Lenovo Lemon 3: Οκταπύρηνο με οθόνη 5″ και τιμή 105 δολάρια

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το οικονομικό Lenovo Lemon 3, το οποίο έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 616 1.5 GHz, οθόνη 5 ιντσών Full HD 1080p, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB με δυνατότητα επέκτασης. Είναι ένα smartphone που θα μπει απέναντι στο πρόσφατα ανακοινωμένο Xiaomi Redmi 3.

Το Lenovo Lemon 3 έρχεται με κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2750mAh, την ώρα που το αντίπαλο Xiaomi Redmi 3 ενσωματώνει μπαταρία 4100mAh. Έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, υποστήριξη 4G LTE WiFi, Bluetooth, GPS και Micro USB.

Η τιμή του στην Κίνα είναι γύρω στα 105 δολάρια, ίδια με του Xiaomi Redmi 3 που έχει επίσης οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 616, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel αλλά οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels.

Πηγή

Σχόλια

  • Ελα ετσι μπραβο παμε γερα το ενα vfm μετα το αλλο.ξεκινησε πολεμος κ ειναι εμφυλιος κινα ενταντιον κινα οι μεγαλοι πανε να τους κλεισουν τους μικρους τυπου leegoo doogee ulefon κ.α αφου τους χτυπανε στα ισα στις τιμες κ με snapdragon επεξεργαστες.ερχετε καλη χρονια.

  • Βαράτε!!! Ο κινέζικος δράκος άρχισε να δαγκώνει! Με άψογη ποιότητα και αξιοπιστία Lenovo xiaomi meizu να δούμε πόσο θα αντέξουν οι υπόλοιποι Αυτή την επίθεση.

  • το ζήτημα είναι πως αυτές οι συσκευές σπάνια έρχονται στην Ελλάδα μα και αν έρχονται, κοστίζουν τα διπλά...

  • Το περιμένουμε!
    Τέτοια τιμή; Με Snapdragon 616? Και το σωστό μέγεθος? Και FullHD? Και με Dolby Audio? Και με Dual SIM + Microsd slot? Και φυσικά 2GB RAM και καλή κάμερα.

    Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι η μπαταρία. Μπορεί η οθόνη να την καίει πολύ γρήγορα, και σε αυτό το Redmi 3 υπερτερεί. Αλλά για Dolby Audio ειδικά, χαλάλι το powerbank που ίσως χρειαστεί να κουβαλάω που και που!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.