LG Display, Κατασκεύασε οθόνη 5 ιντσών Full HD με 440 ppi

Για τα hi-end tabletόφωνα επόμενης γενιάς η LG Display ανακοίνωσε την κατασκευή την πρώτης οθόνης μεγέθους 5 ιντσών με ανάλυση Ful HD 1920×1080 pixels και 440 ppi (pixels per inch). Η οθόνη είναι LCD και βασίζεται στην τεχνολογία AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) και έχει 1.3 φορές περισσότερα ppi σε σχέση με την τωρινή 4.5 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels που φοράει το LG Optimus LTE.

Η οθόνη έχει μεγάλη γωνία θέασης και πολύ καλή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό στις 4 Ιουνίου στην έκθεση SID 2012 Display Week στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

, LG Display, Κατασκεύασε οθόνη 5 ιντσών Full HD με 440 ppi

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Φοβερό και με πολλές χρήσεις! Απλά εγώ το κινητό μου θα το έπαιρνα μέχρι 3.7” οπότε θα περιμένω λίγο για full HD 🙂

john

κατι μου λεει οτι παει προς iphone 5 η κανα ipad mini μια τετοια οθονη,για να δουμε

neCross

τι να το κάνεις, στο xperia ray δυσκολεύομαι να δω τα pixel αυτό τι να το κάνει κανείς μόνο αν ήταν 7″ full hd για να βλέπεις καμία ταινία…..

Πάνος

Πάνω από 300ppi τα pixel δεν φαίνονται με γυμνό μάτι οπότε και 800ppi να είναι δεν θα παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο + το ότι θα καταπίνει την μπαταριά!

Τασος

Συμφωνω με Πανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.