LG κινητό με τρεις κάρτες SIM και δώρο το κράνος του Magneto!

To LG A290 θα είναι το πρώτο κινητό που θα δέχεται και θα μπορεί να διαχειριστεί τους τηλεφωνικούς αριθμούς από τρεις κάρτες SIM. Εντάξει είναι το πρώτο από τα γνωστά, γιατι στην Κίνα μπορεί να έχουν βγάλει και με 4! Το LG A290 θα έχει οθόνη 2.2 ιντσών ανάλυσης 220×176 pixels, κάμερα 1.3 Megapixel και μπαταρία 1500 mAh. Μαζί κλασσικά, δώρο το κράνος του Magneto!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Ιανουαρίου 2012 16:04

Σχόλια

    • Ανδρέας, Ρωσία λέει θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τέλος Φεβρπουαρίου με τιμή κάπου στα 75 δολάρια Αμερικής. Δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα, ούτε επίσημα από LG έχει ανακοινωθεί ακόμα ;)

  • Πως κανεις σχολιο για "κρανος Magneto" χωρις να γνωριζεις και χωρις να δημοσιευεις το SAR της συσκευης;

  • xrhsto μου φαίνεται δεν διαβασες ολόκληρο το αρθρο...

    To LG A290 θα είναι το πρώτο κινητό που θα δέχεται και θα μπορεί να διαχειριστεί τους τηλεφωνικούς αριθμούς από τρεις κάρτες SIM. Εντάξει είναι το πρώτο από τα γνωστά, γιατι στην Κίνα μπορεί να έχουν βγάλει και με 4!

  • Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου καταλάβω τι εννοούσες περί κράνους Μαγκνίτο, χεχε. έξυπνο!

  • @Giannis K. "" μπορεί να έχουν βγάλει και με 4!""
    Και εγώ δίνω ένα παράδειγμα ενός 4-σιμ τηλεφώνου...

  • to SAR δεν πάει με τον αριθμό των καρτών.. Ετσι και αλλιώς δέκτες ειναι οχι ΠΟΜΠΟΙ. Πομπός είναι ένα κινητό (πρακτικά) μονο όταν μιλάει και τοτε έχουμε SAR.. Μια κάρτα μιλάει πάντα αρα ειναι το ίδιο σαν ενα οποιοδήποτε κινητό. Εγώ έχω το galaxy Y pro Duos (2 SIM) και το SAR του είναι 0,57. Ερώτηση κλασσική, να υποθέσουμε είναι triple standby και όχι triple active?

  • χχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά Κώστα δεν παίζεσαι ακόμα γελάω με το σχόλιο σου για το κράνος του Μαγκνετο!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.