LG Chocolate BL40, Με απίθανη οθόνη Real VGA 4 ιντσών

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που διέρρευσαν οι πρώτες leak φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του αναμενόμενου LG Chocolate BL40 και η LG έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κινητού σε υψηλή ανάλυση. Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η ultra-wide οθόνη 4 ιντσών ή οποία σύμφωνα με την LG μπορεί να απεικονίσει ταυτόχρονα δυο κεντρικές οθόνες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει κάμερα 5 Megapixel, οθόνη ανάλυσης 800×345 pixels και επανασχεδιασμένο S-Class user interface.

Δεν είμαι σίγουρος αν ένα τέτοιου μεγέθους κινητό θα μου ήταν εύχρηστο, για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι το νέο LG Chocolate είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο, μια άσκηση τεχνολογίας.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 12:52

Σχόλια

  • Γιώργο περίμενε πρωτα να μαθουμε τα πληρη χαρακτηριστικά του και την ημερομηνία κυκλοφορίας και μετά μαθαίνουμε και την τιμή!!! ;)

  • Αυτό με την οθόνη γιατί μπορεί να έχει και καλύτερη κάμερα :P:P:P Αν μπορείς να περιμένεις, τότε να περιμένεις. Θα πρέπει όμως να το δεις και από κοντά γιατί ίσως να μην σου αρέσει τόσο στενόμακρο που είναι

  • Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Εξάλλου με τα θέματα βαρύνεις το κινητό. Τι να κάνεις άλλο θέμα αφού από μόνο του το S-Class είναι πολύ καλό?

  • a les oti einai kalo ? dn kserw pados to mono pou xw dei einai ta videakia tou techblog apo koda dn etuxe tlp thanks gia tis pliroforeies.

  • Γιωργος, το S-Class είναι πολύ εύχρηστο και εξυπηρετικό, δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο. Μπορείς να το δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

    Εντυπωσιακό το νέο LG Chocolate BL40 αλλά δεν ξέρω αν θα το ήθελα για βασικό κινητό. Ίσως για να το έχω μαζί μου σαν media player??? Δεν ξέρω, θα πρέπει να δούμε από κοντά πως αναπαράγει βίντεο και browser η οθόνη του.

  • paidia apadiste mou kati teleutaio to viewty smart se hxo pws einai ta tragoudia sto palio viewty dn pezan kai dynata sxedon den akougodousan an pezoun normal mallon auto tha parw thanks kai pali.

  • a kai kati akoma ksehasa :) leme pws to pairnw to anoigw ola ok meta thelw na xrisimopihsw to gps, to xrisimopiw amesws i xriazontai epipleon programmata kai istories??? ayto htan to teleutaio mnm mou shetika me to viewty.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.