Smartphones

Lenovo: Έρχονται smartphone & tablets με κυρτές οθόνες

Οι εύκαμπτες οθόνες είναι μια τεχνολογία που περιμένουμε εδώ και λίγα χρονιά να δούμε σε καθημερινές συσκευές και η Lenovo στην χθεσινή της παρουσίαση μας έδωσε μια μικρή ιδέα για το μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρουσίασης που έγινε στα πλαίσια του Lenovo Tech World 2016 για λίγα λεπτά είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα smartphone και ένα tablet της εταιρείας τα οποία διαθέτουν εύκαμπτες οθόνες σε δράση. Οσον αφορά το smartphone που παρουσιάστηκε διαθέτει μεγάλη οθόνη και για να μην χρειαστεί να το κρατάτε στο χέρι σας ή να το έχετε στην τσέπη σας μπορείτε απλά να το … τυλίξετε στο χέρι σας και να το κάνετε ένα μεγάλο smartwatch. Όσον αφορά το tablet με χαρακτηριστική ευκολία διπλώνει στη μέση και έτσι μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί σαν ένα μεγάλο smartphone για να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις.

Από τη Lenovo δεν δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες για αυτά τα δύο προϊόντα, έγινε όμως ξεκάθαρο ότι είναι πρωτότυπα και προφανώς ένα δείγμα για το τι έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Δείτε το video που ακολουθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

  • Αυτή είναι καινοτομία κύριοι και όχι το μπλε χρώμα στο νέο iPhone! Αν κυκλοφορήσει πιστεύω θα είναι ο λόγος που θα φύγω μετά από πολλά χρόνια από την Samsung

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.