Lenovo Legion Duel: Επίσημα και στην Ευρώπη με τιμή 1.000€

, Lenovo Legion Duel: Επίσημα και στην Ευρώπη με τιμή 1.000€

Τον Ιούλιο η Lenovo ανακοίνωσε τη δική της πρόταση στην αγορά των gaming smartphone, με το Legion Duel να προσφέρει όλα τα τούμπανο χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς το 2020. Αν και κυκλοφόρησε στην αγορά της Κίνας, με την ονομασία Legion Pro, η συσκευή ήρθε και στην Ευρώπη, με τιμή από 999,99 ευρώ.

Το Lenovo Legion Duel είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, όπου μπορείτε να το αγοράσετε και να πάρετε δωρεάν ένα Lenovo Smart Clock ή τα Lenovo Yoga ANC. Δε γνωρίζουμε αν θα πωληθεί μέσα από παρόχους ή καταστήματα λιανικής προς το παρόν, όπως επίσης το αν θα έρθει στη χώρα μας.

Αν σας ενδιαφέρει το gaming σε smartphone πάντως, το Lenovo Legion Duel έρχεται με Snapdragon 865+ SoC, 8GB έως 16GB LPDDR5 RAM, 128GB έως 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS3.1, AMOLED οθόνη 6,65 ιντσών FDH+ στα 144Hz και δύο pressure-sensitive triggers. Το ακόμα πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι η pop-up selfie κάμερα, η οποία βρίσκεται στα πλαϊνά της συσκευής.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.