Larry Page, “Η πλατφόρμα Android είναι hot”!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google, Larry Page, δήλωσε μέσω ποσταρίμσατος σε blog ότι η πλατφόρμα Android της εταιρείας «φλέγεται» (on fire), ή αλλιώς μας είπε ότι το λειτουργικό της εταιρείας του είναι και πολύ… hot! O Page καυχήθηκε ότι υπάρχουν περισσότερες από 850.000 ενεργοποιήσεις συσκευών Android, κάθε ημέρα, μέσα από ένα δίκτυο που αποτελείται από 55 κατασκευαστές συσκευών και περισσότερους από 300 παρόχους.

Ο CEO της Google αποκάλεσε το Android «ένα τρομερό παράδειγμα της δύναμης της συνεργασίας που καλυτερεύει με κάθε νέα έκδοση». Επίσης, εξήγησε τον ενθουσιασμό του σχετικά με την απόκτηση της Motorola «μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε σπουδαίες συσκευές, εξαργυρώνοντας την τρομακτική επιτυχία και ανάπτυξη του Android». Τέλος, επανέλαβε τα οφέλη από το ανοικτό λογισμικό του Android υπενθυμίζοντας «δεν έχουμε σχέδια να το αλλάξουμε αυτό».

H Google τον Φεβρουάριο εμφάνισε άνοδο των ενεργοποιήσεων Android κατά 250%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ παράλληλα είχε ήδη ανακοινωθεί ότι το Android Market (νυν Google Play) φιλοξενεί πλέον άνω των 450.000 εφαρμογών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2012 13:11

Σχόλια

  • Ας φτιαξει πρωτα το λειτουργικο του να ειναι hot ΧΩΡΙΣ LAG και μετα να μιλαει. Ας παρει μαθηματα απ τα Windows phone που πανε "Αερα"

  • @kats +1
    εχω δοκιμασει και το android και το iOS.
    Και το δευτερο ειναι πιο HOT
    με την προυποθεση οτι ειναι jailbreak αλλιως ειναι μιση συσκευη το iPhone...

  • καλα τα ειδαμε τα οφελη του ανοιχτου και καλα λογισμικου στο android...πολλα χαλια δυστηχως.

  • Ρε παιδιά το κάθε λειτουργικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.. Τα windows k ios δεν έχουν spikes γιατί είναι κλειστα λειτουργικα..αν σου αρέσει να πειραματιζεσαι με το κινητό πας σε android..αλλιως διαλεγεις κάτι αλλο κ τελειωνει η υποθεση.. Ολα είναι hot αναλογως τις αναγκες του καθενος.. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

  • ρε παιδια μην σκατε αφηστε εμας τους δυσσεκατομυρια βλακες χρηστες ανδροιδ να λαγκαρουμε και καθηστε με τις 30000 εφαρμογες του windows phone .γουστα ειναι αυτα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.