Lenovo K6 Note: Εμφανίστηκε στο Geekbench, θα έχει Snapdragon 710, 6GB RAM και Android 9 Pie

Lenovo K6 Note, Lenovo K6 Note: Εμφανίστηκε στο Geekbench, θα έχει Snapdragon 710, 6GB RAM και Android 9 Pie

Από τις αρχές του μήνα έχουμε δει ένα τηλέφωνο της Lenovo με αριθμό μοντέλου L38111, να περνάει από ΤΕΝΑΑ, Bluetooth SIG και 3C body. Οι φήμες ήθελαν το όνομα της συσκευής να είναι Lenovo K6 Note. Το smartphone αυτό εμφανίστηκε πάλι στο Geekbench και μέσω της καταχώρησης επιβεβαιώθηκαν μερικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Geekbench το Lenovo K6 Note είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 710, έχει 6GB μνήμη RAM και τρέχει Android 9 Pie. Οι δοκιμές της ιστοσελίδας φανερώνουν ότι στο single-core το smartphone έπιασε τους 856 πόντους και στο multi-core test πήρε 6.085 βαθμολογία.

Lenovo K6 Note, Lenovo K6 Note: Εμφανίστηκε στο Geekbench, θα έχει Snapdragon 710, 6GB RAM και Android 9 Pie

Το leak από το 3C body φανέρωνε ότι το Lenovo K6 Note θα υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον, σύμφωνα με το TENAA θα έχει Full HD+ 6,3 ιντσών οθόνη με waterdrop notch και 4.000mAh μπαταρία.

Η συσκευή θα έχει τρεις κάμερες με την κύρια να είναι στα 16MP και τη selfie στα 8MP. Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με 3GB, 4GB και 6GB μνήμη RAM με 32GB, 64GB, 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αντίστοιχα.

Αναμένουμε στις 22 Μαΐου η Lenovo να παρουσιάσει το Lenovo Z6 Youth Edition, οπότε υπάρχει η πιθανότητα η εταιρεία να αποκαλύψει και το Lenovo K6 Note. Μένει μόνο μία μέρα μέχρι να δούμε τι θα συμβεί τελικά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.