LeEco LeMax 2 Pro: 28 Ιουνίου με Snapdragon 821, 8GB RAM;

Την ώρα που οι πληροφορίες τη θέλουν να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ, η κινέζικη LeEco (πρώην LeTV) ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση του LeEco LeMax 2 Pro. Σύμφωνα με το τελευταίο teaser τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν 29 Ιουνίου.

Το LeEco LeMax 2 Pro αναμένεται να έρθει με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μια πιο γρήγορη έκδοση του Snapdragon 820 στα 2.3GHz και Adreno 530 GPU. Θα φορά επίσης, οθόνη 5.7 ιντσών LCD ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD και έχουν ακουστεί πληροφορίες για μνήμη RAM 8GB.

Το μη ανακοινωμένο smartphone αναφέρεται ότι θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 128GB με υποδοχή κάρτας microSD έως 200GB, κάμερα 25 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Θα αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών και θα έρθει με θύρα USB-Type C.

Περισσότερα θα μάθουμε την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: LeEco Le Max 2: Επίσημα με 6GB RAM, χωρίς υποδοχή ακουστικών 3.5χλστ

leeco lemax 2 pro, LeEco LeMax 2 Pro: 28 Ιουνίου με Snapdragon 821, 8GB RAM;

leeco lemax 2 pro, LeEco LeMax 2 Pro: 28 Ιουνίου με Snapdragon 821, 8GB RAM;https://techblog.gr/wp-content/uploads/2016/06/leec-lemax2-110.jpg

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john.klr

Ρε πάμε καλά?? Τι 8 gb ram το κινητό??. Τι να τα κανει??

the new

8gb exei mono to pc mou..Terass

the new

alla pantofla einai:/

ManS

One plus 3 εσύ;

george

Εαν κ εφοσον σε αφηνει να δουλευεις την ram στο έπακρο η μπαταρια θα πεφτει ραγδαια.αν παλι οχι οπως στο 1+ τοτε τσαμπα θα την βαλει.να πεις οτι υπαρχουν η θα υπαρξουν εφαρμογές εκει εξω που θα να δεσμεύσει απο 2 εως 4 γιγα μονη της να το καταλαβω.αυτα τα μαρκετινιστικα άνευ ουσιας τυρακια δεν ξερω ποιος ειναι σε θεση να τα μασησει.εχουν αναλωθει σε εναν αχρηστο αγωνα διοτι ειναι ευκολο να ριξεις ενα τσιπ πανω στην μητρικη κ να πεις ουαου εχω 8 γιγα ραμ (ασχετα αν το διπλα τηλ εχει λιγοτερη μα ταχυτερη οπως κ ταχυτερη εσωτερικη κ θα σε σκορπαει) κ εχουν αφησει στασιμη την εξελιξη των μπαταριων.αλλα περιμενουν μεχρι κανενας κολοσσός να βρει το επομενο βημα στις μπαταριες να το βρουν ετοιμο κ αυτο οι κινεζοι. (Οχι ολοι η hauwei ανήκει στους μεγαλους ας πουμε μαζι με κανα 2 ακομα).για αυτο η αγορα των η/υ ειναι πιο ώριμη.δε θα βρεθει διαλογος που να λεει εγω εχω 8γιγα εσωτερικη ενω εσύ ουτε 500 mb χαχαχαχα την ωρα που ο 500αρης θα ειναι ssd κ δε θα το προλαβαινεις το pc.τελειως ανώριμο το android απο πλευρας κατασκευατων μα κ καταναλωτών.

mixtri

Και έχω παραγγείλει μόλις το Le Max 2 Pro 64GB/6GB RAM :/ Γιατί ρε LeEco 😛
Καλά όχι πως θα έδινα παραπάνω χρήματα αλλά λέμε τώρα!

GS

Μόλις διάβασα για κατάργηση των ακουστικών σταμάτησα το άρθρο και γύρισα πίσω
Υ.Γ με 8 giga RAM θα κολάει πάρα πολύ.Έχει ξεφτιλειστεί αρκετά το θέμα των RAM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco LE X920: Hands on εικόνες από το τέρας με οθόνη 6.3″ QHD

H LeEco είναι από τους φιλόδοξους Κινέζους κατασκευαστές που επιζητούν μερίδιο από την παγκόσμια αγορά smartphones. Μάλιστα η εταιρεία τον Απρίλιο άνοιξε και κεντρικά γραφεία στη Silicon Valley.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Μετά από πληθώρα φημών ανακοινώθηκε επίσημα το LeEco Le Pro 3, το οποίο ανήκει στην μικρή ελίτ των smartphones που φορούν επεξεργαστή Snapdragon 821 ενώ και η μπαταρία του είναι στα 4070mAh. Είχαν ακουστεί φήμες για 8GB RAM, αλλά ανακοινώθηκε έκδοση “μόνο” με 6GB μνήμη RAM.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LeEco Le Pro 3, ένα high-end μοντέλο που, όπως όλα δείχνουν θα φορά μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2D Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU.