Motorola, leaked φωτογραφίες από το phablet Moto S και Droid Turbo

Από τη Motorola είδαμε να παρουσιάζονται πρόσφατα τα νέα Motorla Moto G και Motorola Moto Χ, αλλά απ ότι φαίνεται περιμένουμε να δούμε και νέες συσκευές μέσα στο 2014. Δύο από αυτές είναι το Motorla Droid Turbo και το phablet Motorola Moto S. To Motorla Droid Turbo θα είναι αποκλειστικά για την αμερικάνικη Verizon.

Λογικά είναι ο διάδοχος του περσινού Droid Ultra, στην φωτογραφία (αριστερά) είναι δίπλα στο περσινό Droid Maxx. Φημολογείται ότι θα έρθει με 5.2 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560, quad-core 2.7GHz Snapdragon 805, 3GB RAM, 20MP εξωτερική κάμερα με dual-LED flash, 2MP μπροστινή κάμερα και μπροστινά ηχεία

Η άλλη συσκευή είναι το Motorola Moto S από το οποίο βλέπουμε το πίσω καπάκι του και συγκρινόμενο με το καπάκι του Motorola Moto X βλέπουμε ότι πρόκειται για phablet. Από άποψη design βλέπουμε ότι μοιάζει με το Motorola Moto X.

To Moto S θα μπορούσε να είναι η συσκευή που έχουμε δει να διαρρέει με την κωδική ονομασία Shamu και φημολογείται ότι είναι η επόμενη Nexus συσκευή της Google. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι το Shamu θα έρθει με 5.9 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560, Snapdragon 805 με Adreno 420, εξωτερική κάμερα στα 13MP και μπροστινή 2.1MP.

Προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, μπορεί το Shamu και το Moto S να είναι δυο διαφορετικές συσκευές τελικά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Σεπτεμβρίου 2014 19:50

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.