LeEco Le 2s: Έρχεται το πρώτο smartphone με 8GB RAM

Αν και το LeEco Le 2 μετρά μόλις 4 μήνες ζωής, η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη τον διάδοχό του, ή να το πούμε πιο σωστά, μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση. Πρόκειται για το LeEco Le 2s, από το οποίο διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το LeEco Le 2s λέγεται ότι θα γίνει το πρώτο smartphone στον κόσμο με μνήμη RAM 8GB και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς επισημαίνεται ότι θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου. Η επίσημη ανακοίνωση φημολογείται ότι θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου (την ίδια μέρα περιμένουμε iPhone 7) ή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τα 8GB RAM του LeEco Le 2s θα συνοδεύονται από τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, η οθόνη αναμένεται στις 5.5 ίντσες (2.5D glass) και λογικά θα έχει QHD ανάλυση.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες, αν γίνει πράγματι η επίσημη ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

LeEco Le 2s 8gb ram, LeEco Le 2s: Έρχεται το πρώτο smartphone με 8GB RAM

LeEco Le 2s 8gb ram, LeEco Le 2s: Έρχεται το πρώτο smartphone με 8GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Έλεος……. 8gb έχω στον υπολογιστή μου 😛

VasiliS7edge

Γιατί δεν βάζουν 16gb, χώρος υπάρχει. Ρε δεν βάζουν μυαλό αυτοί οι Κινέζοι.

George

Γιατι οχι chip ειναι τα μεγαλωνουν χωρητικότητα κ στα δινουν.το θεμα ειναι σε τοσο μεγαλη χωρητικοτητα τον lmk πως τον εχουν βαλει να δουλευει;ουσιαστικα θα μπορει να κρατα ζωντανο πανω κατω οτι εχεις μεσα στην συσκευη.οποτε εαν ο χρηστης ειναι καφρος κ δεν κλεινει τα recent apps θα εχει κ καταναλωση μπαταριας απο τις ζωντανες εφαρμογες ημερων.οχι μεγαλη διοτι η μπαταρια πινετε απο οθονη κ cpu gpu κ οχι απο την δουλεια της ram αλλα θα εχει,κ στον αγωνα για αυτονομια κ 10% κατω στο περασμα της νυχτας ειναι κατι μπροστα στο 2% που θα εχανε με φυσιολογικη χρηση μιας ram 2 η 3 γιγα.

the new

οτι καινουριο για GB και αλλα καινουρια που εχουν βγει η LeEco τα εχουν παρει μετα h samsung,lg k.a..
Σε λιγο θα πεταξουμε τα pc για τα smartphones :p
8GB exw sto pc mou xD

NtinosMD

Επειδη κολλουσε με τα 6 gb μ πηγαν στα 8 ….ετσι μπας κ ρολαρει καλυτερα….τι βλεπουμε ….

Beowulf Ahates

Μια 64αρα RΑΜ νομίζω είναι απαραίτητη πλέον…να τρέχει σφαίρα να κυνηγάει τα ποκεμον.

Κώστας Ζ.

Πάνω απο 3 ειναι υπερβολή…

giorgosgek

δεν εχω δει καπου να μη ρολαρει το leeco και το κάθε leeco , μην αναφερω meizu και άλλες εταιρειες που είναι πιο εμπειρες, επειδή τα android παιρνουν specs και κουραφεξαλα είναι κακο , σταματήστε τις συγκρισεις με τα μιλαρακια

Manolis

έχει καταντήσει γελοίο αυτό με τη RAM, από την άποψη ότι οι συσκευές δείχνουν όντως να το χρειάζονται…. 🙁

liris11

Ναι ρε πανω απο 512 mb ram δεν δεν χρειάζεται εμ 1 gigabyte ήθελα να πω εε οχι οχι 2 gigabyte ειναι αρκετά οχ περιμένετε 3 gigabyte …ax και να μην ξεχάσω τη να το κάνεις παραπάνω από 16 gigabyte rom αμα θες παραπάνω σκας και τα αντίστοιχα κατοστάρικα για να μην μιλήσω για μπαταρία κτλ αυτο που θέλω να πω είναι οτι αφού χρυσοπληρώνουμε εταιρείες πλέον μονό για brand name πρέπει να έχουμε και της μάξιμουμ απαιτήσεις ναι ρε κύρια Apple kai Samsung θέλω να έχω 50 εφαρμογές ανοιχτές να παίζω ολη μερα παιχνίδια χωρίς να τελειώνει η μπαταρία και ναι θελω 8 gigabyte στο κινητό μου τηλέφωνο γιατί υπάρχει η τεχνολογία γιαυτο και τα θέλω με το παραπάνω ..και σταμάτηστε να τούς υποστηρίζεται λες τη σας πληρώνουν

GS

8GB RAM για να κολλάει τόσο που να θες να το πετάξεις ή να το σπάσεις
Εύγε LeEco

Chris_BMW

Ο άλλος λέει θέλω 8 GB για να τα έχω ολα ανοιχτά.. Κ γω στο 6s ολα ανοιχτά τα έχω με 2.. Ένταξη .. Το καταλαβαίνω το android χρειάζεται παραπάνω αλλα 8?? 8 έχω στο Mac book pro 2015 …

liris11

Οχ θεε μου αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω έτρεξε ο άλλος να δικαιολογήσει την μαμά απλε διάβαζε τη γράφω πρώτα .. είπα 50 εφαρμογές ανοιχτές εννοώ στο multitasking και το θεμα ήταν οτι με αυτά τα λεφτά που σκας για την Κάθε απλε πρέπει να έχεις της ανάλογες απαιτήσεις και οχι να την δικαιολογήσεις απο πάνω .. ενα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην leEko και στης άλλες εταιρείες που ακούν τους πελάτες τους και ρίχνουν σφαλιάρες στις μεγάλες εταιρείες δες note 7 που στην Κίνα και μόνο βγάζει 6 ραμ 128 ρομ η μήπως δεν χρειάζεται και τα 850 ειναι λίγα για να τα δώσει παντού και το … εντάξει …. αλλού ..φιλικά πάντα

Chris_BMW

Τι απαιτήσεις να έχω ρε φίλε ;; Να γράφει οτι έχει 8 GB ;;Εγω απαιτώ οτι έχω ανοιχτό οταν το θελήσω να τρέχει νεράκι … Κ αυτό το I phonaki μια χαρά το κάνει .. Δεν με ενδιαφέρει πως κ με τι.. Με ενδιαφέρει να το κάνει κ το κάνει . Το ίδιο κ το MacBook..Μερικοί μου θυμίζετε αυτό το παιδικό .. Το… “Ποσο γράφει το κοντέρ ρε φίλε;;;;”

James

8 GB RAM στο MacBook; Τι τη χρειάζεται; Εγώ στο λάπτοπ με windows έχω 4 GB και πάει σφαίρα με όλα ανοιχτά.

Makis

Φτιάξε βίντεο με πρόγραμμα και θα σου πω εάν χρειάζονται τα 8. Εγώ το pro πάντως το πήρα με 16, θα αργήσει το Lego να με φτάσει…

liris11

You are missing the point .. δηλαδή αν το 6s είχε 4 ram καλύτερή μπαταρία μικρότερα περιθώρια μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης κτλ στα ιδία λεφτά θα έλεγες οχι οζι δεν τα θέλω κ όσο το αν τρέχει νερακι το ξερω πολύ καλά εχει η γυναίκα μου το 6ς άλλα πλέον τα πιο πολλά flagship νεράκι τρέχουν εγώ ειχα το Samsung galaxy 6 plus τώρα έχω το p9 την κινεζια αλλα ειναι το καλύτερο τηλ που ειχα ποτέ και vfm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.