απλα ενημερωνομαστε με μια ποιο ''ροζ'' ματια! Συνεχιστε ετσι!

  • Πολύ καλό το άρθρο σου Ραφαέλα! Είναι καλό να βλέπεις κοπέλες να ασχολούνται με τη τεχνολογία και να γράφουν τις απόψεις τους, όπως και η 'Μαρία' και η 'eleonora' παραπάνω! Τώρα, πρέπει να πας στο επόμενο επίπεδο και να κάνεις και ένα hands-on video!!! :P

    Όσο αφορά τη σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών, εγώ θα επέλεγα άνετα το iPhone 5 για πολλούς και διάφορους λόγους...

    Καλά Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές!!!

  • Η αληθεια ειναι οτι η Ραφαελα θα μπορουσε να αναφερει κι αλλες λεπτομεριες,αλλα αφου ουτως η αλλως οι περισσoτεροι απο εμας(που ειμαστε fun του techblog) τα πιο πολλα τα γνωριζουμε ηδη δε τρεχει και τιποτα.Απο την αλλη αν θα τα διαβαζανε αυτα καποιες "Ladies",αυτο θα ηταν το κριτηριο για να αγορασουν smartphone ή το σχετικα μικρο μεγεθος,το λευκο χρωμα,το αλουμινενιο σασι και το δαγκωμενο μηλαρακι απο πισω?Εννοειται οτι δε μιλαω για το συνολο των γυναικων!!Επισης οταν εμενα που δε με λες και κοντο στο 1.87m με χαλαει το μεγεθος ορισμενων smartophone σκεφτειτε τι θα κανει στις γυναικες!
    ΥΓ1:Μαρία Μαστρογιάννη,eleonora καλωσορισατε στη παρεα μας(φωναξτε και καμια φιλη σας να γινουμε πολλες)!!!!
    ΥΓ2:Ραφαελα αφου ο τιτλος του αρθρου λεει "...σχολιαζει..." και οχι "...περιγραφει τα πληρη τεχνικα χαρακτηριστικα..." το βρισκω μια χαρα.Συνεχισε ετσι ή και καλυτερα ακομη!!!!

  • @προς όλους! :)

    συνεχίζουμε δυναμικά!πραγματικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μέσα από τα σχόλιά σας με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερη κάθε φορά,γιατί κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι,σκέφτομαι ο τάδε είπε το τάδε,ο άλλος είπε το άλλο, και έτσι αυτο διορθώνομαι! Να στε καλά παιδιά πραγματικά εδώ μέσα είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανήκω σε αυτήν την ομάδα! :)
    όλατα σχόλια δεκτά φυσικά!αρνητικά θετικά ότι θέλετε!
    εδώ είμαστε για να μιλάμε,να κουβεντιάζουμε,να ενημερωνόμαστε και να σχολιάζουμε ότι μας αρέσει ή μας χαλάει!!

    @eleonora δεν θα χαρακτηρίσω το άρθρο μου "σχολικης εφημεριδας γυμνασιου" όπως λες,όμως θα το πω απλώς λιτό.Εάν ήταν να τα πω όλα με λεπτομέρειες,το άρθρο πρώτον θα ήταν πολύ πιο μεγάλο και δεύτερον θα κούραζε πολύ!Κοιτάμε να μιλάμε και να δημιουργούμε ερωτήματα προς τα εσάς.Εγώ προσωπικά θέλω να θέτω ερωτήματα προς τον αναγνώστη μου και να τον παροτρύνω να μου απαντάει και να μαθαίνω την γνώμη του.Έτσι τον σέβομαι,τον ακούω και μπορώ να μάθω και τι του αρέσει & διαβάζοντάς τα μετά όλα τα σχόλια μαζί,να βγάζω μια γενική εικόνα!
    Προχωράμε κανονικά & δυναμικά!!:))

  • @NtheGrPap ακριβώς μένω Ανατολικά και τρέχω Δυτικά,και ναι δηλώνω φαν Android και τεχνολογίας :))

  • Ραφαέλα σε προτιμώ σε βίντεο όπως το πρώτο που είχες κάνει. Είναι πιο άμεσο και πιο χιουμοριστικό. Δίνεις άλλη νότα σε σχέση με τον «ψυχρό» c_vlahakis χαχαχα! Συνέχισε αλλά με βίντεο να σε ακούμε. Τα γραπτά είναι βαρετά.

  • Ραφαέλα κατε με το xperia T είναι αυτο μου νικάει αναμεσα στα δύο. Αυτό τουλάχιστον θα αγόραζα αν είχα τα λεφτά. αλλά... no money, no honey... ;)

  • @οσιος δεν είχα κάνει ποτέ κάτι με βίντεο..μάλλον με μπέρδεψες...:-ρ

    @stefane στα ίδια είμαστε..και εγώ αυτό θα ήθελα,αλλά που λεφτά χεχε

  • η apple πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδελες. προτιμώ να καίω τα λεφτά μου στο τζάκι.Επίσης όποιος αγοράσει το Τ επειδή το κράτησε ο Bond στην ταινία για 3 δευτερόλεπτα μπορεί να το βάλει και στον κώλο του

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.