Lenovo Legion: Υπόσχεται τα πιο εντυπωσιακό σύστημα ήχου μπει ποτέ σε smartphone

https://www.youtube.com/watch?v=SsFsF3xgLLU

Η Lenovo φαίνεται πως θέλει να προσφέρει το απόλυτο πακέτο ψυχαγωγίας για τους gamers, όχι μόνο ένα πανίσχυρο τηλέφωνο. Πέραν της οθόνης των 144Hz που περιμένουμε από το Lenovo Legion, η εταιρεία έχει δώσει έμφαση και στον ήχο της συσκευής.

Με ένα teaser που έδωσε η εταιρεία υπόσχεται ήχο που μπορείς να τον νιώσεις. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Chen Jin, υπόσχεται πως το Lenovo Legion θα έχει το πιο εντυπωσιακό σύστημα ήχου που έχει μπει ποτέ σε κινητό, ενώ σε σύγκριση με τα Xiaomi Mi 10 Pro και Black Shark 3 Pro τονίζει πως τα ηχεία του Legion θα έχουν συμμετρική διάταξη με καλύτερο tune.

, Lenovo Legion: Υπόσχεται τα πιο εντυπωσιακό σύστημα ήχου μπει ποτέ σε smartphone

Αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρει προσφέροντας δύο ηχεία front-firing με μεγάλες κοιλότητες, στα 1.4cc. Τα δύο ηχεία θα μπορούν να παράγουν ήχο spatial, κάτι που προσφέρεται συνήθως μόνο με τη χρήση ακουστικών. Το Lenovo Legion αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα με Snapdragon 865+ και γρήγορη φόρτιση 90W.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.