LG D830, Νέα ναυαρχίδα από την LG (G3);

Μία μυστηριώδης συσκευή της LG έκανε την εμφάνιση της πρόσφατα σε ένα user agent profile, και φημολογείται ότι πρόκειται για τον διάδοχο του LG G2. Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία LG D830 (LG G3;), και διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση 1920×1080 pixels ενώ υποστηρίζει 4G LTE. Το LG G2 είναι το LG D802. Το νέο Google Nexus 5, είναι το LG D820/ D821 ενώ το LG G Flex είναι κάποιο LG D6xx οπότε τι να υποθέσουμε;

Ίσως πρόκειται για πρωτότυπο της νέας ναυαρχίδας LG G3 που θα διαδεχτεί το LG G2 ή γίνεται λόγος ακόμα και για Nexus 6 όμως μάλλον είναι νωρίς για τέτοιες υποθέσεις. Ίσως να πρόκειται για ένα νέο ταμπλετόφωνο με οθόνη με μεγαλύτερη διαγώνιο από το LG G2. Ποιος ξέρει;

LG G3 D830, LG D830, Νέα ναυαρχίδα από την LG (G3);

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι mock-up και εχουν προστεθεί για να συμπληρώσουν το άρθρο.
LG G3 D830, LG D830, Νέα ναυαρχίδα από την LG (G3);

LG G3 D830, LG D830, Νέα ναυαρχίδα από την LG (G3);

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Κώστα υπάρχει και η πιθανότητα να είναι το g2 pro(αν είναι phablet βέβαια…).

Bασίλειος

To θέμα είναι πως τους πήρε όλους αμπάριζα η LG..μπράβο της εάν και δεν της το είχα…

Nikos

Φαίνεται αρκετά εμφανίσιμο και δυνατό στα specs

Κώστας Βλαχάκης

Nikos, είναι πιθανό αλλά για G3 το κόβω 🙂

JohnFil

Εγκαταλείφθηκε η ιδέα των πίσω κουμπιών;

Δεν πρέπει να είναι η σειρα G.

Είχε διαρρεύσει πριν κάτι μήνες ότι θα υπάρξει ανώτερη σειρά από τη G.

Κώστας Βλαχάκης

Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο δεν έχουν άμεση σχέση με το περιεχόμενό του.

Η πληροφορία βρίσκεται στο user agent, οι φωτογραφίες από το mock-up που συνοδεύουν το άρθρο προέρχονται από την φαντασία κάποιου και θα έπρεπε να αναφέρεται αυτό στο post. Θα το συμπληρώσουμε τώρα. Αυτό απαντάει στην ερώτηση του JohnFil σχετικά με τα πίσω κουμπιά.

Nio

Μακαρι να μην εχει καθολου κουμπια κ memory slot. Αρκει να εχει στανταρ 64 gb μνημη. 😛

Dami

Θεωρω πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να μην εχει πισω κουμπια,μιας και η LG κανει μεγαλο αγωνα για να προωθησει τα πισω κουμπια και την χρησιμοτητα τους…θα ηταν ενα βημα προς τα πισω να εγκαταλειψει απο τοσο νωρις την κατα τα αλλα πρωτοποριακη ιδεα της και θα εχανε αυτοματως την εμπιστοσυνη πολλων πελατων της.Αν και φαινεται ωραιο το mock-up 🙂

paris1

Απίθανο να είναι το G3. Γιατί πολύ απλά δεν έχει τι να προσθέσει στο G2 την δεδομένη στιγμή. Το ίδιο κινητό θα βγάλει στην αγορά; Αποκλείεται. Το G3 θα έρθει πάλι το καλοκαίρι ’14. Και στάνταρ με πίσω κουμπιά.

ventura

Λογικα ειναι το g2 pro. Το ταμπλετοφωνο της lg.

tiamat

g3 πριν τον αυγουστο ξεχαστε το παιδια phablet ειναι!

Μιχάλης362

Πάει και η LG έτσι και κάνει τα ίδια που έκανε η Sony που έβγαλε το Z και μέσα σε λίγους μήνες έβγαλε το διάδοχό του Z1 άστο καλύτερα, μακάρι να μην κάνει κάτι τέτοιο και η LG γιατί φέτος τα πήγε καλά ας μην τα χαλάσει τουλάχιστον ας κρατηθεί ακόμα κάμποσο καιρό όπως έκανε η HTC και όπως κάνει πάντα η Samsung. Το λέω αυτό γιατί όποτε κυκλοφορούν τέτοιες φήμες βρισκόμαστε κοντά στην ανακοίνωση τις περισσότερες φορές, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να ξέρουμε. Και όσο για τα πίσω κουμπιά πιστεύω ότι θα συνεχίσει η LG να τα προσθέτει στην σειρά LG G και είναι μία καινοτομία όπως το λέει και η ίδια η LG που την ξεκίνησαν αυτοί, αποκλείεται να την παρατήσει γιατί όπως λέει και ο φίλος μας από πάνω @Dami θα χάσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών τις..!!
Όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι προσωπική άποψη.

Antonis

Αν ισχύει, δεν ειναι καθόλου σωστό. τώρα κάποιος πήγε και αγόρασε το g2, και βγαζεις καινουργιο μοντελο; δηλαδη εγω που σου σκασα τα 500 για να παρω το κορυφαιο μοντελο σου, μου βγάζεις στο 3μηνο αλλο καλυτερο; που θα παει αυτό το πράμα με το υπερκαταναλωτισμο. βγαλτε μια συσκευή ανα κατηγορία και κρατήστε την ενα χρονο και υποστηριξτε την και οπως πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.