LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει νέο rollable smartphone… ή display;

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει νέο rollable smartphone… ή display;

Σταδιακά τα foldable smartphones έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αγορά όμως η ιστορία των τελευταίων μηνών έχει αποδείξει ότι η ανάπτυξή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη και παρουσιάζει ακόμα πολλά προβλήματα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η LG ψάχνεται με τα rollable smartphones και τις Dual Screen θήκες.

Η Samsung και η Huawei έχουν καθυστερήσει την κυκλοφορία των foldable συσκευών τους. Έχουν περάσει μήνες από τις αρχικές ημερομηνίες και ακόμη δίνουν επιπλέον αναβολές.

Ωστόσο, αρκετές εταιρείες συνεχίζουν την έρευνα για τις αναδιπλούμενες συσκευές. Μία από αυτές είναι η LG η οποία αρνείται πεισματικά να κυκλοφορήσει foldable smartphone.

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει νέο rollable smartphone… ή display;

Έχουμε δει ως τώρα αρκετά διπλώματα ευρεσιτεχνίας της LG για πιθανά design αναδιπλούμενων τηλέφωνα. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πατέντες της εταιρείας είναι το πρόσφατο rollable smartphone του οποίου τα σχέδια εντόπισε το LetsGoDigital.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στο κορεάτικο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας πέρυσι τον Οκτώβριο, δημοσιεύτηκε φέτος τον Ιούνιο και το LetsGoDigital το ανακάλυψε πρόσφατα. Επίσης, η ιδέα είναι παρόμοια με το LG The Roll που είχαμε δει πριν λίγο καιρό.

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει νέο rollable smartphone… ή display;

Οι φωτογραφίες του διπλώματος αποκαλύπτουν μία συσκευή στο μέγεθος smartphone που έχει μόνο μία οθόνη. Σύμφωνα με τα σχέδια και τα renders, η οθόνη μπορεί να τυλίγεται γύρω από το κύριο σώμα της συσκευής. Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή η συσκευή μοιάζει με μακρόστενο tablet.

Το κείμενο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για το πως η οθόνη του rollable smartphone της LG παραμένει μαζεμένη. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει μαγνητικός σχεδιασμός.

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει νέο rollable smartphone… ή display;

Επιπλέον, οι εικόνες στο δίπλωμα δεν αποκαλύπτουν κάποια θύρα ή κουμπιά. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο δίπλωμα θα μπορούσε να αφορά και κάποια rollable οθόνη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ… ΝΑ ΔΩΣΕΙς 2000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.