LG Electronics, Επιβεβαιώνει την ύπαρξη τετραπύρηνου smartphone με τον Qualcomm S4 Pro

Σε άπταιστα νοτιοκορεάτικα ο Consumer/ Brand Manager της LG Electronics Korea επιβεβαιώνει τις ανακοινώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας επεξεργαστών Qualcomm ότι ετοιμάζεται η επόμενη γενιά τετραπύρηνων smartphones της LG και δηλώνει ότι αυτά θα είναι 40% πιο γρήγορα σε ταχύτητα επεξεργαστή από τα τωρινά και πάνω από 4 φορές ισχυρότερα στα γραφικά. Κοντολογίς θα φοράνε τον Snapdragon S4 Pro APQ8064 με GPU Adreno 320.

, LG Electronics, Επιβεβαιώνει την ύπαρξη τετραπύρηνου smartphone με τον Qualcomm S4 Pro

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SpirosKGR

Ναι ωραία όλα αυτά αλλά θα πρέπει από δω και στο εξής η LG να ξεκινήσει και να υποστηρίζει τις συσκευές τις και όχι μόνο να τις κατασκευάζει.

Teo

αυτά λέγανε και για το 4X και κατέληξε απλά τέταρτο superphone τις σειράς.
εάν είχανε πάρει το μήνυμα Κώστα θα είχανε δώσει τουλάχιστον 1-2 αναβαθαθμισεις μέσα στο καλοκαίρι.

Demis

και teleport να κάνει smartphone από lg δεν παίρνω βγάζει προϊών και το παρατάει στην τύχη του…….

από την άλλη με μεγάλη ευχαρίστησή θα έσπερνα tv ψυγείο monitor κλπ κλπ

SpirosKGR

@cVlachakis μακάρι Κώστα , μακάρι και στης LG το αυτί 😛 καθώς δεν είναι καιρός εν έτη 2012 πάμε για 13 να “γράφει” τους καταναλωτές της ( σε σχέση πάντα με άλλες εταιρείες του χώρου , ντάξει να πούμε όμως και μπράβο στα παιδιά που θα ασχοληθουν όμως από το xda ακόμη κι αν η LG και η κάθε LG βγάλει ναι ή όχι official firmware )

Κωνσταντίνος

Ρε παιδιά η LG είναι σαν την ελληνίδα μάνα. Φροντίζει τα παιδιά της, τους δίνει όλες τις γνώσεις που ξέρει και στο τέλος τα σταυρώνει και τα αφήνει στο έλεος του Θεού. Εννοώ πως η LG κατασκευάζει καλά smartphones μερικά κάνουν καλές πωλήσεις και άλλα οχι. Γιατί λύπει αυτό το κάτι. Δεν ξέρω αν με πιάνετε?

Πέτρος Π

Πραγματικά έχω βαρεθεί και με έχουν κουράσει όλα αυτά τα σχόλια σχετικά με την μη υποστήριξη των κινητών της LG… Δεν υπάρχει ούτε μια είδηση που να αναφέρεται στην LG και να μην έχει ένα κάρο τέτοια σχόλια παραπόνων… Εντάξει το έχουμε καταλάβει οτι δεν είναι ό,τι καλύτερο στην υποστήριξη των κινητών της, αλλά φτάνει!! Γιατί δεν σχολιάζετε οτι πιθανότατα θα είναι ένα από τα ισχυρότερα smartphones ever? Όλη αυτή η γκρίνια και η κακομοιριά είναι πολύ άσχημα… Δηλαδή μόνο εάν σας πουν οτι κλείνει το τμήμα των κινητών και θα βγάζει μόνο τηλεοράσεις θα είσαστε ευχαριστημένοι..?

ton

Πετρο πρόσεχε μη παθεις υπερκόπωση , μόνος εχεις πει οτι δεν θα αγοράσεις το εν λόγω μοντέλο θες σα χαζος να λέει ο κόσμος τι δυνατο είναι το κινητό οπως έγινε και με τα παλιά lg πρωτα μαθε τι παίζει ενω μπορείς να καταλάβεις δύο πράγματα μετα να κουράζεσαι και να κλείσει η lg mobile θα τις αξίζει

ιωαννης

και να ειναι ενα απο τα ισχυροτερα,θα ειναι LG,και πιστεψε με φιλε πετρο,κανεις δεν θελει ενα superphone απο μια εταιρια που δεν τον σεβεται..

sosimple

Δεν ειναι θεμα σεβασμού. Όταν παιρνεις ψυγείο, παιρνεις άνετα lg γιατί δε σου χρειάζεται υποστήριξή μετα την αγορα. Όταν παιρνεις smartphone κοιτας την υποστήριξή γιατί σου χρειάζεται. Ειναι τόσο απλο. Ειναι σαν να λεμε αγοράζω αυτοκινητο που το ντεπόζιτο βενζίνης, δεν ξαναγεμιζει. Αγορασε το γιατί ειναι πανίσχυρο.

petros

@ton …αλλως πετρος ειναι εκεινος..μαλλον το μπερδεψες με εμενα…

ton

Άλλος Πέτρος θα είναι απο το πρώτο θεμα της lg με τον s4, οποια κούραση που βγαίνει είναι απο την ίδια την εταιρεία πιστψετο, 20 αναβαθμίσεις μέχρι τωρα και ψαχνόμαστε για cutom rom μπας και δουλέψει η συσκευή… τι να λέμε μετά για s4 και ότι άλλο…

Πέτρος Π

Όντως άλλος Πέτρος είμαι, και μάλλον γι’αυτό δεν κατάλαβα την “επίθεση” εναντίον μου… Εντάξει καταλαβαίνω οτι κάποια άτομα είναι λογικό να έχουν εκνευριστεί με την εν λόγω εταιρεία εάν αγόρασαν κάποιο προηγούμενο μοντέλο με μηδενική υποστήριξη… Απλά γενικά θέλω να πιστεύω οτι τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο και πρέπει να δίνουμε μια ευκαιρία όταν βλέπουμε οτι γίνονται καλές προσπάθειες…

ton

Μια φορά απατεώνας πάντα απατεώνας μια φορα απατημένος πάντα αδικημένος, παρε καλή προσπάθεια τετραπυρηνου
http://www.youtube.com/watch?v=bz-90uz4ROA
Άμα σας λέμε ενα πράγμα κάτι ξέρουμε, μιλάμε για άκυρους εντελώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.