LG Display: Νέα οθόνη με 18:9 αναλογία και ανάλυση 2880×1440, για το LG G6;

Η LG Display ανακοίνωσε μια νέα οθόνη 5.7 ιντσών, η οποία θα φέρει για πρώτη φορά σε κινητά 18:9 aspect ratio, με ανάλυση 2880×1440 pixels. Η οθόνη αυτή την οποία η LG χαρακτηρίζει QHD+ θα βρίσκεται λογικά στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το LG G6.

Το νέο πάνελ είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με άλλα αντίστοιχων διαστάσεων, αφού χρησιμοποιεί την τεχνολογία in-TOUCH της LG, η οποία ενώνει την οθόνη με το touch panel σε ένα κομμάτι. Τα bezels στην νέα αυτή οθόνη είναι μειωμένα κατά 0.2mm στο πάνω μέρος ενώ 0.54mm στην δεξιά και αριστερή πλευρά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά αναμένεται να κάνουν την διαφορά, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η LG αναφέρει για την νέα οθόνη, “Εξαιτίας των αυξανόμενων απαιτήσεων του καταναλωτή για μεγαλύτερες οθόνες. η LG Display ανέπτυξε το 18:9 aspect ration ώστε να παρέχει πιο καθηλωτική εμπειρία χρήσης”.

Επιπλέον, η LG Display ισχυρίζεται ότι η οθόνη σε εξωτερικούς χώρους φαίνεται πολύ καλύτερα, χάρις στην αυξημένη διαπερατότητα στα υλικά που χρησιμοποίησε κατά 10%, ενώ ταυτόχρονα η κατανάλωση έχει μειωθεί 30%.

Αυτή θα είναι η οθόνη που θα έχει λογικά το LG G6. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει η LG.

LG Display 5.7 inches 18:9 aspect ratio 2880x1440 pixels LG G6, LG Display: Νέα οθόνη με 18:9 αναλογία και ανάλυση 2880×1440, για το LG G6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

η LG Display ανέπτυξε το 18:9 aspect ratio ώστε να παρέχει πιο καθηλωτική εμπειρία χρήσης = αμαν τι ειναι αυτό το πράγμα τώρα ?? μου φαίνεται μεγάλο ψέμα αυτό που λένε και ποιος ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος !! – όλες οι ταινίες και τα βίντεο είναι σε 16:9 !!

Gvirginia

Τα βίντεο από κινητά, καταναλωτικές κάμερες και προγράμματα τηλεοράσεων είναι σε 16:9 (και 4:3).

Οι ταινίες γυρίζονται σε μεγαλύτερο AR από το 16:9, γι’ αυτό εμφανίζονται μαύρες μπάρες.

Τελευταία αρχίζει και γίνεται δημοφιλές το 21:9. (ultra wide)

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι τα βίντεο πλύσης εγκεφάλου που γυρίζουν οι Illuminati είναι σε 18:9.

vladimiros

Να μια απο τις εταιριες που ελεγα που προσπαθει να καινοτομισει,θα δουμε πως η LG θα το υλοποιηση αυτο,και αν ειναι καλο οντος,θα ακολουθησουν σιγουρα και οι αλλοι…
Η LG ηταν η πρωτη απο τις μεγαλες εταιριες με 2κ οθονη,και οπως φαινεται παλι θελει να παρει το πρωτο χερι..μπραβο στην LG λοιπον ευχομαι να βγαλουν ενα κινητο διχως καθολου προβληματα!

Φιλιππος

Χαχαχαχαχ απο την μια αποτυχια στην αλλη παει η lg για να δουμε ποσο κοσμο θα στεναχωρισει παλι..

Tsagaroguorgis

Αν θυμάμαι καλά η LG είχε φτιάξει πάνελ 21:9 LG chocolate

Spiros

Οι άχρηστοι αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν μία μπαταρία της προκοπής κοιτάνε την οθόνη δεν έχουν παρατηρήσει ότι οι συσκευές τους σε αυτονομία είναι ότι χειρότερο

NikosAr

Μόνο μπράβο μπορώ να πω για την εταιρεία αυτή που παρόλο τώρα δεν έχω κάποια ναυαρχίδα της (μόνο το g2 mini στην κατοχή της κόρης μου) δεν φοβάται να τολμίσει και δεν ακολουθεί την πεπατημένη όπως κάνουν όλες οι εταιρείες αν πουλήσουν 1 μοντέλο τους, όπως Samsung βαφτίζει a1-2-3 κλπ νέα μοντέλα με λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά , επίσης και η apple που παρόλο έχω iPhone πέρα του λειτουργικού iOS δεν νομίζω ότι καινοτομεί κάπου σχεδιαστικά .. αυτά

James

18:9 η οθόνη, βάλε και λίγο bezel πάνω και κάτω και έτοιμο το τηλεκοντρόλ. Εκτός και δεν έχει καθόλου bezels, τότε έχει νόημα

Antonis

τα πραγματα ειναι απλα βαζοντας πιο μακροσθενη οθονη επιτρεπει 5.7″ συσκευη με μικροτερο πλατος αρα κρατιεται πιο ευκολα. επισης αν βγαλεις τα softkeys η οθονη θα παραμενει 16:9 οποτε μια χαρα.

χρηστος

Νομιζω οτι η LG δεν εχει κατανοησει τι χρειαζεται η ναυαρχιδα της για να ξαναπαρει μπρος: 1. Απιστευτα καλυτερη μπαταρια (ισως εκει ηθελε να βρει μια νεα τεχνολογια και οχι στην οθονη..), 2. Ενα καλο & premium desing μακρια απο αποτυχημενο και δαπανηρα concept, 3. να διατηρησει τις πολυ καλες καμερες της 4. να βαλει το ”κατι” στην συσκευη που θα την ξεχωρισει απο τις υπολοιπες πχ τα καλυτερα ηχεια κτλ. Νομιζω αυτα αρκουν. Ας μεινει στα απλα και ας μην ψαχνει σωτηρια σε αχρειαστες οθονες 18:9.

Teo kouts

ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.