Lenovo K80: Επίσημα με 4GB RAM και μπαταρία 4000 mAh

Μετά το Asus ZenFone 2 που ήταν το πρώτο κινητό στον κόσμο με μνήμη RAM 4GB, ανακοινώθηκε επίσημα από τη Lenovo το Lenovo K80 το οποίο έχει μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4000 mAh και προσιτή τιμή.

Tο νέο Lenovo K80 έρχεται με Android Lollipop, οθόνη 5.5 ιντσών 1080p, 64-bit Intel Atom επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.8 GHz, έχει LTE συνδεσιμότητα, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και την πολύ γενναιόδωρη μπαταρία των 4000 mAh.

Έχει πάχος 8.5 χιλιοστά και έρχεται σε διάφορα χρώματα μεταξύ των οποίων είναι μαύρο, ασημί και κόκκινο.

Θα είναι διαθέσιμο από 30 Απριλίου στην Κίνα με τιμή περίπου στα 290 δολάρια ενώ θα υπάρξει και μοντέλο με 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη στα 240 δολάρια. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την παγκόσμια αγορά.

lenovo k80 4gb ram, Lenovo K80: Επίσημα με 4GB RAM και μπαταρία 4000 mAh

lenovo k80 4gb ram, Lenovo K80: Επίσημα με 4GB RAM και μπαταρία 4000 mAh

lenovo k80 4gb ram, Lenovo K80: Επίσημα με 4GB RAM και μπαταρία 4000 mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Καλά χρυσά αυτά τα lenovo αλλά αυτό το ui δεν παλεύεται…

Genesis

κινητάρα και με πολύ καλό επεξεργαστή τούμπανο ram και σε τέλεια τιμή, τι άλλο θέλεις….άντε να το δούμε και εδώ.

Kilplix

1) 1080p οθονη για καλη προβολη περιεχομενου και χαμηλη καταναλωση μπαταριας
2) 4.000mah μπαταρια
3) 4gb ram
4) φθηνο,ελαφρυ,ομορφο
Μονο μπραβο μπορω να πω στην lenovo

nieris

Ρε παιδιά οι Κινέζοι είναι οι περισσότεροι αριστεροχειρες???????τι παιζει και βαζουν αριστερα τα κουμπια????????Κατα τα αλλα μια τιμια,πολυ τιμια συσκευη!!!!

Nick

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ LENOVO Ν.1 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ PC ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ PHONES ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Nick

@Nick Πόσο σύντομα την βλέπεις να γίνεται νούμερο ένα; Πώς γίνεται να μην έχετε συναίσθηση των ποσοστών και των πωλήσεων των εταιριών για να γράφετε αρλούμπες;

Darth

να κάνει και κάτι με λογισμικό της και μετά θα είναι σοβαρός παίκτης στην αγορά, μέχρι τώρα όσα lenovo έχω δοκιμάσει (είτε φτηνά είτε ακριβά) το κύριο θέμα ήταν κακογραμμενο λογισμικό, βαρύ ui κλπ κοινός από θέμα software είναι πολύ πίσω σε σχέση με το hardware της

Stavros

Πραγματικά τούμπανο το κινητό. Ποια άλλη εταιρεία από τις γνωστές έχει δώσει στο κινητό της 4gb ram και 4000 mAh? Καμία και ειδικά σε αυτή την τιμή !!! Μπράβο και πάλι μπράβο στην lenovo! Φαίνεται ότι θα πάει πολύ μπροστά!!!

Αποστόλης Ρόδος

ΤΕΡΑΤΑΚΙ η συσκευή με special τιμή!!!!

Teo

Οταν η συσκευη ειναι πολυ παραπανω απο τιμια και σε καλη τιμη, το ασχημο ui παει περιπατο με οποιονδηποτε launcher!

Lefteris

Θα συμφωνήσω με τον teo

takis82

Πρέπει να πάει καλά για να πάρουν ένα μήνυμα οι Apple samsung Htc ότι υπάρχουν κ μη κορόιδα, όσο κι αν τα κορόιδα είναι περισσότερα. Από specs σκίζει κ κάποια στιγμή οι συσκευές αυτές είναι μονόδρομος κ λειτουργικό τα τες πχ Meizu mx4.Οσο για το ui, βάζεις nova launcher ( όπως εγώ στο m7 για να κερδιζω οθονη)και καθαρίζεις.

αντωνης

καλησπερα, επειδη δεν κατεχω και πολυ απο τεχνικους ορους μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει iu και τι ρολο παίζει στο κινητο; ευχαριστω εκ των προτέρων

yanman

UI σημαίνει User Interface. Είναι υπεύθυνο και είναι αυτό που μεσολαβεί για να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί το κινητό. Για παράδειγμα, θέλεις να ρυθμίσεις τον ήχο. Πως θα πεις στο κινητό σου ότι θέλεις να μεγαλώσεις την ένταση; Ο κατασκευαστής λοιπόν σου έχει στην οθόνη σου ένα εικονίδιο που εσύ μπορείς να ακουμπήσεις για να ανοίξει και να σου παρουσιάσει τις ρυθμίσεις. Ένα άλλο UI μπορεί να σου έδινε την δυνατότητα να μπεις στις ρυθμίσεις μόνο εάν πατήσεις το πλήκτρο υποεπιλογών. Το ένα UI έχει App Drawer ενό ένα άλλο δεν έχει και τα έχει όλα στην επιφάνεια εργασίας. Κάποιο άλλο σου προσφέρει να κάνεις πράγματα με κινήσεις ή ομιλία. Και ένα τρίτο σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο μόνο εάν μπεις σε 4 υπομενού. Σαν ορισμός πάντος είναι ο τρόπος μέσου του οποίου μπορεί ο χρήστης να χειριστεί μία συσκευή και να της δώσει εντολές. Μπορεί να το δεις και σαν GUI που σημαίνει Graphical User Interface και λέγεται έτσι γιατί ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί να ρυθμίσει και να χειριστεί την συσκευή μέσο εικονιδίων και γραφικών παραστάσεων (βλέπε windows) που είναι το πρώτο γραφικό περιβάλον επικοινωνίας (αν δεν κάνω λάθος) ενώ πιο πριν υπήρχε μόνο… Συνέχεια »

yanman

φου φου………
ένα δύο, ένα δύο.
Δουλεύει αυτό το πράμα ή τσάμπα έγραφα τόση ώρα;;;;;;

sotos

Όποιος παλι θέλει μπορεί να δώσει 600-700 ευρώ έως και 1000 ευρώ για κινητα οπως sony, apple, htc, samsung κλπ.Επιλογές υπαρχουν για ολους. Προσωπικά αντι για samsung edge θα έπαιρνα με τα ιδια λεφτα 3 lenovo k80 και 1 lenovo k3 note ( όντας φαν των 5.5 ιντσών) !!!

Dodol

Εγώ πάντα βάζω άλλους launchers… Οπότε δε με χαλάει καθόλου..

Sonicon

lenovo = IBM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.