Lenovo Phab Plus: Επίσημα με οθόνη 6.8″ FHD και οκταπύρηνο επεξεργαστή

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το Lenovo Phab Plus, 6.8 ιντσών phablet το οποίο λανσάρεται για την αγορά της Κίνας με τιμή στα 406 δολάρια περίπου. Η οθόνη έχει ανάλυση 1080×1920 pixels και 324ppi, έρχεται με 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 1.5GHz, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB που μπορεί να επεκταθεί.

Το Lenovo Phab Plus ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3500mAh και προ-εγκατεστημένο Android 5.0 μαζί με Vibe UI. Είναι δίκαρτο, υποστηρίζει 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και microUSB.

Έχει πάχος 7.6 χιλιοστά και ζυγίζει 220 γραμμάρια. Διατίθεται σε 4 χρώματα Metallic Gray, Midnight Blue, Neon Pink και Elegant Silver platinum.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν η Lenovo θα λανσάρει το τεράστιο phablet και στην παγκόσμια αγορά.

Lenovo Phab Plus: Επίσημα με οθόνη 6.8" FHD και οκταπύρηνο επεξεργαστή, Lenovo Phab Plus: Επίσημα με οθόνη 6.8″ FHD και οκταπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Με 5000+ mAh μπαταρία, μπορεί και να ήταν χρήσιμο, σε κάποιους. Με 3500 όμως και ΧΩΡΙΣ αποσπώμενη μπαταρία (από ότι φαίνεται στις φωτό), μόνο για να βλέπει κανείς ταινίες στο σπίτι είναι χρήσιμο.

ΓιώργοςMclaren

ουτε γι αυτο κανει…παιρνεις ενα 10αρι με αυτα τα λεφτα και εισαι αρχοντας!

Nick

Νομίζω πως είναι υπερβολικά μεγάλη η οθόνη αν κρίνω από το ταμπλέτ που έχω και είναι εφταρι…εκεί στις 6 με πολύ μικρά Περιθώρια πιστεύω πως είναι τοπ στις μέρες μας για movies videos games…αλλά μέχρι στιγμής οι ναυαρχίδες είναι από 5.2 αντε 5.5…Από Sony Samsung LG ενοω…δεν ξέρω κάπως κάτι πρέπει να βγάλουν οι κατασκευαστες για να πετύχουν μεγάλη οθόνη σε μικρότερο χώρο…

Αλέξανδρος

Αν είναι στις διαστάσεις του Sony xperia z ultra είναι ότι πρέπει, ούτε μεγαλύτερο αλλά ούτε και μικρότερο.
Και το Ultra ταμπλετάκι είναι ( δε το λες phablet παιδιά ) αλλά επειδή είμαι κάτοχος είναι ότι πρέπει αν το θες για επαγγελματική χρήση και όχι μόνο αλλά και με πολύ ωραίο design. Τώρα σ΄αυτό ξεφεύγει το μέγεθος αλλά και από χαρακτηριστικά και σε σχέση με την τιμή δε το λες και τίποτα το ιδιαίτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.