LeEco Le Pro 3: Έρχεται smartphone-τέρας με 8 GB RAM;

Στις 21 Σεπτεμβρίου η LeEco (πρώην LeTV) θα αποκαλύψει το Le Pro 3 σε δύο εκδόσεις, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που διέρρευσε. Η Κινέζικη εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε ισχυρά smartphones με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως το νέο Le Pro 3 θα είναι κάτι παραπάνω από high-end, με μνήμη RAM που θα φτάνει τα 8 GB!

Συγκεκριμένα, η πρώτη (και απλή) έκδοση του Le Pro 3 θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών με 2.5D γυαλί και ανάλυση 1920×1080 pixels. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον Qualcomm Snapdragon 821 μαζί με την Adreno 530 GPU και 6 GB μνήμη RAM. Θα έχετε στην διάθεση σας 64 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία θα είναι της τάξης των 4070 mAh. Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος θα είναι 16 Megapixel, με τον εμπρόσθιο φακό των 8 MP να υπόσχεται selfies υψηλής ευκρίνειας.

Ενώ θα περίμενε κανείς πως η προαναφερθείσα έκδοση του Le Pro 3 θα είναι ένας άξιος ανταγωνιστής των φετινών ναυαρχίδων, πόσο μάλλον όταν θα κοστίζει κάτω από 450 δολάρια, η LeEco θα διαθέσει ένα ακόμα καλύτερο smartphone, το πρώτο με μνήμη RAM 8 GB. Πρόκειται για την premium έκδοση του Le Pro 3, με οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD. Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών θα παραμείνουν ίδια με το απλό Pro 3, ο αποθηκευτικός χώρος όμως θα αυξηθεί στα 256 GB και η μπαταρία στα 5000 mAh. Τέλος, η κύρια κάμερα θα αποτελείται από δύο φακούς των 13 Megapixel, ενώ θα τραβάτε selfies με ανάλυση 16 MP.

Η τιμή του θα κυμανθεί μεταξύ των 460 και 600 δολαρίων, πράγμα που σημαίνει πως το premium Le Pro 3 είναι πιθανό να είναι εκ των πιο value-for-money κινητών που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Αν όντως το έγγραφο από το οποίο αντλούνται οι πληροφορίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η LeEco θα έχει πετάξει δύο άσους από το χέρι της στην αγορά των high-end Android, όπου κυριαρχεί η Samsung με τις σειρές Galaxy S και Note.

LeEco Le Pro 3 8 GB RAM, LeEco Le Pro 3: Έρχεται smartphone-τέρας με 8 GB RAM;

LeEco Le Pro 3 8 GB RAM, LeEco Le Pro 3: Έρχεται smartphone-τέρας με 8 GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Η μ……….α καλά κρατεί

txds

και μετα θα περιμενουμε τον ιταλο να βγαλει ρομ …
ρε παιδια να ρωτησω κατι μηπως ξερει κανεις , ειναι πολυ δυσκολο να μπει στο xda να τσακωσει κανα 4-5 τσακαλια και να της φτιαξουν μια ρομ που να σπερνει?

sera65

txds και εγώ την ίδια απορία έχω. Μία καλή υποστήριξη δεν υπάρχει, μόνο ο cucuo92. Ειδικα στα πρώτης γενιάς κινητά της με 810 (οπως έχω τώρα le 1 pro) είναι μόνο αυτός.
Και επιτέλους έμαθαν και αύξησαν την μπαταρία τα 3000 mah το le 1 pro δεν αρκούν

Ioannis

μετα την αποτυχια των προηγουμενων ερχεται αυτο να τη συνεχισει ελεος…

Γιωργος

Η οποια θα χρειαζετε για πιο app;για ποιο game;οταν θα βρεθει εφαρμογη που θα χρειαζετε αυτη την ram τοτε θα ειμαστε στο android 10 λεω τωρα εγω μην τυχον κ βαζω κ κοντινη κ φυσικα το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα ειναι στην 7 κ φυσικα τοτε ολοι οι κατασκευαστες θα εχουν 8γιγα μπορει κ ολογραματα μπορει κ αναδιπλουμενες μπορει μπορει.δηλαδη ειναι ενα πυροτεχνήμα που δεν κανει μπαμ παρα μόνο τσουφ.εκτως λεω εαν ο lmk δε σκοτωνει τιποτα να γεμιζει 7,5 γιγα με εφαρμογες standby εβδομαδων κ να λεμε χρησιμοοοοοοο μου κρατησε το angrybirds παρολο που εχω 2εβδομαδες να παιξω κ η μπαταρια να περνει τον πουλοδρομο το ιδιο κ τα δεδομενα αν δε τα εχετε φρεναρει.

Δημήτρης

Μα να λέγεται λεπρό; ΛΕΠΡΟ;!
😀

κΩστας

Τέτοιο κινητό αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση

petros

Πηρα καινούργιο κινητό ,
ποιο?
το ΛΕΠΡΟ 3
χαχαχαχα

Πέτρος Π

Αν έβγαζε η Samsung κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά, ακόμα και 1.000 € να έκανε, θα λέγανε όλοι εδώ οτι είναι το καλύτερο κινητό android που έχει κυκλοφορήσει ποτέ… Τώρα επειδή το βγάζει η Le Eco μπαίνει ο καθένας και γράφει την εξυπνάδα του… Ο κλασικός, ο κομπλεξικός ο Έλληνας… Το ίδιο ισχύει και για το Note7 με τις φωτιές.. Αν γινόταν αυτό σε κάποιο κινέζικο κινητό θα έκραζαν όλοι σε βαθμό αηδίας… Τώρα επειδή έτυχε στη Samsung λένε τι καλή εταιρεία που είναι, επειδή σκέφτεται τους καταναλωτές και έκανε ανάκληση…

Τέσπα στο θέμα μας, το κινητό, τουλάχιστον από τα χαρακτηριστικά πρέπει να είναι κορυφαίο… Θα δούμε σε μια εβδομάδα και τα υπόλοιπα!

T3hNabzoR

@Πέτρος Στο techblog διαβάζεις σχόλια. Τα iPhones, δεν αξίζουν μία, τα κινέζικα με τα τρελά specs και τα λίγα λεφτά δεν είναι Value for Money, τα Note7 ναι μεν έχουν πρόβλημα ΑΛΛΑ η Apple ίσως φταίει λόγω Σαμποτάζ όπως και είναι γνωστό η Samsung είναι η μόνη εταιρία που νοιάζεται για τον καταναλωτή και την ποιότητα κατασκευής! Καλως ήρθες στον κόσμο των αναγνωστών του TechBlog.
Υ.Γ Μην τολμήσεις και πάρεις ποτέ iPhone, ούτε να το αγγίξεις… Σε κάνει αυτομάτως ποζεράκι σε καφετέρια.

ctragas

@ Πέτρος Π. Για να είναι ένα κινητό κορυφαίο χρειάζεται να έχει δύο προϋποθέσεις: κορυφαία hardware και software. Το Le 3 Pro της “LeCrap” θα έχει με βάση την εμπειρία των προηγουμένων ΜΟΝΟ κορυφαίο hardware και απαράδεκτο software (γεμάτο bloatware και malware) φτιαγμένο κυριολεκτικά στο πόδι και χωρίς τακτικά updates.
Εχω το Le 1 Pro (εξαιρετικό αν μπορείς να το στήσεις από την αρχή δηλ. root + custom ROM CM κατά προτίμηση) και μεταφέρω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Γιωργος

Πετρο την εχουμε γραμμενη την καθε εταιρεία παροδικοι πελατες τους ειμαστε που τους χρυσοπληρωνουμε.εγω ρωτησα παραπανω να μου πειτε ενα app ενα game που να θελει αυτη την ραμ κ αν δεν υπαρχει ποτε το υπολογιζετε οτι θα υπαρξει.επισης τι ραμ ειναι τι ταχυτητες καταφερνει;ο σκληρος του κινητου επισης τι ταχυτητες εχει;η λεξη τουμπανο ειναι νωρις για να υποθει ακομα.το ξαναγραφω,θα ειναι βεγγαλικο που θα κανει τσουφ κ οχι μπαμ αυτη η ραμ.επισης εγώ sony εχω κ ειμαι ευχαριστημενος φουλ αλλα δε μπα να κανονιασει κιολας καρφι δε μου καιγετε ας πουμε.πιστευω λογικη σκέψη εχω.

Δημήτρης777

@ctragas δλδ ρε φιλε η samsung που σκαει καποιος τουλαχιστον 500 ευρω για να το παρει εχει φοβερο sofware? με την ιδια λογικη η samsung δεν ειναι καλη εταιρια γιατι το TW μετα απο λιγο σερνεται αυτο μας λες? λογικο η καθε κινεζικη εταιρεια να μην εχει σωστο software ελληνικο γιατι κανεις δεν απευθυνεται στην ελλαδα μας φιλε, γραμμενους μας εχουν ολοι αν το χεις καταλαβει. απο κει και περα επειδη εχω το x 800 εδω και εξι μηνες θα πω οτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο παρα πολλα κινητα κι εγω το πηρα 240 ευρω τωρα κανει 180-190, πες μου ποιο αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα εχει την ποιοτητα αυτου του κινητου? οποιος παιρνει κινητο απο κινα ειναι λογικο να περασει μια αλλη ρομ και να κατσει να το κανει. Δεν λεμε οτι ειναι για ολους αλλα ειναι γι αυτους που θελουν να χουν κατι πραγματικα καλο και να μην δωσουμε 400-500 ευρω. Εχω φιλους που ειναι κολλημενοι αλλοι με τα iphones αλλοι με τα note αλλα ολοι μηδενος εξερουμενου οταν επιασαν στα χερια τους το pro παθαν πλακα. Μην ξεχνας οτι τα 600-800-900 ηταν οι πρωτες υλοποιησεις της εταιρειας λογικο να υπαρχουν και καποια θεματα, αλλα… Συνέχεια »

ctragas

@ Δημήτρης777.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά την ποιότητα/τιμή του X800. Η διαφωνία μου είναι η εξής: αν δε μπορείς να φτιάξεις μια ROM της προκοπής (αν δεν υπήρχε ο cuoco και ο betaHydri θα είχαμε πετάξει τα κινητά μας στα σκουπίδια) βάλε pure Android και είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Και το επόμενο κινητό μου LeTV θα είναι αλλά αφού πρώτα σιγουρευτώ ότι υπάρχουν λειτουργικές custom ROMs. Δεν ασχολήθηκα και ούτε θα ασχοληθώ ποτέ με κινητά αξίας 500+ ευρώ γιατί θεωρώ ότι σε αυτή την κατηγορία η αξία/τιμή είναι ανάξια λόγου.

μχαλης

An δεν δωσουν τα kernel sources κανεις δε μπορει να φτιαξει κανονικη AOSP rom..k δεν φαινετε να τα δινουν…το Χ 820 ειναι η τριτη κατα σειρα της letv leeco ποτυ εχω στην κατοχη μου.ναι εχουν bugs αλλα.. υπαρχουν rom πολλες!για οσα εχουν MTK ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕς μονο…βασισμενες πανω στο μαμα κερνελ αλλα λειτουργικοτατες…αυτα,αν δε ειναι το ιδιο ομορφο θα ειναι το τεταρτο κτα σειρα που θα αγρασω ….

ΚΩΣΤΑΣ

Καλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco LE X920: Hands on εικόνες από το τέρας με οθόνη 6.3″ QHD

H LeEco είναι από τους φιλόδοξους Κινέζους κατασκευαστές που επιζητούν μερίδιο από την παγκόσμια αγορά smartphones. Μάλιστα η εταιρεία τον Απρίλιο άνοιξε και κεντρικά γραφεία στη Silicon Valley.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Μετά από πληθώρα φημών ανακοινώθηκε επίσημα το LeEco Le Pro 3, το οποίο ανήκει στην μικρή ελίτ των smartphones που φορούν επεξεργαστή Snapdragon 821 ενώ και η μπαταρία του είναι στα 4070mAh. Είχαν ακουστεί φήμες για 8GB RAM, αλλά ανακοινώθηκε έκδοση “μόνο” με 6GB μνήμη RAM.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LeEco Le Pro 3, ένα high-end μοντέλο που, όπως όλα δείχνουν θα φορά μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2D Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU.