Η LG ζητά τη βοήθεια του κοινού για το notch

lg notch, Η LG ζητά τη βοήθεια του κοινού για το notch

Μια διαφορετική στάση από την OnePlus, που είπε στους χρήστες ότι πρέπει να μάθουν να αγαπάνε το notch φαίνεται ότι ακολούθησε η LG. Μέσω ενός καινούριου λογαριασμού υποστήριξης πελατών στο Reddit, η εταιρεία ρώτησε τους χρήστες ποια είναι η άποψή τους για το notch.

Γρήγορα το thread μάζεψε πλήθος απαντήσεων με τους περισσότερους χρήστες να απαντάνε ότι δεν προτιμούν το notch. Ό,τι καταλαβαίνουν γιατί το έκανε η Apple, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει και λόγος να υπάρχει. Κάποιος χρήστης απάντησε αστειευόμενος: «Γιατί να μην βάλουμε notch και στις τέσσερεις πλευρές»;

Κάποιοι απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το notch, ή ότι θα προτιμούσαν να μπορούν να το κρύψουν. Σε πολλά από αυτά τα σχόλια η LG απάντησε, κάτι που ενισχύει τις φήμες ότι το LG G7 θα έρχεται με notch, το οποίο θα μπορεί να καμουφλαριστεί μέσω software «τεχνασμάτων».

Πλέον το αρχικό post έχει διαγραφεί και οι Διαχειριστές του Reddit δεν είναι σίγουροι αν ο λογαριασμός ήταν όντως αυθεντικός.

Όπως και να έχει, η συζήτηση όμως έδειξε τις απόψεις των χρηστών για το notch και αν ισχύει, είναι καλό το ότι προτίμησε να ρωτήσει τους χρήστες της πρώτα, πριν απλά τους πει ότι θα πρέπει να μάθουν να το αγαπάνε, όπως έκανε πρόσφατα ο Carl Pei, συνιδρυτής της OnePlus, ο οποίος εν τέλει διέγραψε το εν λόγω tweet.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί η LG ρωτά (αν ρωτά) ούτε γιατί πολλές εταιρίες το εφάρμοσαν. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δείχνει να της αρέσει το design τύπου S8/S9 και να μην την αρέσει το notch. Σε όποιο forum μπεις, σε όποιο review διαβάσεις ή όποια σχόλια σε youtube videos δεις, παντού υπερτερεί συντριπτικά αυτή η άποψη.

Όπως και να έχει πάντως η δύναμη της συνήθειας θα τα ξεπεράσει όλα αυτά. Όπως συνηθίσαμε το 18:9, όπως θα συνηθίσουμε την έλλειψη θύρας ακουστικών έτσι θα συνηθίσουμε και το notch και σιγά σιγά θα πάψουμε να έχουμε πρόβλημα.

Θανασης

Άν έχει περιθώρια κάτω ποιος ο λόγος του νοτσ αυτό η Apple πιστεύω το έκανε για να έχει ένα κινητό πλήρους οθόνη. Τώρα το περνούν και η άλλες εταιρίες και το έκαναν μόδα! Πρώτα το 18:9 με μπάρες δεξιά αριστερά και ζουμ για να καλύπτουν αλλά χάνεις πάνω κάτω εικόνα και τώρα και από το notch χάνεις εικόνα.

Spyros

Τι προτιμησε να ρωτήσει τους χρηστες; Αφού ουτως ή αλλως θα βαλει

DimitrisT

σωστα τα λες σπυρο

Apostolos

Αν είναι καλά όλα τα υπόλοιπα ας βάλει θα το αντέξω (αν και δεν μου αρέσει)

@papaki

Ας βάλει δεξιά και αριστερά στις δύο άκρες μικρά notch και στη μέση ένα κάθετο notch επίσης μικρό και μία μεγάλη καμπύλη από κάτω για χαμόγελο. Τότε θα ήταν πανέμορφο! ☺

Sergio

Τελικά δεν είναι η επίσημη LG ,αποδείχτηκε οτι είναι fake…

Theo

Είναι λίγο τραγικό το ότι δεν της άρεσαν οι απαντήσεις των χρηστών και διαγραψε το ποστ της. Αυτό δείχνει ότι μάλλον καταλήξει στο design του notch και ούτε η γνώμη του κοινού δεν το αλλάζει αυτό. Μόνο αν το επόμενο αιφοουν δεν έχει notch.

Panos7GR

To να έχεις notch και να το καμουφλάρεις είναι ακριβώς ίδιο με το να έχεις ένα μικροσκοπικό bezel στην πάνω μπροστινή πλευρά ίσα-΄ισα να χωρέσεις εναν μικρό αισθητήρα μπροστινής κάμερας, αισθητήρα εγγύτητας και ακουστικό. Είναι δώρο άδωρον. Δεν κερδίζεις κάτι ουσιαστικό με την ύπαρξη του notch… Ιδια ωφέλιμη οθόνη έχεις!
Αν θέλουμε 100% οθόνη με την υπάρχουσα τεχνολογία είναι η λύση με μηχανισμό που να “κρύβεται” η κάμερα μέσα στο σασί και να το επεκτείνουμε όποτε θέλουμε να κάνουμε χρήση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.