Lenovo Z6 Pro: Το πρώτο smartphone με κάμερα 100 Megapixel;

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Το πρώτο smartphone με κάμερα 100 Megapixel;

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Το πρώτο smartphone με κάμερα 100 Megapixel;

Ο Vice-President της Lenovo, Chang Cheng, με hashtag στο Weibo που μεταφράζεται σε 100MP έκανε tease ένα smartphone για το οποίο δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το smartphone φημολογείται ότι θα είναι το Lenovo Z6 Pro η ναυαρχίδα της εταιρείας και αναμένεται να διαθέτει Hyper Vision camera και υποστήριξη του 5G δικτύου ενώ η παρουσίαση του σύμφωνα με τον VP θα γίνει στις 27 Μαρτίου.

Η Lenovo κατά την διάρκεια της MWC 2019 αναφέρθηκε στην Hyper Vision τεχνολογία και στην λήψη Hyper Video ωστόσο οι πληροφορίες που έχουμε για αυτήν είναι ελάχιστες.

Το Lenovo Z6 Pro αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 855 SoC με 12GB μνήμης RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για έναν φακό αυτής της κλίμακας Megapixel αφού στέλεχος της Qualcomm επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν κατασκευαστές που εργάζονται πάνω στην δημιουργία φακών με 64 και 100+ Megapixel.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Να μου το θυμηθείτε το 100 θα βγαίνει με πρόσθεση…

ΚώσταςD.

Δλδ θα μπορεί π.χ. να βγάλει μια καλή 24mp σε χαμηλό φωτισμό αν σκεφτούμε τον IMX586. Αυτά είναι!!! Άντε με το καλό και 196mp!!! Xixi!!!.

I am

Ναι και το x10 mini που είχα πριν 6 χρόνια θα βγάζει καλύτερες φώτο με 5 mpixel..

Σταύρος Χρι

Τι κινητήρα ήταν…. Το είχα και εγώ από τις καλύτερες αναμνήσεις 😊

Greg

Εγώ είχα και το έχω ακόμα κρατημένο το Sony Ericsson X10i με τα 8 mpixel κάμερα, πραγματικά επειδή της φωτό της βλέπω σε 50άρα TV σε θέμα φωτογραφίας ακόμα και σήμερα πατάει κάτω ότι κινητό έχει εως 13mpixel, επίσης και το Nokia N96 που είχα έβγαζε εξαιρετικές φωτογραφίες και ας ήταν μόνο 5mpixel, σήμερα τα κινητά ότι mpixel δηλώνουν πως έχουν είναι εντελώς ονομαστικά και όχι πραγματικά, μην πω πως είναι και fake τα νούμερα.

Greg

Την έχουμε μάθει καλά πλέον την Lenovo, λόγια λόγια λόγια, τάζουν ένα Super κινητό και στο τέλος θα είναι ένα κινητό της μεσαίας κατηγορίας που θα πάει άπατο… όπως είχε γίνει πριν κανά χρόνο δηλαδή που διαβάζαμε συνεχώς για ένα Super ντούπερ κινητό αλλά τελικά έβγαλε κάτι ότι να’ναι κινητά που δεν τα θυμάται κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.