Η Lenovo ετοιμάζει νέο midrange με τρεις πίσω κάμερες, 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Lenovo L38111, Η Lenovo ετοιμάζει νέο midrange με τρεις πίσω κάμερες, 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Η Lenovo την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο της flagship που δεν είναι άλλο από το Z6 Pro. Τώρα, η εταιρεία ενδιαφέρεται να επεκτείνει την σειρά προσφέροντας μία midrange επιλογή. Χάρη στην TEENA έχουμε στα χέρια μας τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, και γνωρίζουμε ότι θα θα κυκλοφορήσει σε μία πληθώρα χρωμάτων και θα έχει τρεις πίσω κάμερες.

Σύμφωνα με φήμες, αυτό το midrange θα είναι μέρος της K σειράς της Lenovo, και στην TENNA έχει κωδικό προϊόντος L38111. Η συσκευή θα έχει μία FHD+ IPS 6,3 ιντσών οθόνη, με waterdrop notch, το οποίο στεγάζει την 8MP selfie κάμερα. Στη πίσω πλευρά, το Lenovo L38111 φαίνεται να έχει γυάλινο σχεδιασμό, ωστόσο θα μπορούσε να είναι απλά πλαστικό το οποίο έχει gloss φινίρισμα.

Lenovo L38111, Η Lenovo ετοιμάζει νέο midrange με τρεις πίσω κάμερες, 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Το ενδιαφέρον στοιχείο του Lenovo L38111 είναι οι τρεις πίσω κάμερες, με την κύρια να έχει αισθητήρα 16MP. Στην πίσω πλευρά θα βρούμε επίσης LED flash, και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Lenovo L38111, Η Lenovo ετοιμάζει νέο midrange με τρεις πίσω κάμερες, 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Στο εσωτερικό του Lenovo L38111 υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.2GHz. Επιπλέον, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε αρκετές παραλλαγές με 3/4/6 GB μνήμη RAM και 32/64/128GB επεκτάσιμο μέσω microSD εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Lenovo L38111, Η Lenovo ετοιμάζει νέο midrange με τρεις πίσω κάμερες, 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Τέλος, το Lenovo L38111 θα έχει 3.930 mAh μπαταρία με 18W γρήγορη φόρτιση, θα τρέχει Android 9 Pie και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, γκρι, ασημί, χρυσό, πράσινο, κόκκινο, μοβ και μπλε χρώμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Για κάποιον λόγο το techblock αργεί πάντα να μου φορτώσει στο κινητό ενώ άλλες σελίδες πετάνε. Ίσως είναι βαριά η σελίδα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Τα χω πει και γω αναλυτικά και μου σβησαν το σχόλιο! Οτι ναναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.