Lenovo Vibe X3, S1, P1, P1 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες και specs

Η Lenovo ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την έκθεση MWC στη Βαρκελώνη όπου θα μας παρουσιάσει τουλάχιστον 4 νέα smartphones τα οποία διέρρευσαν πριν ανακοινωθούν και βλέπουμε ότι η Lenovo δίνει μεγάλη βάση στο design. Εχθές μάλιστα παρουσίασε το μεταλλικό Lenovo Vibe Shot που επικεντρώνεται στη φωτογραφία. Οι νέες συσκευές είναι τα Lenovo Vibe X3, Lenovo Vibe S1, Lenovo Vibe P1 και Lenovo Vibe P1 Pro.

Το Lenovo Vibe X3 μοιάζει να είναι η ναυαρχίδα, αν λάβουμε υπόψη μας την τεράστια οθόνη και τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά. Λέγεται ότι θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη, 20 Megapixel κάμερα, Hi-fi 3.0 σετ ήχου.

Το επόμενο είναι το Lenovo Vibe S1 από το οποίο βλέπουμε μόνο τις χρωματικές επιλογές και λίγο από το design, ενώ το Lenovo Vibe P1 θα έχει τεράστια μπαταρία 4000 mAh, 64-bit εξαπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM, 4G LTE και Android 5.0 Lollipop.

Τέλος το Lenovo Vibe P1 Pro αναμένεται με ακόμη πιο μεγάλη μπαταρία 5000 mAh και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην μπροστινή πλευρά. Τα P1 και P1 Pro θα έχουν τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Lenovo Vibe X3

Lenovo Vibe P1

Lenovo Vibe P1 Pro

Lenovo Vibe S1

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Φεβρουαρίου 2015 10:55

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.