Lenovo Legion: Περνάει από το Antutu και μας δείχνει τη δύναμη του

, Lenovo Legion: Περνάει από το Antutu και μας δείχνει τη δύναμη του

Το Lenovo Legion αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα και ήδη η εταιρεία μας έχει προσφέρει κάποιες κλεφτές ματιές από τη συσκευή, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στη χρήση της συσκευής σε οριζόντια χρήση και παρουσιάζοντας τη δύναμη της.

Η συσκευή πέρασε από το Antutu Benchmark, με την ονομασία μοντέλου L79031, πιάνοντας επιδόσεις – ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το Lenovo Legion μπόρεσε να φτάσει τους 648.871 πόντους στην τελευταία έκδοση του Antutu Benchmark, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία συσκευή μέχρι τώρα. Αυτό κυρίως οφείλεται στο χρονισμό του επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus, ο οποίος φτάνει στα 3.09GHz (σε αντίθεση με τα 2.84GHz του Snapdragon 865).

, Lenovo Legion: Περνάει από το Antutu και μας δείχνει τη δύναμη του

Δε γνωρίζουμε αν όλες οι συσκευές με Snapdragon 865 Plus θα έχουν παρόμοιες επιδόσεις, καθώς οι μέχρι τώρα πηγές αναφέρουν πως μόνο ο επεξεργαστής του Legion θα προσφέρει τέτοιο χρονισμό. Επίσης, η GPU φαίνεται να είναι βελτιωμένη κατά 13% σε σχέση με το αρχικό μοντέλο του SoC, με την οθόνη να φτάνει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βλέπουμε 16GB μνήμης LPDDR5 RAM, UFS 3.1 512GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και λειτουργικό σύστημα Android 10. Το Lenovo Legion αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο μήνα, αλλά δε γνωρίζουμε τον τελικό του σχεδιασμό. Ένα unboxing video μας αποκάλυψε το τι να περιμένουμε από τη συσκευασία, χωρίς όμως παραπάνω λεπτομέρειες για τη συσκευή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovο Lenovo Legion smartphone

H Lenovo “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion

Η Lenovο “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion, με το τελευταίο να είναι το Legion Y70 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2022.

Smartphones Lenovo Lenovo Legion smartphone

Lenovo Legion Y90 με Snapdragon 8 Gen 1 – Legion Y700 tablet με SD 870

Η gaming σειρά Legion της Lenovo αποκτά τώρα ένα τηλέφωνο και ένα tablet.

Smartphones Lenovο Lenovo Legion smartphone

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Phone Duel 2

Ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Lenovo Legion Phone Duel 2 που της δίνει ακόμα ένα όπλο στη μάχη του gaming ανταγωνισμού.

Smartphones Lenovο Lenovo Legion smartphone

Έρχεται το νέο Lenovo Legion Phone 2 Pro και μοιάζει με… Transformer;

Οι φήμες θέλουν το Lenovo Legion Phone 2 Pro να παρουσιάζεται επισήμως στις 8 Απριλίου με σχεδιασμό βγαλμένο από ταινία.