Lenovo Vibe Shot: Εντυπωσιακό με 16MP OIS κάμερα και οικονομικό [MWC 2015]

Σήμερα ήταν η σειρά της Lenovo να κάνει τις δικές της ανακοινώσεις στο πλαίσιο της MWC 2015 και αποκάλυψε το Lenovo Vibe Shot (το οποίο το είχαμε ξαναδεί) και όπως δείχνει το όνομά του είναι smartphone που προορίζεται για φωτογραφία. Έχει 16 Megapixel BSI αισθητήρα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, tricolor LED flash και six-element φακό με επικάλυψη από ζαφείρι και όλα αυτά σε μια συσκευή με 7.3 χλστ. πάχος.

Το σασί του Lenovo Vibe Shot είναι από μέταλλο ενώ στην μπροστά και πίσω πλευρά έχει επικάλυψη από Gorilla Glass 3. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5 ιντσών 1080p με 400+ ppi, 64-bit Snapdragon 615, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, είναι dual SIM και έχει LTE συνδεσιμότητα. Η μπαταρία είναι στα 2900 mAh, η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να βάλει η Lenovo σε ένα τόσο λεπτό σασί.

Όσο για την κάμερα η οποία αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό, είπαμε ότι έχει 16 Megapixel full-frame αισθητήρα με 16:9 format και πολύ καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστά κάμερα είναι 8 Megapixel. Η κύρια κάμερα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και το πρώτο tricolor LED flash στον κόσμο που κάνει τον φωτισμό της φωτογραφίας να προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον.

Όλα αυτά θα έρθουν τον Ιούνιο σε όλες τις χώρες στις οποίες η Lenovo διαθέτει τα κινητά της με τιμή στα 349 δολάρια η οποία είναι αρκετά καλή για αυτά που προσφέρει το Lenovo Vibe Shot. Πως σας φαίνεται;

lenovo vibe shot official, Lenovo Vibe Shot: Εντυπωσιακό με 16MP OIS κάμερα και οικονομικό [MWC 2015]

lenovo vibe shot official, Lenovo Vibe Shot: Εντυπωσιακό με 16MP OIS κάμερα και οικονομικό [MWC 2015]

lenovo vibe shot official, Lenovo Vibe Shot: Εντυπωσιακό με 16MP OIS κάμερα και οικονομικό [MWC 2015]

lenovo vibe shot official, Lenovo Vibe Shot: Εντυπωσιακό με 16MP OIS κάμερα και οικονομικό [MWC 2015]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!Χιλια μπραβο στη lenovo γι αυτο το διαμαντι και σε αυτη την τιμη! Θα ερθουν κι αλλα στην εκθεση απο οτι ακουγεται και ενα με 5000mah! Αντε μπας και ξυπνησουν και αλλοι κατασκευαστες και δουμε αξιοπρεπεις αυτονομιες στα κινητα μας..

Nio

Φοβερό κινητό. Θα το δούμε σε review και μάλλον θα αντικαταστησει το G3 μου.

john

ΦΟΒΕΡΟ!!!Εχει κανει πολυ καλη δουλεια η λενοβο!!To ντιζαιν μοναδικο!!!

Δημήτρης

περιμενουμε hands on κωστη

Nickolas

Ειδικά σε αυτή την τιμή το κινητό είναι άψογο και πολύ όμορφο. Ελπίζω οτι από τη στιγμή
που θα η Lenovo φέρνει κανονικά τα κινητά της και στη χώρα μας, θα έρθει και αυτό επίσημα.

Νίκος z1

Πολύ ωραίο. Full frame αισθητήρα αποκλείεται να έχει.

Γιάννης σε λέω

Για όποιον θέλει ένα τηλέφρωνο με αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά, πολύ καλή εμφάνιση, πολύ καλή κάμερα και σε καλή τιμή, το θεωρώ ευκαιρία το συγκεκριμένο. Αν έπαιρνα την απόφαση να γυρίσω πίσω στα Android, θα το εξέταζα σοβαρά σαν πρόταση. Ας ελπίσουμε και στην Ελλάδα να έρθει γύρω στα 300 €.

Teo

Οντως εξαιρετικο αλλα διορθωστε το αρθρο γιατι full frame αισθητηρα δεν εχει…

Α

Καταπληκτικό και μάλλον θα αντικαταστήσει το Samsung μου. Στροφή στην Κίνα, λοιπόν…

thor

Τρομερο το κινητο για αυτα που προσφερει..Κ Ελλαδα να μην ερθει το παιρνουμε απο Κινα. Πανεμορφο, βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα για αγορα αμα αποφασισω να αλλαξω το αλλο κινεζικο κινητο μου..Περιμενουμε να κυκλοφορησει!!

teo

παιδια ξερετε τπτ για θηκες για αυτο το μοντελο

κωστασ

καλησπερα πολυ καλο αλλα δεν εχει ελληνικο λεξικο ξερει κανεις απο που το κατεβαζω και πως μπαινει

Μελετουδης Στέφανος

Ειμαι κάτοχος της υποτιθέμενης ναυαρχίδας της Lenovo z2 pro.Το έχω στην κατοχή μου περίπου ένα χρόνο και είναι η τέταρτη φορά που το έχω στείλει στο service.Επειδή το χρησιμοποιώ επαγγελματικά,αναγκάστηκα να πάρω και ενα note 4 Samsung. Δεν το έχω πολύ καιρό οπότε δεν μπορώ να σας πώ για την αξιοπιστία του.Σίγουρα όμως δεν θα ξανά έπαιρνα Lenovo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.